Dared MP5 και Soundsticks II καλωδιωση?

charos

New member
20 May 2008
25
Εχω στο pc μου τα Harman/Kardon Soundsticks II συνδεδεμενα σε μια Juli@ ESI καρτα ηχου . Επειδη ομως με τρωει το μικροβιο της λαμπας και σκεφτομαι να αγορασω ενα Dared MP5 , ξερει κανεις πως μπορω να συνδεσω (τι καλωδια χρειαζομαι) ? Ξερω πως ακουγεται τρελο να συνδεσεις active ηχεια στο Dared γιαυτο θελω την συμβουλη σας στο θεμα (το κραξιμο λογω αγνοιας ειναι ευπροσδεκτο !!!)
Τα output στο Dared ειναι τα τυπικα hxxp://img498.imageshack.us/img498/1589/mp5pic29dm.jpg

Στα Soundsticks η υποδοχη ειναι ειναι το standard 3.5mm mini stereo jack (οπως ολα τα ηχεια για pc).

Ο λογος ειναι πως ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τα ηχεια για 150 ευρω και δεν νομιζω πως σε αυτη την τιμη να βρω αξιολογα nearfield ηχεια.

Μπορεις απλα να αγοασεις ενα λαμπατο προενισχυτη και να τον βαλεις αναμεσα στη καρτα ηχου σου και στα ενεργα ηχεια σου.Αυτο ομως που θελεις να κανεις με τον dared απλα δεν "ενδεικνυται".

Ευχαριστω για την απαντηση ! Με τον προενισχυτη παραγινεται convert (Digital-->Analog tube---Analog Speakers) Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω τα Els3 της Epos σαν 2η χρηση με τον Dared αλλα με προβληματιζει το οτι θα εχω χασει παντελως τα χαμηλα . Παντως καταλαβα οτι το εγχειρημα μου ηταν "απο την πολη ερχομαι..." !!!

Πάρε έναν λαμπάτο Dared προενισχυτή, που είναι και φτηνοί. Ή δες κάποιον λαμπάτο προενισχυτή ακουστικών, όπως ο Cayin, Που δουλεύει και ως προενισχυτής.

Μια λυση ειναι να ρωτησεις τον αντιπροσωπο της DARED, που ασχολειται με μερατροπες, αν μπορεινα σου βγαλει μια εξοδο προενισχυσης καταργοντας το τελικο σταδιο

τhanasis k. , απ'οτι διαβασα στο νετ, τα pin #7 και #11 (STI TDA7265 chip power amp) ειναι τα rca inputs. Λογικα αν ξεσυνδεσω τα καλωδια και τα τρεξει στο jumper του input στο chip ...το RCA IN γινεται RCA OUT !! Iσως να αξιζει ο πειραματισμος για να γινει το MP-5 ενα φτηνος τελικος αλλα και προενισχυτης !