COSMΟΤΕ TV Sound

vabill

New member
21 December 2014
9
Καλησπέρα,

Ξερει ακνεις αν ο ΟΤΕ TV έχει 5.1 ? Εχω συνδέσει με optical αλλά τζίφος..

Αν όχι, έχει η nova?

Re: ΟΤΕ TV Sound

Καλησπέρα,

Ξερει ακνεις αν ο ΟΤΕ TV έχει 5.1 ? Εχω συνδέσει με optical αλλά τζίφος..

Αν όχι, έχει η nova?

o οτε δεν εχει σε δικα του καναλια dd.
η νοβα εχει στα novacinemahd και στα novasportshd.

Σήμερα, σε μία ταινία στο Sundance Channel HD, "άναψε" το DD στον ενισχυτή. Απλά δεν ξέρω αν ήταν 5.1

Stereo έχει το Sundance. 5.1 έχει το DiscoveryHD και σύντομα το OTE Cinema 4. Επίσης (χωρίς να το έχω δει καθώς δεν έχει τύχει) λένε πως έχουν και τα OnDemand.

εγω προσφατα εγινα συνδρομητης και αν και εχω εντυπωσιαστει απο το περιεχομενο(κυριως το αθλητικο αλλα οχι μονο) και τον αριθμο των hd καναλιων ,στο θεμα ηχος ειναι μεγαλο το ξενερωμα.δλδ οσοι ειχαν νοβα πριν και ειχαν συνηθισει να βλεπουν ταινιες,αθλητικα,ντοκ/ντερ κτλ σε 5.1 τους χτυπαει πολυ ασχημα.ελπιζω να αλλαξει αυτο asap.
διαβαζει κανεις απο οτε το φορουμ;lets hope.

επειδη μεχρι προσφατα ημουν στη νοβα και αναφερθηκε παραπανω,η νοβα εχε 7 hd αν δε κανω λαθος απο τα οποια μονο το nat geo wild hd ΔΕΝ εχει 5.1 dd surround ηχο.

Στα αθλητικά ο 5.1 ήχος δεν λέει τίποτε. Ούτε στα ντοκιμαντέρ. Περισσότερο στις ταινίες είναι το θέμα.

Προχθές και στο Sundance πέτυχα 5.1 DD.

Απάντηση: Re: ΟΤΕ TV Sound

Στα αθλητικά ο 5.1 ήχος δεν λέει τίποτε. Ούτε στα ντοκιμαντέρ. Περισσότερο στις ταινίες είναι το θέμα.

Προχθές και στο Sundance πέτυχα 5.1 DD.

Έχεις δει ποτέ ποδοσφαιρικό αγώνα σε 5.1; Λέει πολλά....

Re: Απάντηση: Re: ΟΤΕ TV Sound

Έχεις δει ποτέ ποδοσφαιρικό αγώνα σε 5.1; Λέει πολλά....

πραγματικα η μερα με τη νυχτα.κατεβαζεις και το κεντρικο με τον εκφωνιτη χαμηλα και εισαι μεσα στο γηπεδο.

Σύντομα και τα οτεcinema θα είναι 5.1 μου είπε ένας γνωστός που δουλεύει στον ΟΤΕ

Τελευταίες ημέρες έχω παρατηρήσει πως ούτε στο Sundance ούτε στο DiscoveryHD Showcase έχει DD ήχο. Αν και βγάζουν το λογότυπο στην TV στις πληροφορίες καναλιού, ο ενισχυτής δεν δείχνει DD ήχο. Σύνδεση με ενισχυτή μέσω HDMI.

Τελευταίες ημέρες έχω παρατηρήσει πως ούτε στο Sundance ούτε στο DiscoveryHD Showcase έχει DD ήχο. Αν και βγάζουν το λογότυπο στην TV στις πληροφορίες καναλιού, ο ενισχυτής δεν δείχνει DD ήχο. Σύνδεση με ενισχυτή μέσω HDMI.

Μόλις τσέκαρα, τόσο το Sundance, όσο και το Discovery HD και τα δύο μου έβγαλαν στον ενισχυτή κανονικά DD 5.1

Ευχαριστώ. Με ένα reboot του KAON (combo) έστρωσε. Το πρόβλημα άρχισε μετά από μια διακοπή ρεύματος, άγνωστο γιατί έφαγε φρίκη.

Ενας φιλος που δουλευει σε ελληνικη αντιπροσωπια-τελμακο νομιζω- μου ειπε οτι τους πουλησαν νεους σερβερ για τα οτεσινεμα και οτι απο οκτωβρη θα ειναι ολα 5+1 εκτος του ελληνικου και οτι θα βγαλουν και το 4 νωριτερα σε HD και πολυκαναλο

Ενας φιλος που δουλευει σε ελληνικη αντιπροσωπια-τελμακο νομιζω- μου ειπε οτι τους πουλησαν νεους σερβερ για τα οτεσινεμα και οτι απο οκτωβρη θα ειναι ολα 5+1 εκτος του ελληνικου και οτι θα βγαλουν και το 4 νωριτερα σε HD και πολυκαναλο

πολυ καλο νεο.ελπιζω να ακολουθησουν και τα sport.