Connex Talk.

PETRAN

AVClub Fanatic
20 June 2006
11,063
in orbit
Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω αυτό το πρόγραμμα,
κάπου όμως στις επιλογές αγοράς πακέτου, αναφέρει αυτό....

Σημείωση:
Αν είστε κάτοχος σύνδεσης ISDN (BRA) για να επωφεληθείτε πλήρως του προγράμματος Conn-x talk, και να καλύπτετε όλες τις κλήσεις της σύνδεσης σας (κεφαλικού και MSN), πρέπει να ορίσετε η κίνηση να «περνάει» όλη από τον κεφαλικό αριθμό (δηλαδή στην ανάλυση του MSN στον τηλεφωνικό λογαριασμό σας, να μην εμφανίζονται κλήσεις).

επειδή η γραμμή μου είναι ISDN, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος παρακαλώ τι θέλει να πει ο ποιητής γιατί δεν βγάζω άκρη ?

και πως ορίζω η κίνηση να περνάει όλη απο τον κεφαλικό αριθμό ?

γιατί μου ακούγονται αρβανίτικα όλα αυτά ?

μια βοήθεια παιδιά γιατί δεν το' χω(καθόλου όμως) και σε μερικές μέρες η σύνδεση με την forthnet τελειώνει...

Εάν έχεις ISDN με πάνω από ένα αριθμούς (μπορεί μέχρι δέκα), τότε ο ένας είναι κεφαλικός (ο big chief που λέμε). Εάν δεν είναι πρέπει να πάρεις τον ΠΟΤΕ και να ζητήσεις να γίνει. Εάν στην ISDN σου έχεις μόνο έναν αριθμό, παρακαλώ αγνοήστε την παραπάνω ενημέρωση.

Aυτό ισχύει εαν έχεις 2 διαφορετικούς αριθμούς στο σπίτι.δηλ 2 γραμμές με διαφορετικό αριθμό,και πρέπει να δηλωθεί ο κεφαλικός αριθμός στον οποίο θα γίνεται η χρέωση.
Αν δεν έχεις 2 αριθμούς αλλά εναν ιδιο σε 2διπλή γραμμή ISDN,καλύτερα να καταργήσεις το ISDN όπως σκέφτομαι να κάνω κι εγώ.

Στην ISDN σύνδεση μπορείς να έχεις 2 (BRA) ή 10 (DDI) γραμμές. Το δεύτερο δεν το έχεις γιατί χρειάζεσαι και ένα τηλ. κέντρο για να κάνεις σωστή δουλειά και δεν νομίζω να έχεις στο σπίτι σου τέτοια σύνδεση, οπότε έχεις την κλασική ISDN με τις 2 γραμμές.
Αν και οι 2 γραμμές χτυπάνε στο ίδιο τηλ. νούμερο τότε αγνόησε τα περί κεφαλικού και προχώρα στο πακέτο που θες.
Αν έχεις ορίσει MSN οπότε έχεις 2 αριθμούς κλήσης θα πρέπει να ζητήσεις από τον ΟΤΕ να μην έχεις ξεχωριστή ανάλυση για το MSN αλλά να περνάει την κίνησή του στο κεφαλικό (στο νούμερο της σύνδεσής σου δλδ).

α τόσο απλό ήταν ? (μα τι άσχετος είμαι):BDGBGDB55:

ευχαριστώ πολύ παλικάρια !! :grinning-smiley-043

υ.γ το isdn πάντως είναι με έναν αριθμό και το έχω έτσι για τον συναγερμό.

και κάτι τελευταίο.

επειδή δεν θέλω να τρέχω σε κατάστημα του ΟΤΕ και θέλω να κάνω την παραγγελία μέσω ίντερνετ, πρέπει να δηλώσω κάπου κάπως οτι είμαι συνδρομητής σε άλλη εταιρία και δεν έχει λήξει ακόμα η σύμβασή μου(λήγει βέβαια σε μερικές μέρες), ή δεν έχει σημασία ?

Το έχει σαν επιλογή μέσα στη φόρμα αν θυμάμαι καλά. ρίξε μια ματιά...

στην φόρμα της forthnet το έχει σαν επιλογή.. στον οτε γιοκ.

τεσπα, εγώ την παραγγελία μου την έκανα κι ότι βγει.

αρκεί να γίνει γρήγορα η δουλειά γιατί στο τέλος με βλέπω να μένω χωρίς ίντερνετ !!

μέσα στη φόρμα έχει και ένα πλαίσιο που μπορείς να βάλεις κάποιες παρατηρήσεις, δες αν μπορείς να κάνεις τροποποίηση της παραγγελίας και γράψτο εκεί...

καλά αυτός ο firefox για κάτι τέτοιες δουλειές είναι για πέταμα !!!

δεν μπορούσε με τίποτα να υποβάλει την φόρμα της παραγγελίας σωστά και μου έβγαζε συνέχεια λάθος.

οπότε η παραγγελία έγινε απο τον explorer κι εκεί ξέχασα να το γράψω στις παρατηρήσεις ενώ στον firefox το είχα γράψει.

τέσπα, υποτίθεται οτι θα με πάρουν τηλέφωνο για τα περαιτέρω αύριο οπότε θα τους ενημερώσω τηλεφωνικός.

thanx man !

γιατί Γιάννη προβλέπω να σφάζομαι μαζί τους χώρια που δεν έχω καμία όρεξη να μπλέκω ..
στην φόρμα της παραγγελίας δηλώνεις πότε θες να σου τηλεφωνήσουν για τα περαιτέρω.
οπότε αύριο περιμένω τηλέφωνο (σε συγκεκριμένη ώρα)

αλλά κι έτσι να μην γίνει, εδώ δεν είναι Αθήνα είναι επαρχία, πάω σ' ένα κατάστημα κι αφού φάμε τα μουστάκια μας θα την βρούμε την άκρη σε περίπτωση προβλήματος. :BDGBGDB55:

μια ερώτηση ακόμα βρε παιδιά γιατί μου βάλανε φιτίλια τώρα..

στο connex talk πληρώνεις ΚΑΙ πάγιο οτε ???

δηλαδή πέρα απο τα 42 που βγαίνει περίπου το πρόγραμμα που θέλω έχει και επιπλέον κόστος για πάγιο ???

plzzzzzz help !!!

ναι έχω ήδη πάγιο και είμαι ήδη στον οτε αλλά δεν θέλω να το πληρώνω άλλο πια !!!

Θα πληρώνεις κάθε μήνα: 19 Ευρώ πάγιο για την ISDN γραμμή, 15 Ευρώ για το πρόγραμμα των δωρεάν τηλεφώνων εντός Ελλάδας και 60 λεπτά κινητά και το πάγιο της ADSL σύνδεσης ανάλογα την ταχύτητα που θα επιλέξεις . Εμένα με 2 Mbps (16,5 Ευρώ) μου βγαίνει σύνολο 50 Ευρώ περίπου το μήνα.

Re: Απάντηση: Connex Talk.

ναι έχω ήδη πάγιο και είμαι ήδη στον οτε αλλά δεν θέλω να το πληρώνω άλλο πια !!!
αν δεν θέλεις να έχεις πάγιο πας σε άλλο πάροχο, αλλά όπως είπαμε..... δε συμφέρει...-bye-

άρα,

εγώ που έχω επιλέξει την 24αρα θα πληρώνω,

1. 14,9 όλη μέρα + 60' λεπτά κινητά.
2. 27,90 Conn-x 24Mbps
-------------------------------
42,8 σύνολο
+ 19 isdn
--------------
61,8.

θα μπορούσα και καλύτερα αλλά δεν είναι κι άσχημα σε σχέση με τα κερατιάτικα που πληρώνω τώρα.

υ.γ ευχαριστώ Μητσάρα !!

άρα,

εγώ που έχω επιλέξει την 24αρα θα πληρώνω,

1. 14,9 όλη μέρα + 60' λεπτά κινητά.
2. 27,90 Conn-x 24Mbps
-------------------------------
42,8 σύνολο
+ 19 isdn
--------------
61,8.

θα μπορούσα και καλύτερα αλλά δεν είναι κι άσχημα σε σχέση με τα κερατιάτικα που πληρώνω τώρα.

υ.γ ευχαριστώ Μητσάρα !!

Ακριβώς έτσι.
Θα μπορούσες βέβαια να υποβαθμιστείς σε 8 Mbps (νομίζω δε θα έχεις μεγάλη διαφορά στην απόδοση) και να κάνεις μια μικρή οικονομία.