CRT Philips 32pw9618/58

svellinis

AVClub Addicted Member
1 January 2008
1,850
Νομος Αττικης
CRT Philips 32pw9618/58
Δεν βάζω τιμή κάντε τις προσφορές σας με pm .
Τηλεφωνο 6937306752 Στέργιος

Να αναλύσω τα βασικά χαρακτηριστικά για όσους δεν γνωρίζουν το μοντέλο.
Η τηλεόραση είναι 32 ιντσών στα 100 Hz με δυο δέκτες και μπορεί να παίζει ταυτόχρονα δυο κανάλια μοιράζοντας στα δυο την οθόνη ή με την λειτουργία PIP μπορεί να μοιράζει την οθόνη σε τρία εως δώδεκα παράθυρα για την επιλογή προγράμματος.
Διαθέτει πολλές ψηφιακές ευκολίες όπως την τεχνολογία pixel plus με την οποία διπλασιάζεται η οριζόντια ανάλυση και αυξάνονται έως 33 % ο αριθμός των γραμμών.
Έχει ψηφιακή μείωση του θορύβου DNR , δυναμική αντίθεση και ενεργό έλεγχο μπορεί δηλαδή να διορθώνει συνεχώς όλα τα εισερχόμενα σήματα και ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού την κίνηση που περιέχει η σκηνή και την ποιότητα του σήματος να μεταβάλλει το χρώμα , την φωτεινότητα , την ευκρίνεια, την δυναμική αντίθεση και την μείωση θορύβου με αποτέλεσμα να παρουσιάζει την καλύτερη δυνατή εικόνα.
Έχει ενσωματωμένο ενισχυτή dolby prologic II ,dolby digital και 5.1 ηχεία από τα οποία ένα ενσωματωμένο sub και δυο ασύρματα πίσω ηχεία. Διαθέτει ομοαξονικές εξόδους –εισόδους ήχου και είχε αγοραστεί στις αρχές του 2004 στα 2500 ευρώ και είναι σε άριστη κατάσταση .

• Real Flat Black Line S
• Pixel Plus
• 100Hz Digital Scan
• Digital Natural Motion
• Digital Crystal Clear
• Dynamic Scavem
• Widescreen Plus
• Full Active Control
• Dolby Digital
• Dolby Pro Logic II
• 90 W RMS
• 6 On Board Speakers
• 2 FM Cordless NXT Surround Speakers
• Compass Graphical User Interface
• 1200 Page Hypertext
• Full Dual Screen
• Top Controls
• Cinemalink
• Side Connections
• Matching Stand Available

http://www.p4c.philips.com/files/3/3...58_pss_eng.pdf

Sorry που επεμβαινω αλλα οι LCD που παιζουν σ'αυτη την τιμη (προσωπικα δεν εχω δει 32αρα με κατω απο 599 αλλα για να το λες...) δεν εχουν ουτε γι'αστειο την εικονα που θα δεις σ'αυτην.

Συνεχίζω εν έτει 2008 με CRT κι εγώ, γιατί μετά από ψάξιμο σε όλα τα καταστήματα, ακόμα δεν έχω δει LCD που να παίζει οπως η CRT το τηλεοπτικο σημα και το DVD.

Για όσο καιρό δεν έχουμε ευρεία διάδοση του HD, οι CRT ειναι μονοδρομος, εκτός βέβαια αν υπάρχει θέμα χώρου.

Και η τιμή που τη δινει ο φιλος αν θυμαμαι καλα είναι κατω από το 1/7 της τιμής αγοράς.

φιλαρακι ξερω καλα τι γινεται αλλωστε και γω ακομα στο σαλονι μου εχω την PHILIPS 32PW 9551 CRTAKIAS EIMAI ομως κακα τα ψεματα αυτα τα γλυκα μπαουλακια σιγασιγα πανε χωματερη δυστυχως .....αλλα ετσι ειναι το βλεπεις αλλωστε καθε μερα η τιμες στις lcd πεφτουν και μαλιστα πριν λιγο επεσε στα χερια μου ενα διαφημιστικο της electro world που δινει μια schaub lorents 32 lcd 399

Aλλο επωνυμη και αλλο ανωνυμη schaub lorents.....Γυρω στο 500ρικο παιζουν οι φτηνες επωνυμες 32ρες αλλα δεν εχουν καμια σχεση με την εικονα της crt...Οπως και να εχει παντως 250-300 ευρω κατα την γνωμη μου ειναι μια λογικη τιμη και για τον αγοραστη και για τον πωλητη....

Μικρασιάτη καταλαβαίνω το πνεύμα σου... απλά δε γίνεται να απαιτείς από κάποιον να χαρίσει κάτι για το οποίο έδωσε μια περιουσία, όχι καιρό πριν. Για κάθε πράγμα υπάρχει ο κατάλληλος αγοραστής, και πιστεύω, για κάποιον φαν των CRT (που σιγουρα υπαρχουν ακομα) τα 350 ευρω ειναι πολυ καλη τιμή..

Γεια σας. ειναι θεμιτο παιδια καποιος να κανει παζαρια το ιδιο κανουμε ολοι ετσι δεν ειναι ?
Ευχαριστω παντως για την υποστηριξη.
Καλυτερη τιμη δυστυχως δεν γινεται αλλα υπαρχει στην αποθηκη μια sony trinitron 29 '' 4:3 στα 50 hz με 100 ευρω ειναι οτι πρεπει για εξοχικο

Για βρες lcd με 5.1 ηχεια και dolby digital επεξεργαστη και πες μου ποσο κανει ?
Εδω βρε παιδια πας στο πλαισιο να παρεις ενα σετ ηχεια για τον υπολογιστη και σκας 100 ευρω .Και στο μοντελο που δινω τα πισω ειναι και ασυρματα

φιλε δεν χρειαζετε να δικαιολογεις την τιμη που το δινεις..για οποιον ξερει και προσπερναει το ψυχολογικο του ογκου ..μια χαρα ειναι η τιμη για να μην πω τζαμπα ειναι...στο κατω κατω χαρισε την αν ειναι να ξεφτιλισεις την τιμη σε καποιον πολυ δικο σου ατομο.

ΣΤΕΡΓΙΟ δωσε αν δεν βαριεσαι τα χαρακτηριστικα της sony μοντελο κτλ.και αν εχεις κανα link ευχαριστω ,πατριωτακι σερραιε σεβαστα ολα οσα ειπωθηκαν ...