Computer Audio - Θεωρία και Πράξη.

Ναι αυτό που έχω μου κάνει , δεν είναι όμως CD player.

Ουσιαστικά ένα media player ήχου είναι αλλά θα ήθελα κάτι περισσότερο ποιοτικό να παίζει υψηλή ανάλυση σε ήχο (24/196 και περισσότερο) και να είναι κατασκευαστικά hi-end συσκευή με εξόδους balanced κλπ.

Ένα hi-end media player ηχου δηλαδή .

oppo105

http://www.oppodigital.com/blu-ray-bdp-105/

.........
θα ήθελα κάτι περισσότερο ποιοτικό να παίζει υψηλή ανάλυση σε ήχο (24/196 και περισσότερο) και να είναι κατασκευαστικά hi-end συσκευή με εξόδους balanced κλπ.

Ένα hi-end media player ηχου δηλαδή .
Hi-End media player ήχου είναι αυτό:
Linn Klimax Exakt DSM

Στα 18600 Ευρώ με τη σημερινή ισοτιμία λίρας στερλίνας ευρώ.
Υπάρχουν και οικονομικότερα πάντως.

Απάντηση: Re: Nέο DAC ...Αλλά ποιό;

Εκδρομούλα;:music-smiley-005:
Μπορώ να πω όχι; -Δε γίνεται! :laugh:

Αφού με ξέρετε...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Και μπορώ πανεύκολα να κουβαλάω τον Prism! :smile:
Αν θυμάμαι καλά, ο φίλος μας Σωκράτης κάτι όργανα, τα γρατζουνάει... Να φέρω και μικρόφωνα; :cool:

Αλλά να το κάνουμε αμοιβαία. Κάτι σκέφτομαι να οργανώσω στο χώρο μου... -bye-

Παιδια (...παιδια;;;;)) κανονιστε για Σωκρατη το Σαββατο (ή Κυριακη) που θα ειναι η νεα εκθεση (15-17/12; ). Θα ερθει και ο... παππους μαζι σας, γιατι θελω να του επιστρεψω τα Opera και να μου δωσει τους "Μαυρους Ιπποτες" (θα τους παιζω στην ταρατσα Σωκ, μην ανησυχεις!).
Μετα τσιπουρου Τυρναβου βεβαιως (με γλυκανισο) αλλα και Ιωαννινων (ανευ αυτο) - ή προτιματε κρασακι κοκκινο;

Απάντηση: Re: Nέο DAC ...Αλλά ποιό;

Παιδια (...παιδια;;;;)) κανονιστε για Σωκρατη το Σαββατο (ή Κυριακη) που θα ειναι η νεα εκθεση (15-17/12; ). Θα ερθει και ο... παππους μαζι σας, γιατι θελω να του επιστρεψω τα Opera και να μου δωσει τους "Μαυρους Ιπποτες" (θα τους παιζω στην ταρατσα Σωκ, μην ανησυχεις!).
Μετα τσιπουρου Τυρναβου βεβαιως (με γλυκανισο) αλλα και Ιωαννινων (ανευ αυτο) - ή προτιματε κρασακι κοκκινο;

Βλέπω την γειτονιά να μαζεύει υπογραφές για να σε διώξει μετά....
(Όλο υποσχέσεις είσαστε....)
Τσίπουρο,Αποστολάκη παρακαλώ (με βεβαίως),έτσι με μάθατε εκεί πάνω Βαγγέλη μου,τι να κάνω;

*Θα αντέξεις άλλη μιάμιση ώρα απ' την Αθήνα;Άσε που θα είμαι κι εγώ επάνω:drummer:.

Hi-End media player ήχου είναι αυτό:
Linn Klimax Exakt DSM

Στα 18600 Ευρώ με τη σημερινή ισοτιμία λίρας στερλίνας ευρώ.
Υπάρχουν και οικονομικότερα πάντως.

Φίλε Sonus Naturalis ελπίζω να τα πουλάνε και σε οικονομική συσκευασία να πάρω μερικά. .

Επειδή όλοι μας κατά την διάρκεια της ημέρας είμαστε μπροστά από κάποιο υπολογιστή η laptop δεν θέλω να τα (ξανα)έχω - και μαζί με όσα αυτό συνεπάγεται- όταν ακούω μουσική (το βράδυ στον ..καναπέ μου ).
Ειλικρινά με ξενερώνει το mouse click – click σε κάποιο laptop κλπ για να ακούσω μουσική από ένα μεγάλο σύστημα..

Στους σκληρούς δίσκους του οικιακού δικτύου (τύπου NAS) έχω κατεβάσει η αγοράσει μουσικό software .
Το ταπεινό DNP Denon 720AE συνδεδεμένο με καλώδιο δικτύου και με ένα τηλεκοντρόλ μου δίνει την δυνατότητα να επιλέγω από μια πελώρια δισκοθήκη. (και έχουμε και ένα φοβερά πρακτικό ιντερνετικο ραδιόφωνο)

Θα ήθελα κάτι τέτοι αντίστοιχο (χωρις ραδιοφωνο βεβαια) αλλά με τις δυνατότητες που βλέπω σε πολλά αξιοπρεπή DAC. (με κόστος 1-2 χιλιαρικα)

Το Oppo που προτάθηκε παραπάνω πιθανόν να κάνει , αλλά είναι και BD – universal player (που δεν με πολυενδιαφερει) και επίσης «ασχολείται» και με τα της εικόνας ( που επίσης δεν με πολυενδιαφερει)

Στο ....δια ταυτα τωρα ποια ειναι τα οικονομιικωτερα.??

Last edited: