Cosmote OTT app προβλημα

Να ρωτήσω κάτι, συγνώμη αν είναι offtopic, μήπως ξέρετε πως μπορώ να βαλω κατά κάποιο τρόπο κόφτη στις άλλες συσκευές στο ρούτερ ώστε να παίρνει το tvbox πρώτο ιτνερνετ οσο χρειάζεται; Το tvbox το έχω συνδεμένο με ethernet, αλλα μόλις συνδεθεί μια άλλη συσκευή στο WiFi και μπει σε κάποια σελίδα, αμέσως πέφτει η ανάλυση ή κολλάει για 2-3 δευτερόλεπτα. Η σύνδεση είναι 50ρα και το ρούτερ είναι speedport plus 2 της cosmote

Στο πεδίο κανάλια, πάνω πάνω έχει 2 κουμπιά όπου το ένα γράφει "Πρόγραμμα" "Replay TV".

Πατάς παρατεταμένα το κουμπί "OK" από το τηλεχειριστήριο σου εναλλάξ σε κάθε επιλογή για 4-5 φορές.

Δηλαδή κρατάς παρατεταμένο το οκ στην επιλογή "Πρόγραμμα", το αφήσεις και κάνεις το ίδιο στην επιλογή "Replay TV". Αυτό το επαναλαμβάνεις 4-5 φορές μέχρι να ανοίξει τα Advanced settings.

Στην συνέχεια κλείνεις την επιλογή "Enable tunneling
υπαρχει τροπος να φινει αυτο σε samsung tv;

εχω βαρεθει που καθε stream στην αρχη κολλαει και μετα ξαναξεκιναει

Παιδιά καλησπέρα σας. Είχα το μποξάκι της Cosmote για να παίζει το TV, και για να καλύπτω καλύτερα τις άλλες ανάγκες (Kodi κτλ) αγορασα το Google TV Streamer 4K. Στο μποξάκι της Cosmote το app Cosmote TV έπαιζε μια χαρά σε 1080p. Στο Streamer μου παίζει συνεχώς σε 576 ή 360p. Σήμερα τα άνοιξα δίπλα δίπλα και όντως το Cosmote μποξακι έδινε 1080 απροσκοπτα, το streamer όταν έκανα την αλλαγή σε αυτό, ξεκινούσε σε 1080 και σε 3 δευτερόλεπτα το έριχνε πάλι. Το ίδιο και σε σειρές και ταινιες. Ξερει κάποιος κάποια ρυθμιση που έχω κάνει λάθος; Σημειωτέον, το Cosmote box είναι Google TV12 με app Cosmote TV version 1.28.6 και το Streamer είναι Google TV14 με app version 1.28.6. Είναι και οι μόνες διαφορές που βρήκα.

Επίσης στην εφαρμογή του box της Cosmote σου δίνει την επιλογή στον player άνω παίζει να διαλέξεις ανάλυση από λίστα πχ. να βάλεις forced 1080p. Ενώ στο streamer στο ίδιο σημείο υπάρχει μόνο η επιλογή αυτόματα.

Υπάρχει κάποια λύση;

υπαρχει τροπος να φινει αυτο σε samsung tv;

εχω βαρεθει που καθε stream στην αρχη κολλαει και μετα ξαναξεκιναει
δυστυχως οχι. ειχα το ιδιο θεμα μεχρι που πηρα ενα box και ησυχασα

Στο πεδίο κανάλια, πάνω πάνω έχει 2 κουμπιά όπου το ένα γράφει "Πρόγραμμα" "Replay TV".

Πατάς παρατεταμένα το κουμπί "OK" από το τηλεχειριστήριο σου εναλλάξ σε κάθε επιλογή για 4-5 φορές.

Δηλαδή κρατάς παρατεταμένο το οκ στην επιλογή "Πρόγραμμα", το αφήσεις και κάνεις το ίδιο στην επιλογή "Replay TV". Αυτό το επαναλαμβάνεις 4-5 φορές μέχρι να ανοίξει τα Advanced settings.

Στην συνέχεια κλείνεις την επιλογή "Enable tunneling
Φίλε μου ήξερες τόσο καιρό αυτό τον θησαυρό με το advanced settings και δεν μιλούσες; Μόλις έφτιαξα το πρόβλημα που είχα με το starlink! Πάτε τέρμα κάτω και ανοίγετε το manual resolution override! Στην εφαρμογή χωρίς box φυσικά!
Λειτουργεί άψογα! Να είσαι καλά!
Θα το γράψω και στο θέμα με το starlink και cosmote!

Φίλε μου ήξερες τόσο καιρό αυτό τον θησαυρό με το advanced settings και δεν μιλούσες; Μόλις έφτιαξα το πρόβλημα που είχα με το starlink! Πάτε τέρμα κάτω και ανοίγετε το manual resolution override! Στην εφαρμογή χωρίς box φυσικά!
Λειτουργεί άψογα! Να είσαι καλά!
Θα το γράψω και στο θέμα με το starlink και cosmote!
δυστυχώς για samsung tv ακόμη δεν υπάρχει λύση