curved 40-42!

akilas13

Established Member
18 August 2014
153
Καλημέρα φιλοι μου!Ειμαι στο τσακ πριν αγορασω μια 40-42αρα για το δωματιο οπου εχω και htpc.Το θεμα είναι να αγορασω τωρα ή μηπως εχει ακουσει καποιος αν θα βγουνε κυρτες τους επομενους μηνες σε αυτές τις ιντσες?
Παντως για υπολογιστη εβγαλε αν θυμαμαι καλα η lg κυρτη 34αρα αλλα είναι και 21:9!
http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/lg/34uc87-και-31mu97-νέα-κυρτή-και-4k-οθόνη-από-τ-r7463

ή μηπως εχει ακουσει καποιος αν θα βγουνε κυρτες τους επομενους μηνες σε αυτές τις ιντσες?

2uqfz42.jpg

Καλώς ήρθες στο forum.

Proton , έπρεπε να ανοίξεις το νήμα αυτό στην κατηγορια '' αγορά νέας τηλεόρασης '' και δεύτερον οι κυρτές δεν είναι ότι καλύτερο για VΑ panel.

Για IPS με τις γωνιές θέασης που έχει και για OLED , ΙΣΟΣ , αλλα και πάλι σε 70-75 inches και πάνω.

Διαφορετικά με τον κυρτό σχεδιασμό σε VΑ και χαμιλες inches , χάνεις πολύ πληροφορία από την εικόνα και θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις να πάρεις μια 48άρα επίπεδη και συγκεκριμένα την W585 η W605B της Sony.

50 hertz , 24p true cinema , X-REALITY PRΟ , 4 HDMI PORTS , 2 USB , 1 SATELITE , 0.059 CD/M2 ANSI ( αυτό είναι καλο για το Μαύρο/αντίθεση της τηλεόρασης ) και φυσικά 48 ολόκληρες inches με μονο 568 Η 630 euro ανάλογα πια θα διαλέξεις , αν και είναι και οι δυο ΙΔΙΕΣ απλά το σχέδιο στην βάση είναι διαφορετικό , από ασημι ( 605b ) σε μαύρο ( 585b).

Καλως σας βρηκα!Συγνωμη για το λαθος της κατηγοριας!
Σε ευχαρηστω για τις συμβουλες αλλα δυστυχως 48αρα δεν χωραει!Παντως είμαι αναμεσα στην Sony 42W815 και στην Samsung 40 H6400.

Καλως σας βρηκα!Συγνωμη για το λαθος της κατηγοριας!
Σε ευχαρηστω για τις συμβουλες αλλα δυστυχως 48αρα δεν χωραει!Παντως είμαι αναμεσα στην Sony 42W815 και στην Samsung 40 H6400.

Pooo , pooo...

Η samsung έχει 100 hertz και η Sony X-REALITY PRO kai +2 inches.

Μα τι διλήμματα είναι αυτά που πάτε και πέφτετε :p

Λοιπόν... Αν παρακολουθείς αθλητικά και ποδόσφαιρο συχνά και ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ , τότε πήγαινε Samsung , διαφορετικά διάλεξε την Sony.

Ευχαρηστω φιλε μου!Βασικα με βλεπω να πηγαινω για Sony καθως γενικα αθλητικα βλεπω 2 φορες την εβδομαδα ενώ ταινιες κάθε μερα και πολλες ωρες!Ένα άλλο που με πηγε προς την Sony είναι ότι της εχω περισσοτερο εμπιστοσινη ασε που πηγα τις προαλες στα media markt και μπηκε στον ασανσέρ ενας τυπος με μια 40αρα samsung αγκαλια και την αφησε στο service!Θα μου πεις μην δινεις τοσο σημασια αλλα καποιες εικονες μας μενουν!

Ευχαρηστω φιλε μου!Βασικα με βλεπω να πηγαινω για Sony καθως γενικα αθλητικα βλεπω 2 φορες την εβδομαδα ενώ ταινιες κάθε μερα και πολλες ωρες!Ένα άλλο που με πηγε προς την Sony είναι ότι της εχω περισσοτερο εμπιστοσινη ασε που πηγα τις προαλες στα media markt και μπηκε στον ασανσέρ ενας τυπος με μια 40αρα samsung αγκαλια και την αφησε στο service!Θα μου πεις μην δινεις τοσο σημασια αλλα καποιες εικονες μας μενουν!

Πολύ καλή επιλογή έκανες , αλλα θα έπρεπε , σαν καλο παιδάκι που είμαι :p , να σε προειδοποιήσω , πως το service της Sony είναι για τον...@@@ντα.
Απλά φρόντισε , μιας και δεν θα πάρεις 48 inches , τα λεφτά που θα γλιτώσεις περνώντας μια 42άρα , να τα δόσεις για επέκταση εγγύησης , ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

Καλές θεάσεις να έχεις και απροβλημάτιστη.

Last edited by a moderator: