Εχω στο pc μου τα Harman/Kardon Soundsticks II συνδεδεμενα σε μια Juli@ ESI καρτα ηχου . Επειδη ομως με τρωει το μικροβιο της λαμπας και σκεφτομαι να αγορασω ενα Dared MP5 , ξερει κανεις πως μπορω να συνδεσω (τι καλωδια χρειαζομαι) ? Ξερω πως ακουγεται τρελο να συνδεσεις active ηχεια στο Dared γιαυτο θελω την συμβουλη σας στο θεμα (το κραξιμο λογω αγνοιας ειναι ευπροσδεκτο !!!)
Τα output στο Dared ειναι τα τυπικα hxxp://img498.imageshack.us/img498/1589/mp5pic29dm.jpg
Στα Soundsticks η υποδοχη ειναι ειναι το standard 3.5mm mini stereo jack (οπως ολα τα ηχεια για pc).
Ο λογος ειναι πως ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τα ηχεια για 150 ευρω και δεν νομιζω πως σε αυτη την τιμη να βρω αξιολογα nearfield ηχεια.
Τα output στο Dared ειναι τα τυπικα hxxp://img498.imageshack.us/img498/1589/mp5pic29dm.jpg
Στα Soundsticks η υποδοχη ειναι ειναι το standard 3.5mm mini stereo jack (οπως ολα τα ηχεια για pc).
Ο λογος ειναι πως ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τα ηχεια για 150 ευρω και δεν νομιζω πως σε αυτη την τιμη να βρω αξιολογα nearfield ηχεια.