DAC για Yamaha As2000

Μιας και λέμε για idac, βγήκε και το ifi micro-idac2, δεν το έχω ακούσει, αλλά μπορεί να είναι βελτιωμένο σε σχέση με το 1.

Ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση.. Και η τιμή του ifi micro idac2 είναι τόσο κοντά στο budget μου και παίζει και dsd αρχεία (πανάθεμα με,το έμαθα και αυτό), όπως μου είπε ένας φίλος σε π.μ...Να περιμένω να βγουν μερικά reviews? Άσε που από ότι είδα μάλλον το audiosoul δεν το έφερε ακόμη... Εκτός από μουσική ποιότητα που σίγουρα χάνω,τι άλλο λιγότερο έχει σε σχέση με τι idsd micro?

Εχαριστω πολύ για τη βοηθεια!Τους πηρα τηλεφωνο αλλα λογω εκτροπης που ειχαν ειπα να μη γινω φορτικος....Θα τους παρω την Παρασκευη που θα είναι εκει τα παιδια..

+1 για την αντιπροσωπία!
Το είχα ακούσει κάποια στιγμή το Peachtree...
Για την τιμή της προσφοράς είναι πολύ καλό imo!

Δηλαδή Ρέθυμνο παιδιά όσον αφορά αυτά τα τρία,Peachtree(αν υπάρχει ακόμη),ifi idac2 και denon da300 ποια θα ήταν η προτίμησή σας.;

Μαλλον ειναι πολυ ιδιαιτερη και συγκεκριμενη η ερωτηση μου...κανεις μαλλον δεν εχει γνωμη για τα τρια αυτά μηχανάκια συνολικα..

Μόλις παρέλαβα το if,όταν καταφέρω να το στήσω με το jriver θα γράψω εντυπώσεις..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ifi idac2

Ευχαριστω πολύ Κωστα!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν μπορούσαν να το δει και ο υπολογιστής μου..

Τελικα απο τη βιασυνη μου,απλα δεν ειχα φορτωσει τους drivers...Τελος καλο ολα καλα...
Αλλη ερωτηση,υπαρχει περιπτωση τωρα που εκανα ρυθμισεις για να παιζει το jriver τα dsd αρχεια,να μην παιζει καποια αλλα???
Αχ αυτος ο οδηγος εγκαταστασης του jriver,ακομη τον περιμενουμε εμεις οι αδαεις....

Απάντηση: Re: DAC για Yamaha As2000

Αλλη ερωτηση,υπαρχει περιπτωση τωρα που εκανα ρυθμισεις για να παιζει το jriver τα dsd αρχεια,να μην παιζει καποια αλλα???
Αχ αυτος ο οδηγος εγκαταστασης του jriver,ακομη τον περιμενουμε εμεις οι αδαεις....

Και δεν δοκιμάζεις με όλων των ειδών τα αρχεία να δεις;
Από την στιγμή που παίζει DSD όμως,φυσιολογικά είσαι οκ.

Αν το έχεις ρυθμίσει σωστά,αυτό που έχω σημειώσει με το κόκκινο βέλος θα είναι πάντα μπλε.

(Θα γίνει και ο οδηγός,απλώς έπεσες σε λάθος εποχή! )

ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.jpg

Ευχαριστω πολυ!Θα δοκιμαστει το βραδυ αφου τελειωσω τη δουλεια και αφου παρω το διπλο στην Arsenal!!

Αν δεν παρω το διπλο,τοτε θα βαλω κατι απο slayer-kreator στη διαπασων να στανιαρω(με τα ακουστικα παντα),γιατι δε θα εχω ορεξη για πολλα πολλα.Τις προαλλες που παιζαμε ημουν μεσα(2-1)και ακομη μεσα στα ματια μου εχω το ατιμο δοκαρι του Τοροσιδαρου...:offtopic:

Δεν χρειάζεται ειδική ρύθμιση το εν λόγω dac με το jriver για να παίξει dsd! Ακόμα κ με το bitstreaming στο None παίζει κανονικά... Για pc πάντα!!