Creative: Drivers για Vista; ΠΛΗΡΩΣΤΕ!

Άρης Συν.

AVClub Enthusiast
17 June 2006
1,034
Αχαΐα
Ω, ναι πολύ καλά καταλάβατε...
Η αγαπημένη σε όλους μας Creative αποφάσισε ότι αν θες να χρησιμοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητες της κάρτας ήχου που αγόρασες στο νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, Windows Vista, πρέπει να ξαναπληρώσεις...
Για να κατεβάσεις λοιπόν τους Drivers για τις Audigy (όλες τις Audigy παρακαλώ...) ώστε τα αγαπημένα σου παιχνίδια να έχουν DirectSound3D και EAX πρέπει να καταβάλεις το αντίτιμο των 9,99$... λες και την κάρτα ήχου στην δώσανε τσάμπα!
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Με την μόνη διαφορά ότι δεν υποστηρίζουν DirectSound3D και EAX, δηλαδή δεν παίρνεις αυτό που πλήρωσες...

"Without Creative ALchemy,most DirectSound games running in Vista will be reduced to stereo output without any EAX effects."

Απάντηση: Re: Creative: Drivers για Vista; ΠΛΗΡΩΣΤΕ!

Τί να πω κι εγώ ρε παιδιά, που μου λέει για τη Live! ότι "service life has ended";

τι live! ρε? Ακόμα αυτή έχεις?

Άμα ήταν έτσι θα είχανε κλείσει όλοι!

Ξηλώσου και πάρε μια άσους ναούμε, να τη συνδέσεις και με το στέρεο.

Δεν διαφωνώ στα λεγόμενα σας όμως παρόλο που και εγώ δεν θα διάλεγα σε καμία περίπτωση μια κάρτα ήχου της Creative για το PC μου, δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση προς τους αγοραστές της...
Αυτό το πράγμα είναι τουλάχιστον ασέβεια για τους καταναλωτές...
Και μην ξεχνάμε ότι η Audigy 4 δεν είναι και τόσο παλιά κάρτα... Πριν ενάμισι χρόνο ήταν ακόμα η κορυφαία κάρτα της εταιρίας και κάποιοι την χρυσοπλήρωσαν! Είναι αυτός τρόπος για να συμπεριφέρεσαι στους πελάτες σου;