Δαγκάνες για ιστό φ60

nautilus7

Senior Member
14 September 2007
487
Καλημέρα, προσπαθώ να εγκαταστήσω έναν ιστό για το κάτοπτρο που έχω.

Συγκεκριμένα, θέλω να στηρίξω έναν ιστό φ60 σε τοίχο. Έχω κάνει μια ιδιοκατασκευή και αυτό που χρειάζομαι είναι δαγκάνες (τύπου U) για ιστό αυτής της διαμέτρου. Υπάρχουν; Σε όσα μαγαζιά και αν πήγα στην περιοχή μου (Ν. προάστια Αττικής) δεν βρήκα κάτι. Όλα είχαν τις "κλασσικές" που είναι κανονικά για ιστούς μέχρι φ48, με αποτέλεσμα να μην "αγκαλιάζουν" σωστά τον ιστό.

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος στήριξης τόσο μεγάλου ιστού σε τοίχο, χωρίς τη χρήση δαγκανών;

Αυτό δεν είναι το μαγαζί που έχει γίνει χαμός οτι ειναι απαράδεκτο? συνεχίζει κόσμος να το προτείνει???

Καλημέρα, προσπαθώ να εγκαταστήσω έναν ιστό για το κάτοπτρο που έχω.

Συγκεκριμένα, θέλω να στηρίξω έναν ιστό φ60 σε τοίχο. Έχω κάνει μια ιδιοκατασκευή και αυτό που χρειάζομαι είναι δαγκάνες (τύπου U) για ιστό αυτής της διαμέτρου. Υπάρχουν; Σε όσα μαγαζιά και αν πήγα στην περιοχή μου (Ν. προάστια Αττικής) δεν βρήκα κάτι. Όλα είχαν τις "κλασσικές" που είναι κανονικά για ιστούς μέχρι φ48, με αποτέλεσμα να μην "αγκαλιάζουν" σωστά τον ιστό.

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος στήριξης τόσο μεγάλου ιστού σε τοίχο, χωρίς τη χρήση δαγκανών;

Τέτοιος δαγκάνες (τύπου U) έχουν όλα τα μαγαζιά, μου κάνει εντύπωση που λες ότι δεν βρίσκεις. Ενημέρωσε για ποια περιοχή ψάχνεις, να σου προτείνω το πλησιέστερο κατάστημα που έχει.

Για δες πάντως και αυτόν:
http://condorantennas.com/index.php/el/products/stririgmata

Προσωπικά, όλα τα "σίδερα" τα ψωνίζω από εκεί.

Λοιπόν, κατ αρχήν ευχαριστώ για τις τόσες απαντήσεις.

Τέτοιος δαγκάνες (τύπου U) έχουν όλα τα μαγαζιά, μου κάνει εντύπωση που λες ότι δεν βρίσκεις. Ενημέρωσε για ποια περιοχή ψάχνεις, να σου προτείνω το πλησιέστερο κατάστημα που έχει.

Για δες πάντως και αυτόν:
http://condorantennas.com/index.php/el/products/stririgmata

Προσωπικά, όλα τα "σίδερα" τα ψωνίζω από εκεί.

Δεν λέω ότι δεν έχω βρει δαγκάνες, απλά ρωτάω αν υπάρχουν λίγο πιο μεγάλες ώστε να αγκαλιάζουν σωστότερα έναν ιστό φ60. Όχι η ντίζα να είναι φαρδύτερη, αλλά το κομμάτι με τα δόντια. Πχ σαν αυτές που έρχονται μαζί με τα μοτέρ ή το Gibertini OP100L.

Είμαι Ηλιούπολη. Βέβαια τώρα το έστησα το πιάτο με κάτι άλλες δαγκάνες τις οποίες τρόχισα ώστε να κάθονται καλύτερα, αλλά ποτέ δεν βλάπτει να ξέρω που μπορώ να βρω.

πριν λιγες ημερες εκανα παραγγελια δαγκανες γιατι χαλασανε οι παλιες απο το πιατο(engel 120cm μαπα πιατο χειρωτερη αγορα με διαφορα),(απο online καταστημα ελληνικο θεσσαλονικη) ,σημερα ηρθανε και με εκπληξη διαπιστωνω οτι αλλα ειχα επιλεξει κ αλλα μου στειλανε ,παιρνω τηλεφωνο και μου λει δε ειχανε τετοια κ μου στειλανε αλλα ,πας καλα του λεω επρεπε να με ειδοποιησεις οτι δεν υπαρχει και να ακυρωθει η παραγγελια ελα ρε φιλε πως κανεις ετσι τα λοιπα μαγκια και καλα για αυτο αγοραζω απο εξωτερικο ακομη δε βαλανε μυαλο και καταληγω επιτρεπεται να μην εχουν ανταλακτικα τα πιατα και να καταληγουμε σε λυσεις του...

Μήπως ξέρει κανείς για βάση τοίχου Φ60 για πιάτο Τ90, με αντιρίδες αν υπάρχει κάτι? Ευχαριστώ....

Την Δευτέρα πέρνω το κουτί. Εχει μέσα βάση?

@tsatasos
Ξέρουμε κανένα μαγαζί που της πουλάει? Ευχαριστώ....

Τι ακριβώς είναι τα επίτονα? Σε κάποιο μαγαζί που τα βρήκα δεν τα εχουν με αντιρίδες. Τα έβαλε τα κανείς με το Τ90? Φοβάμε για τον αέρα σε σχέση με το μέγεθος του πιάτου....

Τα επίτονα είναι σιδερογωνίες που μπαίνουν για επιπλέον στήριξη της βάσης στον τοίχο ή δάπεδο (ανάλογα αν η βάση είναι δαπέδου ή τοίχου).
Έχεις πμ