Το κύκλωμα προστασίας και ρυθμίσεως τάσης εκτροπής συναρμολογήθηκε.
Πάμε τώρα για τα υπόλοιπα.
Τα τουβλακια τουλαχιστον 5mm πιο ψηλα απο την πλακεττα.
xmm Τα τουβλάκια είδη είναι σε απόσταση, απλά επειδή η φωτογραφία είναι κάθετη δεν φαίνεται, αλλά σίγουρα δεν είναι 8 mm περίπου 3.
Μανώλη λες να βάλω άλλης ποιότητα αντίσταση εκεί; Στο σχέδιο είναι οι αντιστάσεις R7, R9
Κι' ο χορός καλά κρατεί.. λοιπόν έχουν συναρμολογηθεί κατά 90% και οι πλακέτες των τελικών, έχουν ζευγαρωθεί τα τρανζίστορ για τους διαφορικούς ενισχυτές, τις πηγές ρεύματος που ρυθμίζουν το ρεύμα ηρεμίας τις έχω ζεύξει θερμικά με αντίστοιχα led (θερμική σταθερότητα πόλωσης), επίσης έχουν τοποθετηθεί στα gate των mosfet κεραμικές αντιστάσεις ελάχιστης αυτεπαγωγής.
Άντε Μανώλη περιμένω τις βατικές αντιστασούλες για να τραγουδήσει το εργαλείο.
εμένα μου θυμίζει κατάσταση κύρου γρανάζη![]()
Συνήθως δεν πουλάω αυτά που φτιάχνω, αλλιώς δεν έχει νόημα η κατασκευή, θα μπορούσα να αγοράσω κάτι έτοιμο.με το καλό. μετά θα το κρατήσεις ή θα το πουλήσεις (έτσι για το γαμώτο) ?
Τι να κάνω για να αποφύγω ενδεχόμενη ταλάντωση; Προβληματίζομαι στο θέμα της γείωσης, στο άρθρο το μόνο που γειώνει στο σασί είναι τα rca της εισόδου, εγώ συνήθως γείωνα σε ένα σημείο το 0 του τροφοδοτικού.Τον εχω φτιαξει τον ενισχυτη και ειναι πολυ καλος. Προσεχε γιατι ταλαντωνει ευκολα οπως λεει και ο μανωλης και ιδιαιτερη μνεια δωσε στα μονωτικα. Θα δουλεψει αψογα και ο ηχος του ειναι ιδιαιτερα καλος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.