Dac μαζι με ποιο player?

mordor56

Senior Member
26 November 2007
417
Nα ρωτησω, αν συνδεσω ενα netbook με τα σωστα προγραμματα αναπαραγωγης (monkey,foobar 2000 )πανω σ ενα dac για ν ακουω διαφορα μουσικα αρχεια που εχω,αυτος ειναι ο ενδεδειγμενος τροπος ή χρειαζεται αλλο οπως ασ πουμε αν Mac ?

Nα ρωτησω, αν συνδεσω ενα netbook με τα σωστα προγραμματα αναπαραγωγης (monkey,foobar 2000 )πανω σ ενα dac για ν ακουω διαφορα μουσικα αρχεια που εχω,αυτος ειναι ο ενδεδειγμενος τροπος ή χρειαζεται αλλο οπως ασ πουμε αν Mac ?

Τα MAC απ' ότι λένε έχουν καλύτερο ήχο, αλλά αν (για παράδειγμα) το θέλεις για να ακούς MP3, δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.

Last edited:

έχει οπτική έξοδο η κάρτα ήχου του netbook? νομίζω πως κανένα netbook δεν έχει
αν μιλάμε για usb σύνδεση κανένα πρόβλημα

έχει οπτική έξοδο η κάρτα ήχου του netbook? νομίζω πως κανένα netbook δεν έχει
αν μιλάμε για usb σύνδεση κανένα πρόβλημα

Υπάρχουν ορισμένα laptop (π.χ. toshiba) σε χαμηλή κατηγορία τιμής (500 ) με ενσωματωμένη οπτική.

Πες οτι εχω ενα dac με ασυγχρονη μεταφορα δεδομενων και το εχω συνδεση με usb σ ενα netbook ,θα επηρεασει κατι το γεγονος οτι το εχω συνδεση με το netbook και οχι ας πουμε μ ενα Mac ?
Παιζει ρολο δλδ το οτι ειναι netbook ειτε Mac αυτο που στελνει απλα την μουσικη ή το οτι το dac ειναι τελικα το ουσιαστικο κομματι της αλυσιδας αφου αυτο εχει γινει το master clock στην ασυγχρονη μεταφορα δεδομενων ?

Απάντηση: Re: Dac μαζι με ποιο player?

Πες οτι εχω ενα dac με ασυγχρονη μεταφορα δεδομενων και το εχω συνδεση με usb σ ενα netbook ,θα επηρεασει κατι το γεγονος οτι το εχω συνδεση με το netbook και οχι ας πουμε μ ενα Mac ?
Παιζει ρολο δλδ το οτι ειναι netbook ειτε Mac αυτο που στελνει απλα την μουσικη ή το οτι το dac ειναι τελικα το ουσιαστικο κομματι της αλυσιδας αφου αυτο εχει γινει το master clock στην ασυγχρονη μεταφορα δεδομενων ?

Οχι. Αν και εγώ χρησιμοποιώ mac.

ενδεδειγμένος τρόπος δεν υπάρχει,καθ εαυτός, αλλά μιά χαρά θα ακούς είτε με πισί είτε με μακ

Netbook εχω αλλα εχει σημασια που δεν ειναι Notebook ? Οχι φανταζομαι ε ?