:SFGSFGSF: Δόξα τω πανάγαθω...
Με την alman ειχα σοβαρα προβληματα και διαφωνίες..
Είχα πολλα παρε δωσε πριν 3-4 χρονια εξ' αιτιας ενος 5120 που ειχα τοτε και μου εκανε τρελες (εντος της εγγυησης). Εμεινα πολυ καιρο χωρις προβολεα και μαλιστα αρκετες φορές. Την πρωτη φορά η επισκευη κρατησε 2 μηνες και το προβλημα ξαναπαρουσιάστηκε μετα απο μικρο χρονικο διαστημα αφου μου επιστραφηκε. Την δευτερη φορα (διαρκεια σερβις 3 μηνες) ο προβολέας ηρθε απο το σερβις εχοντας παρει σκόνη εσωτερικα και προβαλοντας τους γνωστους θαμπους κυκλους στις σκοτεινες σκηνές.
Μετα απο αρκετό καιρο ο προβολεας παρουσιασε άλλο προβλημα αλλα επειδη την ειχα μαθει την ιστορια απαιτησα αμεσα να παρω καποιον αλλο εστω για οσο θα κρατουσε το σερβις το οποιο και εγινε μετα απο 2 εβδομάδες. (οι αντικαταστάτες βεβαια ειχαν τα δικα τους προβληματα, ο ενας επαιζε κοκκινα και ο αλλος ειχε κολλημενο μενυ). Τελικα μετα απο 3-4 μηνες που δεν ειχαν επικοινωνησει τους πηρα εγω και με ενημερωσαν οτι ο προβολέας μου εχει παει στο εξωτερικο και δεν θα επιστρεψει γιατι δεν επισκευαζεται. Οποτε και υποχρεωτικα θα επρεπε να βολευτω μονιμα με αυτον που ειχα παρει ως προσωρινη αντικατασταση.
Παντως επειδη δεν εμαθα, παλι benq πηρα. Οποτε χαιρομαι για την αλλαγη του σερβις (αν και μετα απο αυτα που πέρασα δεν θα ηθελα να χρειαστει να σας χρησιμοποιήσω) :cool4: