Με το compass το εκανα και δεν πετυχε...με τα pc ειναι λιγο μπελας για δοκιμη.
Απλα να αναφερω οτι η γειωση στον ενισχυτη απο την μεσα πλευρα τοποθετηθηκε απο μενα...μεχρι στιγμης παντως δεν ειχα προβλημα. Τωρα χωρις γειωση απο μια πρωτη ακροαση δειχνει καπως δεν ειμαι και σιγουρος ακομα..λιγοτερο αναλυτικο το συνολο..ειδωμεν ειμαι ακομα υπο εξεταση!
τι εννοεις την ειχες τοποθετηση εσυ;
ειχε διπολικη πριζα και εσυ εβαλες τριπολικη;
λοιπον σου εχω νεωτερα, τουλαχιστον οσον αφορα το θεμα του να ακους σκληρους κτλπ. Εβαλα σημερα καινουργιο τροφοδοτικο, ποιοτικο, και απλα ακουγα τον θορυβο ποιο καθαρα, με λιγοτερο noise! Αφου τρελαθηκα και αρχισα να λυνω και να δενω τα παντα, ανακαλυψα οτι το onboard τσιπακι μαλλον τα εχει πεξει αφου δεν δουλευει το vga out του. Εχω εικονα μονο απο την καρτα. Καταληγουμε λοιπον οτι η motherboard απλα καπου τα εχει πεξει και παει για αλλαγη.
Ναι. Εκανα κατι λαθος? Την γειωση την εβαλα στην μια βιδα του IEC στο σασι.
οταν μια συσκευη ειναι σχεδιασμενη floating και προσθεσης μια γειωση αναλογως των συσκευων πριν και μετα μπορη να δημιουργηθουν βρογχοι
γειωσης αλλα μπορη και οχι.
αυτο συμβαινη γιατι οι συσκευες ξαναγειωνονται απο τα rca.
το παραπανω προβλημα δεν ισχυη για συσκευες με xlr ενω οταν ειναι
αλλες με xlr και αλλες με rca γινεται ενας χαμος.
καλυτερα να μας περιγραψης ολο το συστημα και
τη εισοδοεξοδους εχει η καθε συσκευη οπως και τι πριζα(σουκο-διπολικη)
μηπως βγη καποια ακρη.
Και μαλλον(best guess) η μοντα ηταν που εκανε την ιστορια. Αλλα αληθεια γιατι χρησημοποιεις 6αρι καλωδιο για τον ενισχυτη? Αφου ετσι κι αλλιως η υπολοιπη γραμμη ειναι 2,5αρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.