CyanogenMod - OTA Update System

tmjuju

Administration Team
Staff member
21 January 2007
21,629
CyanogenMod Dropping ROM Manager For Its Own OTA Update System
nexusae0_11_thumb3.png

http://www.androidpolice.com/2012/0...ng-rom-manager-for-its-own-ota-update-system/

Τέρμα ο ROM Manager για το Cyanogen τωρα πια τα updates θα έρχονται από τον αέρα ‛ΟΤΑ’ :music-smiley-005:

Last edited by a moderator:
Αυτο τωρα ειναι κατι αντιστοιχο με το preware του webos ?

Αναβαθμιση εξω απο τα γνωστα μαγαζια δηλαδη.... ?

Μπήκα κι εγώ στο club CyanogenMod με την CM10 στο "απλό" γαλαξία μου S... Άπαιχτη αλλά να δούμε τι λέει στα δύσκολα, μπαταρία, σήμα, GPS...

Για να έχει ήδη το κινητό σου CM πρέπει να είναι root και να του έχεις περάσει open recovery. Τόσο δύσκολο είναι να κάνεις ένα reboot σε recovery και να περάσεις χειροκίνητα το update? Άσε που μπορεί κάτι να μην ταιριάζει με το port στη δική σου συσκευή και να τα κάνει όλα χάλια...ούτε ένα nandroid δεν μπορείς να κάνεις πριν :P
Βέβαια από την άλλη αν το CM θέλει να βγει από τη geek zone και να γίνει ρεαλιστική εναλλακτική προφανώς και το ΟΤΑ είναι από τα βασικά που πρέπει να ενσωματώσει...

Μπήκα κι εγώ στο club CyanogenMod με την CM10 στο "απλό" γαλαξία μου S... Άπαιχτη αλλά να δούμε τι λέει στα δύσκολα, μπαταρία, σήμα, GPS...

Δεν λέει, ξαναγύρισα σε stock JW1, κρίμα γιατί μου άρεσε αλλά wi fi , gps και μπαταρία "χώμα"...

Δεν λέει, ξαναγύρισα σε stock JW1, κρίμα γιατί μου άρεσε αλλά wi fi , gps και μπαταρία "χώμα"...

Όταν την πέρασες, έκανες reset factory settings και format cache? Εάν δεν κάνεις εννοείται ότι θα έχεις προβλήματα. Σε καμία περίπτωση η Cyanogenmod δεν είναι πιο ενεργοβόρα από την stock.

Πάντως τις 2 εβδομάδες που πέρασα με CM10 στο Motorola Milestone όσο δεν το πίεζα από πλευράς πολλών ταυτόχρονων εφαρμογών δεν είχα κανένα θέμα (η συσκευή μου έχει μόνο 256 ΜΒ ram και swap έγινε εφικτό να ενεργοποιηθεί μόλις πριν λίγες ημέρες σε CM10). Πάντως η CM7 που χρησιμοποιώ τώρα και έχω πειράξει αρκετά σε αναμονή δεν τρώει τίποτα, οπότε ο χρόνος ζωής έχει άμεσα να κάνει με την καθεαυτή χρήση.
Μόλις αγοράσω καινούργια κάρτα μνήμης που να μπορεί να έχει ένα αξιοπρεπές 4K write (της τάξης των 2 ΜΒ/s) που επιτρέπει να ενεργοποιηθεί swap θα ξαναβάλω την CM10.