Nα ρωτησω, αν συνδεσω ενα netbook με τα σωστα προγραμματα αναπαραγωγης (monkey,foobar 2000 )πανω σ ενα dac για ν ακουω διαφορα μουσικα αρχεια που εχω,αυτος ειναι ο ενδεδειγμενος τροπος ή χρειαζεται αλλο οπως ασ πουμε αν Mac ?
Nα ρωτησω, αν συνδεσω ενα netbook με τα σωστα προγραμματα αναπαραγωγης (monkey,foobar 2000 )πανω σ ενα dac για ν ακουω διαφορα μουσικα αρχεια που εχω,αυτος ειναι ο ενδεδειγμενος τροπος ή χρειαζεται αλλο οπως ασ πουμε αν Mac ?
έχει οπτική έξοδο η κάρτα ήχου του netbook? νομίζω πως κανένα netbook δεν έχει
αν μιλάμε για usb σύνδεση κανένα πρόβλημα
Πες οτι εχω ενα dac με ασυγχρονη μεταφορα δεδομενων και το εχω συνδεση με usb σ ενα netbook ,θα επηρεασει κατι το γεγονος οτι το εχω συνδεση με το netbook και οχι ας πουμε μ ενα Mac ?
Παιζει ρολο δλδ το οτι ειναι netbook ειτε Mac αυτο που στελνει απλα την μουσικη ή το οτι το dac ειναι τελικα το ουσιαστικο κομματι της αλυσιδας αφου αυτο εχει γινει το master clock στην ασυγχρονη μεταφορα δεδομενων ?
λαπτοπ οχι νετμπουκ,Υπάρχουν ορισμένα laptop (π.χ. toshiba) σε χαμηλή κατηγορία τιμής (500 ) με ενσωματωμένη οπτική.
λαπτοπ οχι νετμπουκ,
Ναι laptop. Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος προτίμησης ενός netbook πέραν του μεγέθους;
δεν ξέρω μάλλον όχι , αλλά ο mordor αυτό έχει? :bebored:
Netbook εχω αλλα εχει σημασια που δεν ειναι Notebook ? Οχι φανταζομαι ε ?
Με usb το οποιο dac υποστηριζει ασυγχρονη μεταφορα δεδομενων ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.