CyberLink PowerDVD 8.0 Beta

More info: http://forum.slysoft.com/showthread.php?t=14296

Προς το παρον ειναι σχεδον αχρηστο για HD (καθως φαινεται οτι δεν ειναι η Ultra εκδοση) αλλα φημολογειται ότι θα υποστηρίζει:

- DTS HD (μάλλον εννοουν και MA - καποιοι ανεφεραν την υπαρξη σχεετικου λογοτυπου). Αν αυτο ισχυει θα εχουμε λογικα πλεον και 7.1 (ελπίζω και από D True HD)

- HDMI (υποθέτω ότι εννοουν HD AUDIO BITSTREAM - γιατι LPCM από HDMI υποστηριζεται και από το 7)

Introducing MoovieLive: the website that syncs seamlessly with PowerDVD and moves the movie experience beyond the PC. Aside from watching movies, users can now build their favorite movie collection, create and share movie remixes, rate and write reviews. It's all part of CyberLink's new dimension in movie entertainment.

MoovieLive is also the perfect way for users to share their interest in cinema by networking with friends all over the world. CyberLink ships over a million copies of PowerDVD each month, creating a massive group of PowerDVD users globally. PowerDVD 8 and MoovieLive represent the basis of a huge social network, where users can interact with each other to share their love of movies.

New Dimensions in Movie Entertainment
-Collect Favorite Movies
-Create Movie Remixes
-Network with Movie Friends
-Collaborate to Build a DVD Database

Cutting-Edge Movie Playback Technologies
-CyberLink TrueTheater Motion delivers smooth video playback, interpolating the number of frames.
-Support for HDMI ensures high quality audio for HD DVD and Blu-ray Disc titles.
-Support for leading graphics cards delivers the best high-definition video playback with low CPU consumption.

-Support for HDMI ensures high quality audio for HD DVD and Blu-ray Disc titles.

Re: Απάντηση: CyberLink PowerDVD 8.0 Beta

το ερώτημα ειναι ενα:
"Απο σκληρο θα παίζει?"
Είναι απλώς ένα από τα ερωτήματα (το οποίο, παρά το πρώτο feedback είναι νωρίς για να απαντηθεί).

Μην τρελαθούμε τελείως και ανάγουμε την δυνατότητα αναπαραγωγής παρανόμως αποκτηθέντος υλικού σε πρώτη προτεραιότητα (δεδομένου μάλιστα ότι πάντα υπάρχουν παρακαμπτήριες οδοί)!

Ε δεν ειναι κατα αναγκη παράνομα αποκτηθέντα, εγω δε θελω να εχω καν δακτυλιες στα δισκακια μου και θελω να τα παιζω απο το σουπερ ντουπερ HTPC μου πειράζει? -bye-

Ελπίζεις δλδ σε κάτι καλό;

Κάτι σε Trimension κλπ μου κάνει, τεχνολογίες που ποτέ δεν προσέφεραν κάτι ουσιαστικό (μην πω ακριβώς το αντίθετο).

Εμένα μου κάνει κάτι σε τεχνολογία 2:3 pulldown, αλλά πιο ποιοτική.. Για να δούμε..

Όσο για Trimension κλπ συμφωνώ.. Μόνο καλό δεν έκαναν.

Είναι απλώς ένα από τα ερωτήματα (το οποίο, παρά το πρώτο feedback είναι νωρίς για να απαντηθεί).

Μην τρελαθούμε τελείως και ανάγουμε την δυνατότητα αναπαραγωγής παρανόμως αποκτηθέντος υλικού σε πρώτη προτεραιότητα (δεδομένου μάλιστα ότι πάντα υπάρχουν παρακαμπτήριες οδοί)!

Οπως?

Ε δεν ειναι κατα αναγκη παράνομα αποκτηθέντα, εγω δε θελω να εχω καν δακτυλιες στα δισκακια μου και θελω να τα παιζω απο το σουπερ ντουπερ HTPC μου πειράζει? -bye-
Να πιάνεις το δισκάκι από γύρω γύρω και όχι από πάνω κάτω και να πάρεις ένα BR/HD DVD (φτου κακα) drive για το (super - duper) HTPC σου :p
Οπως?
1. Κυριάκος ''patch''

2. ISO

Απάντηση: Re: Απάντηση: CyberLink PowerDVD 8.0 Beta

Καλα, θα μας τρελανεις? Εσυ δεν ζηταγες τα λεφτα σου πισω απο την εταιρια επειδη εκοψε την αναπαραγωγη απο το δισκο ? Ελεος :flipout::flipout::flipout:

ο Spc δεν εχει παρανομα :7SFGSFG: .Απλα για να μην ζοριζει τα δισκακια του προφανως θα ηθελε να αναπαραγει το bdrip απο τα δισκακια του μεσω του δισκου. :Banane0:

Απάντηση: Re: CyberLink PowerDVD 8.0 Beta

ο Spc δεν εχει παρανομα :7SFGSFG: .Απλα για να μην ζοριζει τα δισκακια του προφανως θα ηθελε να αναπαραγει το bdrip απο τα δισκακια του μεσω του δισκου. :Banane0:

:flipout: αμα "μοιραζεις" ενα διασκακι , και μετα το παιρνεις πισω σε δισκο απο φιλο , πιανεται δικο σου η του αλλου? :grinning-smiley-043-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CyberLink PowerDVD 8.0 Beta

Καλα, θα μας τρελανεις? Εσυ δεν ζηταγες τα λεφτα σου πισω απο την εταιρια επειδη εκοψε την αναπαραγωγη απο το δισκο ? Ελεος :flipout::flipout::flipout:
Πριν αρχίσεις τα ʽΈλεοςʼ και για να μην καταλήξεις στο Δαφνί (aka ʽθα μας τρελάνειςʼ) (:p) θα πρέπει να προσπαθείς να αντληθείς το σύνολο της πραγματικότητας, ήτοι:

Ζήτησα τα λεφτά μου πίσω γιατί αγόρασα κάτι του οποίου στην πορεία, εν αγνοία μου και προφανώς χωρίς την συμφωνία μου άλλαξαν οι προδιαγραφές. Είναι δλδ σαν να αγόρασα κάτι και μετά από λίγο καιρό να μου το πήραν πίσω και να μου έδωσαν κάτι άλλο χωρίς να έχω την δυνατότητα επιλογής / αντίδρασης. Εδώ είναι το ζουμί προφανώς.

Παράλληλα όμως το ξαναγόρασα με την αγορά του BR / HD DVD drive μου.

Επίσης, ελλείψει άλλων επιλογών και με δεδομένες τις νέες (διαφαινόμενες) δυνατότητες (DTS-MA, HDMI BITSTREAM), μάλλον θα το ξαναγοράσω (στην έκδοση 8 πλέον).

Κατανοητά τα παραπάνω;

Επιπρόσθετα:

Δεδομένου του ότι όσες ταινίες μου αρέσουν (και όχι μόνο) τις έχω (και δεν είναι λίγες) αλλά και του ότι για τις υπόλοιπες περιπτώσεις υπάρχει η λύση του ISO, του Κυριάκου αλλά και της εγγραφής σε BD-RW, η προτεραιότητά μου είναι η ποιότητα εικόνας και ήχου.

Επίσης, αν και σχετικά ΟΤ και όπως έχω πει και στον Τάκη πολλές φορές:

Θα προτιμούσα χίλιες φορές η όλη διαδικασία τύπου hdbits να ήταν απολύτως νόμιμη, ήτοι πχ να πληρώναμε 1-2 ή έστω Χ Ευρώ ανά downloaded ταινία και να ήμασταν ΟΚ από όλες τις πλευρές (και ταχύτητας, ratio κλπ).

Επιπρόσθετα ωραίο θα ήταν να υπήρχε η δυνατότητα μετά αν θέλαμε με +Χ Ευρώ να την κρατάμε (σαν μία άδεια χρήσης ένα πράγμα).

Εκεί πρέπει να πάνε τα πράγματα και σε αυτό ο Billάκος έχει απόλυτο δίκιο.

Last edited:
Απάντηση: Re: CyberLink PowerDVD 8.0 Beta

''αντληθείς'' = αντιληφθείς (προφανώς) :p

:flipout:ρε συ, τα γραφεις και μετα μπαινεις, τα ξαναδιαβαζεις και τα καμαρωνεις ?:p:p