Cyfra+ HD καρτα

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
21,994
απο ελληνικό κατάστημα περιμενω την ερχόμενη εβδομάδα την κάρτα του Πολωνικού πακέτου που με 410 ευρώ περίπου το χρόνο θα απολαμβάνω σε HD ποδόσφαιρο (CL, Euro 2008) National Geographic HD και ταινίες Α προβολής
παιζει στον Humax 2000 που εχω με μοντούλα

αν όλα έχειν καλώς θα κάνω και την ανάλογη ανακοίνωση για οποιοδήποτε ενδιαφερομενο

ισως παίξει και power buy

Αναμένουμε νεότερα!
Αν δεν σου παιξει η μοντούλα σου την κάρτα να αναζητήσεις μοντούλα powercam

απο ελληνικό κατάστημα περιμενω την ερχόμενη εβδομάδα την κάρτα του Πολωνικού πακέτου που με 410 ευρώ περίπου το χρόνο θα απολαμβάνω σε HD ποδόσφαιρο (CL, Euro 2008) National Geographic HD και ταινίες Α προβολής
παιζει στον Humax 2000 που εχω με μοντούλα

αν όλα έχειν καλώς θα κάνω και την ανάλογη ανακοίνωση για οποιοδήποτε ενδιαφερομενο

ισως παίξει και power buy

Ξέρουμε αν έχουν Pid αγγλικού ήχου?

Απάντηση: Re: Cyfra+ HD καρτα

Αναμένουμε νεότερα!
Αν δεν σου παιξει η μοντούλα σου την κάρτα να αναζητήσεις μοντούλα powercam
Μήπως έχεις υπ' όψη, σε ποιες μοντούλες παίζει η κάρτα εκτός από Aston?
Λογικά παίζει και σε Dragon (T-Rex).

Παίζει σίγουρα σε Astoncrypt-Powercam (αυτά είναι γνήσια καμ) και κανει και αναβαθμιση κλειδιών. Λογικά πρέπει να παιζει και σε Dragon-Diablo κλπ αλλά δεν ξερω μηπως δεν κανει την αρχική ενεργοποίηση ή μηπως δεν παίρνει σωστά τα κλειδιά, αναμένουμε τον Larry να μας φωτίσει (φυσικά το ντραγκον πρεπει να έχει τα σχετικά caids seca2)

Στα αθλητικα δεν θυμαμαι να εχει pid αγγλικου ηχου, ουτε στο HD καναλι. Στις ταινιες εχει και στα HD καναλια αγγλικο ηχο.

θα εξεταστούν αρκετές μοντουλες και θα ενημερωσω

(με επιφύλαξη) ένα μελανό σημείο της ότι δεν μεταδίδει αγώνες CL.....(κοίταξα το προγραμμα στο site τους) παρα μονο το πολωνέζικο πρωταθλημα

θα εξετασθει και θα ενημερωσω

αν κάποιος ομως γνωρίζει απο 1ο χερι ας μας κατατοπίσει
(τα πολωνεζικα μου με εχουν εγκαταλειψει απο τοτε που εληξε μια περιπετεια με πολωνεζα αρσιβαριστρια στον Καναδα)

Larry μακάρι να έχει και τον πρωτότυπο αγγλικό ήχο στις ταινίες, όπως λές.
Ομως, αυτό που έχω παρατηρήσει ως τώρα στους Πολωνούς είναι ότι μεταγλωττίζουν τα πάντα και μάλιστα με μία και μοναδική φωνή που παίζει όλους τους ρόλους (ανδρών και γυναικών!) και βαζουν τον Πολωνικό ήχο πάνω απο τον αγγλικό, ο οποίος ακούγεται λίγο... αλλά συνήθως σκεπάζεται απο τον Πολωνικό! Ίσως αυτό να μην ισχύει στις καλές ταινίες, ομολογώ πως δεν έχω δεί ποτε μου για πολλή ώρα Πολωνικά προγράμματα...

Larry μακάρι να έχει και τον πρωτότυπο αγγλικό ήχο στις ταινίες, όπως λές.
Ομως, αυτό που έχω παρατηρήσει ως τώρα στους Πολωνούς είναι ότι μεταγλωττίζουν τα πάντα και μάλιστα με μία και μοναδική φωνή που παίζει όλους τους ρόλους (ανδρών και γυναικών!) και βαζουν τον Πολωνικό ήχο πάνω απο τον αγγλικό, ο οποίος ακούγεται λίγο... αλλά συνήθως σκεπάζεται απο τον Πολωνικό! Ίσως αυτό να μην ισχύει στις καλές ταινίες, ομολογώ πως δεν έχω δεί ποτε μου για πολλή ώρα Πολωνικά προγράμματα...

που το λεω? που το λεω?:ernaehrung004::ernaehrung004:

δεν εχω γραψει φιλε μου τιποτα και ουτε προκειται να γραψω αν δεν δω το μονο μου σφαλμα στο ποστ Νο1 περι Cηampions league L μιας και νομιζα οτι ακολουθει τα χναρια της μαμας canal+

και επι τη ευκαιρια αν καποιοι φιλοι εχουν ηδη ψαχθει σε HD καρτες πλην Sky digital ας καταθεσουν της αποψεις τους μιας και πολλα μελη μας ειναι καργα στον HD εξοπλισμο αλλα απο τηγανιτα τιποτα.....

ενδιαφερoν θα ειχε πακετα με
Champ league
euro 2008
το NatGeo HD
και το Discovery HD