Αγαπητοί φίλοι και φίλες.
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.
Αν θες το ορίτζιναλ ψάξτο αλλού γιατί αυτό δεν είναι. Λ.Σ.Εξαιρώντας την κακή προφορά της τραγουδίστριας, το κομμάτι είναι άθλιο. Πήρανε ένα από τα πιο ανατριχιαστικά riff κιθάρας στην ιστορία και το κάνανε σαν να είμαι σε γάμο ή γιορτή εταιρείας και παίζει η ορχήστρα του εστιατορίου. Μην τρελαθούμε, μπορεί το ρεμπέτικο να έχει σχέση με τα μπλουζ, αλλά αυτό το τραγούδι δεν έχει καμία σχέση με το original. Και επειδή ακόμα πονάνε τα αυτιά μου, για να γλιτώσω άλλους από το ψάξιμο, πάρτε να έχετε.
http://www.youtube.com/watch?v=5A-4VGfx5lU
Αν θες το ορίτζιναλ ψάξτο αλλού γιατί αυτό δεν είναι. Λ.Σ.
Υάχουν κάποια μυστήρια στην ιστορία/μουσική/καθημερινή ζωή κλπ που δε θα λυθούν ποτέ. Έτσι μάλλον είναι κι αυτό. Εγώ πάντως ευχαριστημένος είμαι και με τη συγκεκριμένη έκδοση (εννοώ αυτή με την οποία έγινε γνωστό το κομμάτι-The Animals ντε! )Δεδομένου ότι είναι ένα τραγούδι το οποίο δεν ξέρει κανείς από που ακριβώς προήλθε, θεωρώ ότι η πιο γνωστή και εμπορικά επιτυχημένη version του και αυτή που ουσιαστικά ξέρει όλος ο κόσμος είναι η original για σύγκριση.
Εάν έχεις κάπου την πραγματική original για να την ακούσουμε, θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον.
Δοκίμασα τα ρεύματος με τη γείωση έξω απ' το μπλεντάζ και κατάλαβα τους στίχοι !!!Διασκευή απο την Λία Βλάχου απολαύστε...
ΜΑΛΙΣΤΑ!!!!! Λ.Σ.Δοκίμασα τα ρεύματος με τη γείωση έξω απ' το μπλεντάζ και κατάλαβα τους στίχοι !!!
.
.
Νικ.Πετ., ευτυχώς που οι μεγάλοι τούρκοι και πέρσες σαζιτζήδες δεν πρόλαβαν ν' ακούσουν το συγκεκριμένο παίξιμο.