Δαχτυλιές σε LCD (Δεν φεύγουν οι άτιμες)

sakisaa

Established Member
17 January 2009
156
Έχω ένα ζιζάνιο 2 ετών το οποίο αποτύπωσε την παλάμη του στο Πάνελ ένώ ήταν αναμένο.
Ίσως τα χέρια της να ήταν λαδωμενα από κάποιο φαγητό ή ιδρωμένα.
Την άλλη μέρα και με σβηστή την TV φάνηκαν οι δαχτυλίες και προπάθησα να τις καθαρίσω με βρεγμένο πανακί και στο τέλος χρησιμοποίησα και ΑΖΑΧ αλλά τίποτα οι δαχτυλιές παραμένουν και μου φαίνεται σαν να εχουν " καεί " από την θερμότητά του πανελ και να έχουν γίνει ένα με αυτό.
Δέν βγαίνουν με τίποτά παιδία. . .
Καμία ιδέα......?

Έχει κάτι ειδικά υγρά για καθαρισμό πάνελ, δοκίμασε με αυτά.
Ίσως να είναι καλύτερα να είναι και ζεστή η οθόνη μπας και φύγουν πιο εύκολα.

Δοκίμασα και με αναμμένη την TV αλλά τίποτα.
Αυτά τα καθαριστικά έιναι πίο δυνατά από το ΑΖΑΧ που χρησιμοποίησα . . ?

Δανείστηκα τελικά κάποιά μαντιλάκια είδικα για LCD (σαν μωρομάντηλα) και μετά από πολλές επαναλήψεις σχεδόν έφυγαν
αλλά αν παρατηρήσεις πάλι φαίνονται λιγάκι.
Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι η δυσκολία με την οποία φεύγουν.

Offtopic:

Πάντως όλα τα λεφτά αυτά τα ζιζάνια! Τις προάλλες πάω να ανοίξω το egreat αλλά πουθενά το τηλεχειριστήριο... Τελικά το ανακάλυψα μέσα στο μπώλ με τη φρουτόκρεμα. Βίδες το έκανα για να το καθαρίσω. Τώρα έχει βάλει στο μάτι την Kuro.

Re: Απάντηση: Re: Δαχτυλιές σε LCD (Δεν φεύγουν οι άτιμες)

Πες του πως αν την ακουμπήσει, θα τον κάνεις KURO στο......ξύλο!!!!:D:D

LOL!

Είναι κοριτσάκι και μου έχει πάρει τα μυαλά με τα νάζια της! Είναι αδύνατον να τη μαλώσω!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δαχτυλιές σε LCD (Δεν φεύγουν οι άτιμες)

LOL!

Είναι κοριτσάκι και μου έχει πάρει τα μυαλά με τα νάζια της! Είναι αδύνατον να τη μαλώσω!

Εγώ: Δεν έχω εικόνα σε κανένα κανάλι.
ΝΟΒΑ: Για βάλτε στο ΝΟΒΑ 3
Εγώ : Εκεί το έχω
ΝΟΒΑ: Σας στέλνω πάλι για ενεργοποίηση
Εγώ: Δεν γίνεται κάτι
ΝΟΒΑ: Για να προσπαθήσουμε πάλι

Μετά από 15 προσπάθειες

Εγώ: Μα δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Από εμένα όλα δουλεύουνε σωστά. Και σήμα έχω και από όλα, και πληρωμένη είναι. Είναι δυνατόν να μην μπορέιτε να το φτιάξετε?
ΝΟΒΑ: Για δείτε μήπως έχει κουνηθεί η κάρτα
Εγώ: Μισό λεπτό......
ΝΟΒΑ: (μετά από αναμονή 1 λεπτού περίπου) Ναι, είστε εκεί? Δεν σας ακούω.
Εγώ: Αχέμ, ναι εδώ είμαι. Την κάρτα έφτιαχνα.... Εντάξει είναι τώρα ευχαριστώ. Γεια σας.
ΝΟΒΑ: Γεια σας.

Εγώ: Μυρτώωωωωω!!!!!!!! Αγάπη μου που είναι η κάρτούλα που είχε εδώ?
Μυρτώ (ετών 2): Ε ξέλω!!!
Εγώ: Αγάπη μου μήπως την πήγες στο δωμάτιο σου?
Μυρτώ: :hmmmm::nounder::ridinghorse:

Μετά από μισάωρο ψάξιμο του δωματίου της και των γύρω χώρων...

Εγώ: :bigcry::bigcry: Αγάπη μου σε παρακαλώ , που πήγες το παιχνίδι που πήρες από εδώ? :bigcry::bigcry:

Η Μυρτώ φεύγει πάει στο δωμάτιο της και επιστρέφει αμέσως με την κάρτα στο χέρι. :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Μέχρι και σήμερα δεν έχω ιδέα που ήταν η κάρτα σε ένα δωμάτιο που είχα κάνει φίλο και φτερό.

ευτυχώς η Kuro είναι στον τοίχο και έχει μάθει πια ότι από εκείνη την πλευρά του σαλονιού δεν πάμε γιατί είναι τα μηχανήματα του μπαμπά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δαχτυλιές σε LCD (Δεν φεύγουν οι άτιμες)

..................
Η Μυρτώ φεύγει πάει στο δωμάτιο της και επιστρέφει αμέσως με την κάρτα στο χέρι. :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Μέχρι και σήμερα δεν έχω ιδέα που ήταν η κάρτα σε ένα δωμάτιο που είχα κάνει φίλο και φτερό.

ευτυχώς η Kuro είναι στον τοίχο και έχει μάθει πια ότι από εκείνη την πλευρά του σαλονιού δεν πάμε γιατί είναι τα μηχανήματα του μπαμπά.

:flipout::flipout::flipout:

Υποπτεύομαι ότι κάποιος φίλος σου γαύρος είπε στην Μυρτώ τι να κάνει για να μην δεις τον βάζελο.....

Κι εσύ για να την τιμωρήσεις της έβαλες την πράσινη φανέλα, ε;-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δαχτυλιές σε LCD (Δεν φεύγουν οι άτιμες)

:flipout::flipout::flipout:

Υποπτεύομαι ότι κάποιος φίλος σου γαύρος είπε στην Μυρτώ τι να κάνει για να μην δεις τον βάζελο.....

Κι εσύ για να την τιμωρήσεις της έβαλες την πράσινη φανέλα, ε;-bye-

Όχι ρε συ, το παιδάκι μου έλεγε συνέχεια πέντε μπαμπά, πέντε ευλωπαικά. Ε είπα και εγώ να το αποθανατήσω για να βλέπουν οι γαύροι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δαχτυλιές σε LCD (Δεν φεύγουν οι άτιμ

Σημερα ακουσα ενα μπαμ και πηγα να δω τι γινεται...ηταν το χειριστηριο του δορυφορικου δεκτη που ειχε πεταξει στο πατωμα ο γιος μου ο ταλιμπαν (2.5 ετων)...:grinning-smiley-043

Η κορη μου ειναι τωρα 5.5 ετων και ειναι πιο σοβαρη...-bye-

Πάλι καλά που το πέταξε στο πάτωμα κι όχι πάνω στην τηλεόραση! Γιατί τώρα τελευταία όλο για σπασμένες οθόνες διαβάζουμε (από τηλεχειρηστήρια, μπάλες μπιλιάρδου, κλπ).

Πάλι καλά που το πέταξε στο πάτωμα κι όχι πάνω στην τηλεόραση! Γιατί τώρα τελευταία όλο για σπασμένες οθόνες διαβάζουμε (από τηλεχειρηστήρια, μπάλες μπιλιάρδου, κλπ).

Oποιος εχει παιδια δεν πρεπει να εχει ακριβα πραγματα σπιτι του...-bye-

Oσο ηταν καινουργια την προσεχα , και να την σπασουν τωρα δεν με νοιαζει γιατι θα παρω αλλη...:D

Oποιος εχει παιδια δεν πρεπει να εχει ακριβα πραγματα σπιτι του...-bye-

Oσο ηταν καινουργια την προσεχα , και να την σπασουν τωρα δεν με νοιαζει γιατι θα παρω αλλη...:D

:offtopic: Χωρίς να έχω παιδιά και χωρίς καμία διάθεση να θίξω κάποιον, διαφωνώ με το ότι δεν πρέπει να έχουμε ακριβά πράγματα σπίτι μας. Είμαι 31 ετών και όταν ήμουν μικρός δεν διανοήθηκα ποτέ να πειράξω πράγματα του σπιτιού, ακριβά ή φτηνά, όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι από εδώ. Το γιατί συμβαίνει αυτό είναι μια άλλη, μεγάλη ιστορία. :offtopic:

Απάντηση: Re: Δαχτυλιές σε LCD (Δεν φεύγουν οι άτιμες)

:offtopic: Χωρίς να έχω παιδιά και χωρίς καμία διάθεση να θίξω κάποιον, διαφωνώ με το ότι δεν πρέπει να έχουμε ακριβά πράγματα σπίτι μας. Είμαι 31 ετών και όταν ήμουν μικρός δεν διανοήθηκα ποτέ να πειράξω πράγματα του σπιτιού, ακριβά ή φτηνά, όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι από εδώ. Το γιατί συμβαίνει αυτό είναι μια άλλη, μεγάλη ιστορία. :offtopic:

Φίλε Νίκο δεν θίγεις κανέναν αλλά εάν δεν έχεις παιδιά δεν μπορείς να καταλάβεις. Πολλές φορές ένα παιδάκι είναι τόσο ζωηρό που δεν έχει σημασία τι θα του κάνεις ή πεις ή πως θα το μεγαλώσεις. Η κορούλα μου ευτυχώς για κάποιο λόγο έχει μάθει να μην πηγαίνει στα μηχανήματα, αλλά μερικές φορές πάνω στο παιχνίδι και μπάλες έχουνε πάει και τρέχουνε προς τα εκεί.
Ναι έχουμε τρέλα και ναι είναι ακριβά μηχανήματα αλλά μπροστά στην υγεία του παιδιού μου δεν με νοιάζει ότι και να πάθουνε.
Επίσης ποτέ δεν μπορείς να υπολογίσεις τι θα κάνει το κάθε παιδάκι που θα έρθει σπιτι σου. Ο λόγος που έβαλα την τηλεόραση στον τοίχο είναι γιατί την πρώτη μου plasma (που ήτανε και 70 κιλα) την είχα στο τραπεζάκι και ο ανηψιός μου την πρώτη φορά που ήρθε στο σπίτι κάποια στιγμή πήγε και τις έριξε μια σπρωξιά, που νόμιζα ότι θα του έρθει στο κεφάλι. Με την αντίδραση του πατέρα του διαφωνούσα παντελώς αφού δεν με ένοιαξε καθόλου η τηλεόραση αλλά το να μην πάθει κάτι το παιδί.

Phase plugs να σε προκαλούν να τα πιέσεις, είχατε?

Πάντως τα δικά μου δεν γλύτωσαν. Τι ήθελα και έβγαλα τις σίτες για να καμαρώσω τη λάμψη του cerametalic...

εγώ πάλι δεν έχω παιδιά,
αλλά είμαι της "τεμπέλικης" (αλλά και μοναχικής ίσως) λύσης της κρεβατοκάμαρας, για εκεί πήρα την καλή μου tv άλλωστε,
άλλη αίσθηση η κρεβατοκάμαρα για ιδιωτικές προβολές είτε είσαι μόνος ή με "παρέα", αυτή είναι η γνώμη μου, αν είναι να κάτσω να δω ταινία σε ένα σαλόνι,
προτιμώ να πάω σινεμά καλύτερα