Creek Destiny

LefteriS

Established Member
30 June 2006
142
Βριλήσσια
Creek Destiny integrated amp σε άριστη κατάσταση. Μαζί με matching cd player και evolution RDS FM/AM tuner. Όλα μαζί 1500 Ευρώ. Έχουν παίξει ελάχιστα.

Attachments

• CREEK-DESTINY.jpg
    CREEK-DESTINY.jpg
    586.2 KB · Views: 63

LefteriS

Established Member
30 June 2006
142
Βριλήσσια
Νέα τιμή 1300 Ευρώ χωρίς το CD αλλά μαζί με τα Sonus Faber Concerto Domus σε άριστη κατάσραση. Το CD έχει πρόβλημα διαβάζει όποια του αρέσουν.......

Attachments

• SF 1.jpg
    SF 1.jpg
    362.4 KB · Views: 46

vlad66

Moderator
Staff member
29 October 2017
17,405
Αγιοι Αναργυροι
Νέα τιμή 1300 Ευρώ χωρίς το CD αλλά μαζί με τα Sonus Faber Concerto Domus σε άριστη κατάσραση. Το CD έχει πρόβλημα διαβάζει όποια του αρέσουν.......
δοκίμασες να καθαρίσεις το laser ;;

2η πιθανή αιτία, μήπως τα cd που δεν διαβάζει έχουν χαρακιές , έντονες δακτυλιές κλπ.. ;;

LefteriS

Established Member
30 June 2006
142
Βριλήσσια
δοκίμασες να καθαρίσεις το laser ;;

2η πιθανή αιτία, μήπως τα cd που δεν διαβάζει έχουν χαρακιές , έντονες δακτυλιές κλπ.. ;;
τα cd είναι ΟΚ. παίζουν σε αλλα δυο player και εχω δοκιμάσει πάνω απο 10 διαφορετικά. Σε κάποιες παριπτώσεις παιζει και μετα κολλάει.
Δεν έχω δοκιμάσει να καθαρίσω το laser, δεν ξέρω πως. Άν υπάρχει κάποις αγοραστής ας το κάνει αυτός. Εγώ θέλω να τα ξεφορτωθώ, γιαυτό και το ποσό που ζητάω είναι τόσο χαμηλό.

LefteriS

Established Member
30 June 2006
142
Βριλήσσια
Νέα τιμή 1200 Ευρώ χωρίς το CD αλλά μαζί με τα Sonus Faber Concerto Domus σε άριστη κατάσραση. Το CD έχει πρόβλημα διαβάζει όποια του αρέσουν.......