G gskiado Established Member 23 April 2007 103 Μοσχάτο 14 December 2013 #21 Μέσα κι εγώ. Συγχαρητήρια και από μένα. Kalergman kont drosias79 Jm62 Jml64 spyrakos nostimaki stonecityboys gskiado
Μέσα κι εγώ. Συγχαρητήρια και από μένα. Kalergman kont drosias79 Jm62 Jml64 spyrakos nostimaki stonecityboys gskiado
M Maxsto Established Member 7 December 2009 229 17 December 2013 #22 Δηλώνω και εγώ συμμετοχή, αν μπορείς να το στείλεις με δικά μου έξοδα Πάτρα. Ευχαριστώ και καλές γιορτές σε όλους!! Kalergman kont drosias79 Jm62 Jml64 spyrakos nostimaki stonecityboys gskiado maxsto
Δηλώνω και εγώ συμμετοχή, αν μπορείς να το στείλεις με δικά μου έξοδα Πάτρα. Ευχαριστώ και καλές γιορτές σε όλους!! Kalergman kont drosias79 Jm62 Jml64 spyrakos nostimaki stonecityboys gskiado maxsto
MadPax AVClub Enthusiast 19 October 2010 738 Σαλαμίνα 17 December 2013 #23 Απάντηση: Re: D-Link Ethernet switch Maxsto said: Δηλώνω και εγώ συμμετοχή, αν μπορείς να το στείλεις με δικά μου έξοδα Πάτρα. Ευχαριστώ και καλές γιορτές σε όλους!! Click to expand... Δεν έχω πρόβλημα να στο στείλω αν το κερδίσεις φίλε μου, αλλά φοβάμαι ότι ίσως τα μεταφορικά να είναι περισσότερα από την αξία του ! Καλές γιορτές και σε σένα με υγεία πάντα.
Απάντηση: Re: D-Link Ethernet switch Maxsto said: Δηλώνω και εγώ συμμετοχή, αν μπορείς να το στείλεις με δικά μου έξοδα Πάτρα. Ευχαριστώ και καλές γιορτές σε όλους!! Click to expand... Δεν έχω πρόβλημα να στο στείλω αν το κερδίσεις φίλε μου, αλλά φοβάμαι ότι ίσως τα μεταφορικά να είναι περισσότερα από την αξία του ! Καλές γιορτές και σε σένα με υγεία πάντα.
M Maxsto Established Member 7 December 2009 229 17 December 2013 #24 Re: Απάντηση: Re: D-Link Ethernet switch MadPax said: Δεν έχω πρόβλημα να στο στείλω αν το κερδίσεις φίλε μου, αλλά φοβάμαι ότι ίσως τα μεταφορικά να είναι περισσότερα από την αξία του ! Καλές γιορτές και σε σένα με υγεία πάντα. Click to expand... Συνήθως δεν είμαι και πολύ τυχερός στις κληρώσεις....Χαχαχα!! Πάντα με υγεία....Όπως επες φίλε μου!!! Last edited: 17 December 2013
Re: Απάντηση: Re: D-Link Ethernet switch MadPax said: Δεν έχω πρόβλημα να στο στείλω αν το κερδίσεις φίλε μου, αλλά φοβάμαι ότι ίσως τα μεταφορικά να είναι περισσότερα από την αξία του ! Καλές γιορτές και σε σένα με υγεία πάντα. Click to expand... Συνήθως δεν είμαι και πολύ τυχερός στις κληρώσεις....Χαχαχα!! Πάντα με υγεία....Όπως επες φίλε μου!!!
MadPax AVClub Enthusiast 19 October 2010 738 Σαλαμίνα 20 December 2013 #25 Εκανα την κλήρωση παιδιά. Τυχερός είναι το μέλος spyrakos, ας επικοινωνήσει μαζί μου να κανονίσουμε την παραλαβή του. Καλές γιορτές εύχομαι σε σας και στις οικογένειές σας.
Εκανα την κλήρωση παιδιά. Τυχερός είναι το μέλος spyrakos, ας επικοινωνήσει μαζί μου να κανονίσουμε την παραλαβή του. Καλές γιορτές εύχομαι σε σας και στις οικογένειές σας.
M Maxsto Established Member 7 December 2009 229 22 December 2013 #26 Συγχαρητήρια στον νικητή. Καλές γιορτές δε όλους!!
spyrakos AVClub Enthusiast 16 January 2010 709 18 January 2014 #27 Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Νίκο για το switch. Τον παίδεψα λίγο αλλά τελικά καταφέραμε να βρεθούμε.