CLEARAUDIO NANO PHONO

Αν υποθέσουμε ότι αργότερα πάω για τη 304 φαντάζομαι ότι θα πρέπει να έχω ένα phono με ρυθμίσεις της ταξεως των 500 ευρω και άνω,έτσι δεν είναι?

όχι απαραίτητα, υπάρχουν και φτηνά phonostage που υποστηρίζουν κεφαλές MC , π.χ. το Project που δοκίμασες, το Musical Fidelity και άλλα πολλά.

αλλά πέρα από αυτο ο βραχίονας μου θα την υποστηρίξει?η θα χρειαστώ και αναβάθμιση πικαπ?

Εξαρτάται, ποιό πικάπ έχεις και ποιό βραχίονα;

γιατί αν είναι έτσι μάλλον θα πάρω το nano γιατί τελειωμό δεν έχει,είναι άτιμο το μικρόβιο...

Συ είπας.

Αν υποθέσουμε ότι αργότερα πάω για τη 304 φαντάζομαι ότι θα πρέπει να έχω ένα phono με ρυθμίσεις της ταξεως των 500 ευρω και άνω,έτσι δεν είναι?αλλά πέρα από αυτο ο βραχίονας μου θα την υποστηρίξει?η θα χρειαστώ και αναβάθμιση πικαπ?γιατί αν είναι έτσι μάλλον θα πάρω το nano γιατί τελειωμό δεν έχει,είναι άτιμο το μικρόβιο...

Η 304 ειναι μια διασημη και πολυ καλη κεφαλη με λογικη τιμη (γυρω στα 400 ευρω) οπως ολες οι κεφαλες της εταιρειας. Το μονο κακο ειναι οτι ειναι πολυ χαμηλης εξοδου (0.18). Θελεις λοιπον ενα προενισχυτη κεφαλης με καλο gain. Θα δεις πολλα MC phono stages της αγορας αρκετα ως πολυ ακριβα που δεν καλυπτουν τοσο χαμηλη εξοδο. Τα δε step up ειναι ακριβες λυσεις. Αντιθετως αλλα φθηνοτερα θα την σηκωνουν. Ολα ειναι σχετικα. Παντως κανεις πολυ καλα που σκεφτεσαι την κεφαλη. Πρωτα καταληγεις σε αυτη και ακολουθει ο προενισχυτης. Λιγα phono stages ειναι τοσο πληρη μηχανηματα που καλυπτουν οτι κεφαλη και να βαλεις. Παντως μη βιαζεσαι να αλλαζεις κομματια. Εχει αιμορραγησει οικονομικα πους κοσμος οταν βιαζεται.

Αγόρασα το CLEARAUDIO NANO PHONO με έξοδο για ακουστικά αν και δεν μου παραχωρήθηκε για ακρόαση(είχα ζητήσει αυτό και ένα της project με ρυθμίσεις).Το ρίσκαρα αλλά πρέπει να πώ ότι για τα λεφτά του(290 με την έξοδο ακουστικών)είναι πολύ καλό(πιο ήσυχο,δυναμικά και χροιές).Τέλος καλό όλα καλά,ευχαριστώ για τη βοήθεια.