Clearaudio smart matrix vs okki nokki

U can summon και τον Βaal τον ιδιο, δεν θα τρέξει τπτ.

Το καθαριστικό υγρο ειναι τοσο πτητικό που αν δεν πλύνεις 20 δίσκους μονοκοπανια, δεν θα μεινει ουτε ρανίδα μετα την διαδικασία.

Όντως. Τα πτητικά υγρά εξατμίζονται και μέσα από μπουκάλια.
Προχθές πέταξα ένα άδειο μπουκαλάκι με καθαριστικό βελόνας... :p

Εμένα μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση ότι ούτε και σε μένα ποτέ δεν έχει βγει υγρό από το βρυσάκι... έχω Moth, αλλά φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει, και εδώ.

Όπως λέει και ο Πάνος εξατμίζεται...

Re: Απάντηση: Re: Clearaudio smart matrix vs okki nokki

Πολύ ακριβά τα προϊόντα της clearaudio. Έχω ξενερώσει απίστευτα.

Kαι εγώ παρότι έχω δύο.. Πάρτε το Okki Nokki. Eίναι το ίδιο, απλά θέλει αραίωση σε απεσταγμένο νερό εργαστηριακής χρήσης (7 ευρώ το πεντόλιτρο) και στοιχίζει 18 ευρώ το λίτρο περίπου μαζί με το νερό..

Συμφωνώ με τα παραπάνω. Εξατμίζεται. Κι' ας γράφουν οι οδηγίες. (Έχω το OKI-NOKI).
Πάντως δεν έχω πλύνει ποτέ μεγάλο αριθμό δίσκων μαζικά. Όχι πάνω από 4-5 την ημέρα.

Εγώ που είχα κυριολεκτικά ξεσκιστεί πρίν μια τριετία (έχω και εγώ το Okki Nokki) μετά απο δέκα δεκαπέντε του έκανα ένα άδειασμα αλλα δεν μπορώ να πώ οτι είχε ξεχειλίσει.. Πάντως το νερό ήταν σαν μπουγαδόνερο..

U can summon και τον Βaal τον ιδιο, δεν θα τρέξει τπτ.

Το καθαριστικό υγρο ειναι τοσο πτητικό που αν δεν πλύνεις 20 δίσκους μονοκοπανια, δεν θα μεινει ουτε ρανίδα μετα την διαδικασία.
Οντως μετα το 15 - 18 περιπου ετρεξε στο σωληνακι. Το υγρο της Clearaudio δεν εβγαλε καθολου σαπουναδα αυτη τη φορα. Αντιθετα της okki-nokki εβγαινε με σαπουναδα.

Kαι εγώ παρότι έχω δύο.. Πάρτε το Okki Nokki. Eίναι το ίδιο, απλά θέλει αραίωση σε απεσταγμένο νερό εργαστηριακής χρήσης (7 ευρώ το πεντόλιτρο) και στοιχίζει 18 ευρώ το λίτρο περίπου μαζί με το νερό..
Αυτο χρησιμοποιουσα. Απλα ειχα το δωρο με to smart matrix που χρησιμοποιω τωρα. 100 ml ειναι μονο, τελειωνει οπου να' ναι . Για το μελλον εχω εξασφαλισει εξωτικα υλικα :-)))

H σαπουναδα εχει να κανει με τον επιφανειοδραστικο παράγοντα που περιεχει η εκάστοτε συνταγή. Δεν ειναι κατι απαραιτητα κακο. Παραπανω=> μεγαλύτερη διείσδυση στα αυλακια.

Αυτο που παιζει ρολο αλλα δεν μπορουμε να ξερουμε (οχι παντα) ειναι το ποσοστο στερεών/ογκο, το οποιο προφανώς πρεπει να ειναι οσο το δυνατών χαμηλότερο.

Αυτο χρησιμοποιουσα. Απλα ειχα το δωρο με to smart matrix που χρησιμοποιω τωρα. 100 ml ειναι μονο, τελειωνει οπου να' ναι . Για το μελλον εχω εξασφαλισει εξωτικα υλικα :-)))

Σε άλλο νήμα είχα ανεβάσει παλιά μιά λίστα με συνταγές για μίξη σπιτικών υγρών καθαρισμού. Ας την ανεβάσω κι εδώ.

http://www.avclub.gr/forum/showthre...ων-βινυλίου)?p=1008171&viewfull=1#post1008171