CoreAVC 2.0 upgrade for $4.95!

Το Δεκέμβριο που μας πέρασε, αγόρασα το CoreAVC 2.0

Σήμερα πήρα ένα mail, σχετικά με bonus για αγορά επιπλέον "κομματιών" CoreAVC 2.0, έως τέλος Φεβρ. 2010.

Yannis, we want to thank you for our most successful product launch to date with CoreAVC 2.0. We are grateful for all your support and would like to pass on a $5.00 off discount code ($7.95 purchase price). This discount can be used for friends, family or maybe you need CoreAVC 2.0 for an additional computer.

Ερωτηση, επειδή ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει:
Καθε CoreAVC που αγοράζουμε "μπανει" μόνο σε άνα PC?

Το Δεκέμβριο που μας πέρασε, αγόρασα το CoreAVC 2.0

Σήμερα πήρα ένα mail, σχετικά με bonus για αγορά επιπλέον "κομματιών" CoreAVC 2.0, έως τέλος Φεβρ. 2010.

Yannis, we want to thank you for our most successful product launch to date with CoreAVC 2.0. We are grateful for all your support and would like to pass on a $5.00 off discount code ($7.95 purchase price). This discount can be used for friends, family or maybe you need CoreAVC 2.0 for an additional computer.

Ερωτηση, επειδή ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει:
Καθε CoreAVC που αγοράζουμε "μπανει" μόνο σε άνα PC?

Όχι βέβαια...

Εγώ το έχω στο Desktop αλλά και στο Laptop...

Πήρα κι εγώ ενα τέτοιο mail

Όταν το software κοστίζει όσο ενα πακέτο τσιγάρα και είναι τόσο καλό, δεν βλέπω το λόγο να "αγοράσεις σπασμενο"

Όταν το software κοστίζει όσο ενα πακέτο τσιγάρα και είναι τόσο καλό, δεν βλέπω το λόγο να "αγοράσεις σπασμενο"
Κατά τη γνώμη μου κάτι που χρησιμοποιείς μήνες έως χρόνια και για τόσες ώρες, αξίζει πολύ παραπάνω από 1 πακέτο τσιγάρα. Πχ τα Win.

Παρόλα αυτά, οι περισσότεροι δεν δίνουν ούτε μισό cent αν μπορούν να το βρουν ''αλλιως''.

Είναι φυσικά οι ίδιοι που σκάνε αρκετά χιλιάρικα για να αγοράσουν εξοπλισμό ο οποίος δεν παίζει χωρίς το εν λόγω software.

Δυστυχώς είναι θέμα νοοτροπίας κλπ κλπ.

Αλλά ας μην ξανανοίξουμε καλύτερα τη γνωστή κουβέντα.

Κατά τη γνώμη μου κάτι που χρησιμοποιείς μήνες έως χρόνια και για τόσες ώρες, αξίζει πολύ παραπάνω από 1 πακέτο τσιγάρα. Πχ τα Win.

Παρόλα αυτά, οι περισσότεροι δεν δίνουν ούτε μισό cent αν μπορούν να το βρουν ''αλλιως''.

Είναι φυσικά οι ίδιοι που σκάνε αρκετά χιλιάρικα για να αγοράσουν εξοπλισμό ο οποίος δεν παίζει χωρίς το εν λόγω software.

Δυστυχώς είναι θέμα νοοτροπίας κλπ κλπ.

Αλλά ας μην ξανανοίξουμε καλύτερα τη γνωστή κουβέντα.

Πολύ κακό παράδειγμα. Τα windows χρησιμοποιούνται από ανάγκη. Όχι γιατί είναι τεχνολογικά αρτιότερα. Η ανάγκη είναι πως όντας μονοπώλιο έχει τη μεγαλύτερη υποστήριξη σε εφαρμογές και οδηγούς συσκευών. Επίσης η τιμολόγησή τους (20-30 ευρώ ως προεγκατεστημένα σε μεγάλους κατασκευαστές, 200+ ευρώ retail) δεν έχει καμία σχέση με το coreavc.

Προφανως δεν καταλαβες τι λεω (τα δε περι ''αναγκης'' δεν τα σχολιαζω....).

Να το αφησουμε καλυτερα;

Δεν μου έχει έρθει mail για upgrade του CoreAVC και ανησυχώ. Τα mail για τις ενημερωμένες εκδόσεις μου ερχόταν κανονικά; Τι μου προτείνεται να κάνω;

Re: Απάντηση: CoreAVC 2.0 upgrade for $4.95!

Δεν μου έχει έρθει mail για upgrade του CoreAVC και ανησυχώ. Τα mail για τις ενημερωμένες εκδόσεις μου ερχόταν κανονικά; Τι μου προτείνεται να κάνω;

Το e-mail που λέμε, είναι γενικό και απευθύνεται σ' όλους που έχουν αγοράσει το CoreAVC 2.0
Μπορώ να στο προωθήσω αν θες, αλλά όταν ακολουθήσεις το link που περιέχει, θα πρέπει να βάλεις το δικά σου στοιχεία με τα οποία αγόρασες το CoreAVC (e-mail και password).
Στεέιλε pm, με ένα e-mail σου αν θέλεις...

Απάντηση: Re: Απάντηση: CoreAVC 2.0 upgrade for $4.95!

Μπορώ να στο προωθήσω αν θες, αλλά όταν ακολουθήσεις το link που περιέχει, θα πρέπει να βάλεις το δικά σου στοιχεία με τα οποία αγόρασες το CoreAVC (e-mail και password).
Στεέιλε pm, με ένα e-mail σου αν θέλεις...
Σε ευχαριστώ YannisA.Σου στέλνω πμ
Θα ήθελα μια διευκρίνηση. Όσοι έχουν το παλιό CoreAVC 1.9.5 και θέλουν να αναβαθμιστούν στο 2.0 πόσα χρήματα θα δώσουν; και πως θα το κάνουν;

Απάντηση: Re: Απάντηση: CoreAVC 2.0 upgrade for $4.95!

Σε ευχαριστώ YannisA.Σου στέλνω πμ
Θα ήθελα μια διευκρίνηση. Όσοι έχουν το παλιό CoreAVC 1.9.5 και θέλουν να αναβαθμιστούν στο 2.0 πόσα χρήματα θα δώσουν; και πως θα το κάνουν;

δες κατευθείαν εκεί που έχουν γραφεί να μην ψάχνεις: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=30241&page=5

Last edited: