Kοίτα πως το σκέφτομαι, και προσδιόρισέ το καλύτερα και σύμφωνα με τα μέτρα σου.
Στη κατηγορία τιμής που κινείσαι, η σειρά zensor είναι top vfm. Φυσικά και μπορεί να αρέσει σε κάποιον κάτι άλλο, όμως κατα κανόνα δεν υπάρχουν παράπονα και όντως είναι καλά ηχεία.
z5+z1+zVokal θα σου κοστίσουν ~900 καινούρια (δύσκολο να τα βρεις μτχ και ακόμα πιο δύσκολο σε αισθητά καλύτερη τιμή)
Μένουν ~600 ... μπάντζετ το οποίο είναι αδύνατον να ικανοποιήσει τις αναγκες σου. Οι όποιες επιλογές σε καινούρια sub+ενισχυτή στα 600 δεν θα ακολουθήσουν τις επιδόσεις των zensor.
Εφόσον λοιπόν, σου είναι αδιάφορα τα 4K, HDR

βελτίωση της εικόνας - παει μαζί με το 4K) και atmos (έξτρα ηχεία στο ταβάνι...), γιατί να πάρεις ενισχυτή υποδεέστερο σε επιδόσεις πληρώνοντας αχρείαστες σε σένα τεχνολογίες? Πας λοιπόν σε μτχ και μεγαλύτερης πραγματικής αξίας ενισχυτή
Με ~300-400 και υπομονή ψάχνοντας στις αγγελίες, μπορείς να βρεις ΑV Receivers Yamaha, Denon, Marantz, Pioneer ~ διπλάσιας αρχικής τιμής απο τον ax2200 και σίγουρα μεγαλύτερης αξίας για τις αναγκες σου.
Θα αξιοποιήσεις καλύτερα τα ηχεία σου. Έτσι πας στα ~1200-1300 .
Και πάλι όμως, με το περίσσευμα, δυνατό και καινούριο sub δεν... πλήν κάποιας ίσως ευκαιρίας και πάλι σε μτχ...
Μιλώντας για το σαλόνι αυτά, γιατί στο υπνοδωμάτιο δεν συντρέχει λόγος, μη βάζεις και καθόλου sub στη αρχή. Θα προσθέσεις εφφε μεν, θα έχεις και μπουμάρισμα δε...
Επίσης, μην ξεχνάς ότι όταν εμείς κάνουμε σχέδια για το μέλλον, κάποιος ψηλά γελάει... και αν κάτι στραβώσει όσον αφορά την μετακόμιση, με τα δαπέδου και το 12άρι sub απλά θα έχεις πετάξει λεφτά στο υπνοδωμάτιο! Οπότε μπορείς να κάνεις υπομονή και να το προσθέσεις όταν πας στο σαλόνι μαζί με τα δαπέδου.
Με υπομονή και μαζεύοντας εξοικονομόντας στη πάροδο του χρόνου κάποια ακόμη χρήματα, όταν με το καλό μετακομίσεις στο σαλόνι, κλεινεις το σύστημα πολύ όμορφα.
Τα zensor 5 και ένα δυνατό sub 10άρι ή ακόμα καλύτερα 12άρι... velodyne, sunfire, monitor audio, klipsch, jbl, yamaha κτλ θα κάνουν τη διαφορά σε σχέση με το sub zensor.
Conclusion:
Αγοράζεις τώρα μτχ καλό ενισχυτή (αρχικής αξίας κοντά στο χιλιάρικο) και το κεντρικό zV + τα σαράουντ z1 τα οποία μπορούν να σε καλύψουν προσωρινα στο μικρό χώρο ως front.
Mπορείς να προσθέσεις και 2 μικρά ηχειάκια του κατοστάρικου για πίσω, εφόσον θες 5 καναλια, όλο και κάπου θα αξιποιηθούν στο μέλλον ή τα πουλάς με πολύ μικρή χασούρα.
Όταν με το καλό επισημοποιηθεί η μετοίκιση του συστήματος στο σαλόνι, αγοράζεις δαπέδου z5 για μπροστά, πάνε τα z1 πίσω + αγορά subwoofer.
imo καλύπτεις όλες τις περιπτώσεις, αξιοποιείς σωστά το μπάντζετ σου και δεν πετάς λεφτά.