dac ποιο από τα δύο ;

sportteo

Supreme Member
19 December 2007
3,079
Θεσσαλονίκη
είμαι κοντά στην αγορά ενός εκ των δυο:emotiva dc1 5 μηνων 430 ευρο μετ/νο απο Ρουμανία και matrix i pro 430 ευρο απο Βρετανία από ebay καινούργιο
ξέρω οτι το δεύτερο έχει sabre 9016 και παίζει dsd dxd [αν και δεν έχω καταλήξει ακόμη τί ακριβώς είναι κι αν μου χρειάζονται]
*μόνο για αυτα τα δυο ενδιαφέρομαι
τα έχει συγκρίνει -ακούσει κάποιος ; από αξιοπιστία και το σέρβις ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

για το matrx μου αναφερει αυτο
Shipping:
GBP 9.99 (approx. EUR 12.87) Royal Mail International Signed | See details

Item location:
from Hong Kong, No import tax for UK/ EU, United Kingdom

Ships to:
Europe See exclusions
για Ελλαδα τελικα υπαρχει φορος ;

Αν εχεις την δυνατοτητα, ακουσε και καποιο ifi, σε αυτα τα χρηματα μπορει να σε εκπληξει ευχαριστα ...

Και τα 2 που αναφερεις εχουν θετικα και αρνητικα. Το Εμοτιβα εχει μια εξτρα εισοδο (αρα μινι προενισχυτης), δείχνει πιο στιβαρη κατασκευή συνολικα και εχει καλυτερη τροφοδοσια. Δεν παιζει DSD.

Το Ματριξ σαν Sabre αναπαραγαγει το παντα, φανταζομαι οτι ο ενισχυτης ακουστικων του ειναι λιγο πιο αδυναμος και φυσικα δεν εχει το ονομα (=μεταπωληση) της Εμοτιβα. Εχει δημιουργησει και αυτη καλο ονομα, ειδικα για το Xsabre.

Το Royal Mail πιθανοτατα σημαινει οτι εχουν καποια αποθηκη και στελνουν απο Αγγλια για Ευρωπη, αρα δεν θα εχει δασμους.

ευχαριστώ, μολις μου απαντησε με mail για το matrix ´´You will not need to pay import tax for this one.'' αλλα το στελνει με
Shipping:
EUR 15.99 DHL Paket International | See details

Item location:
UK Warehouse, No Import Tax for EU Buyers, United Kingdom

Ships to:
Worldwide
Αρα το κλεινω !

ειχα το παλιο matrix to mini i και ηταν super. Πολυ καλο και σαν ενισχυτης ακουστικων και σαν dac

Οπως σου ελεγα, αποθήκη Αγγλια αρα ολα καλα.

Μολις παραλαβεις δωσε εντυπώσεις.

μετά από ένα μήνα και στρώσιμο του matrix i pro λέω να γράψω εντυπώσεις αφού μάζεψα τα σάλια μου :operator:-καταρχήν θα το συγκρίνω με το dac magic και το fiio17 -σαν κατασκευή ειναι στιβαρό και εμπνέει εμπιστοσύνη μόνο το τηλ/ειο όταν το κουνάς ακούγονται τα κουμπιά του η οθόνη του είναι ευανάγνωστη μέχρι τα 2,5 μετρα.Ακουστικά τώρα είναι ένα με ενάμισι κλικ πιο καλό απο το dacmagic και συγκεκριμένα η σκηνή άνοιξε διάπλατα το μπάσο απέκτησε έκταση και ατάκα για μένα πρωτόγνωρη -είναι από τις λίγες φορές που τα magnepan τα πηγαίνουν περίφημα και χωρίς το sub! τα μεσαία καθάρισαν και έγιναν ευγενικά ενώ τα πρίμα έγιναν πιο αναλυτικά με αρμονικές υπέροχες και φυσικά χωρίς σκληράδα.Αρχίζω έκπληκτος να αναρωτιέμαι πως θα έπαιζε ένα άλλο dac 1000+ ευρο .....είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου και το συστήνω με πάθος !
Με τα ακουστικά μου τώρα ΑΚG K550 τα πήγε ένα κλικ πιο καλά σε σχέση με το fiio17 -έχει λιγότερη παραμόρφωση καλύτερα υψηλά και οριακά καλύτερα χαμηλά -οκ λοιπόν αν και δεν ενθουσιάστηκα όπως πριν .....με τα hifiman 400 της αδερφής μου τα οδήγησε μια χαρά και ήταν όλα σωστά στα αυτιά μου με έμφαση στην καθαρότητα των φωνητικών .Δεν ξερό πως θα τα πάει με τα hifiman 500 που προγραμματίζω να αγοράσω .....αλλά θα δούμε τότε μήπως και γίνει αγορά των hifiman 400i :slapface:
οι ακροασεις εγιναν με αρχεια flac ιδιαιτερα 192 /24 και αρχεια dsd αν και μεχρι σημερα δε καταφερα να κανω αυτοματη την αναπαραγωγη των dsd αρχειων μεσο foobar παρολες τις βοηθεις που μου δοθηκαν απο τον sokman -[αλλαζω τους asio drivers με τοος μαμισιους του matrix μεσο foobar]

Last edited: