δε φορτίζει το αηφόνι...

Πήρα ένα φορτιστή αυτοκινήτου ο οποίος μπαίνει στον αναπτήρα και βγάζει usb.

Έτσι φορτίζω κινητά, pda και ότι άλλο θέλω χρησιμοποιώντας το usb καλώδιο της συσκευής.

Όλα δουλεύουν εκτός από το αηφόνι.

Σίγουρα παίρνει σήμα γιατί αν έχω το τηλέφωνο κλειστό και το συνδέσω τότε ανοίγει.
Χρησιμοποιώ το καλώδιο με το οποίο έρχεται το τηλέφωνο.

Μήπως πρέπει να πάρω apple iphone dedicated φορτιστή αυτοκινήτου?

Ναι, ο Stevακος ειναι μανούλα στο να στα αρπάζει από πάντου.

Εχει καταφέρει ακόμα και ενας απλός φορτισής USB να μην του κάνει (γιατί ο δικός του, ο άσπρος, ο γυαλιστερος που κάνει μόνο 30+ Ευρω είναι ο καλός).

Το έχω πάθει κι εγώ και με ipod και με φορτιστή ''κανονικό'' (όχι αυτοκινήτου).

Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κατι αλλο από το να δοκιμάσεις άλλον (με αμφίβολλα αποτελεσματα) ή κάποιον της Apple ή ''Apple Certified''.

Αυτό το πόστ πρέπει οπωσδήποτε να μεταφερθεί εκεί με τις "διαμάχες"...
:a0210:

Είναι αυτό που λέμε: "τα μεταξωτά βρακιά..."

Π@π@ρι@ μάντολες.... :flipout:

Συγνώμη για την έκφραση κιόλας.... :BDGBGDB55:

Απλά ο φορτιστής που έχεις δεν δίνει το απαραίτητο ρεύμα στην έξοδό του για να φορτίσει την μπαταρία του τηλεφώνου !

Μην τα τσουβαλιάζουμε όλα πια......ο κακός αδερφός η Apple.... :BDBDG54:

Π@π@ρι@ μάντολες.... :flipout:

Συγνώμη για την έκφραση κιόλας.... :BDGBGDB55:

Απλά ο φορτιστής που έχεις δεν δίνει το απαραίτητο ρεύμα στην έξοδό του για να φορτίσει την μπαταρία του τηλεφώνου !

Μην τα τσουβαλιάζουμε όλα πια......ο κακός αδερφός η Apple.... :BDBDG54:

Δηλαδή φορτίζουν όλες οι συσκευές μου εκτός του αηφονιού....

Πόσα αμπέρια θέλει το ρημάδι? :violent-smiley-030:

2 φορτιστες αυτοκινητου εχω παρει και δουλεύουνε και οι 2 (όχι apple). Για προσπάθησε να το στρίψεις λίγο αριστερά δεξιά μήπως δεν κανει καλη επαφη μου εχει συμβεί.

Δηλαδή φορτίζουν όλες οι συσκευές μου εκτός του αηφονιού....

Πόσα αμπέρια θέλει το ρημάδι? :violent-smiley-030:

:tee:

Ποιό μοντέλο έχεις ;

υγ: εγώ το φορτίζω από την είσοδο usb του radiocd μου jvc, όπου δεν το βλέπει σαν εξωτερική συσκευή μεν, αλλά το φορτίζει κανονικά.

Ναι καλά....μαντολες και πρασινα άλογα.

Υπενθυμίζω ότι εγώ το εχω δοκιμασει με φορτιστή USB 220V και με ipod (Nano μάλιστα).

Μια χαρά παίζει παντού ο φορτιστής και μόνο στα ipod και στο iphone δεν επαιζε.

Σατανική σύμπτωση ειναι προφανως.

Αλλά βεβαια, αυτά παθαίνει κανείς αν δεν ρωτα (πριν αγορασει Apple). :p

Πάντως για το αμάξι έχω πάρει Belkin και φορτίζει τζάμι.

Δυστυχως σταμάτησε να φορτίζει το 3GS από το κουτί που συνδέει το ipod με το κασετόφωνο (JVC), ενώ το πρώτο iphone το φόρτιζε κανονικά. Σίγουρα κάτι έχουν αλλάξει στην φόρτιση στο 3GS.

Αυτόν έχω:

http://www.consumer.philips.com/c/power-solutions/universal-usb-car-charger-scm2180_10/prd/gr/

πήρα και επώνυμο τρομάρα μου.

Δεν τίθεται θέμα επαφής. Όπως έχω ξαναπεί όλα τα άλλα δουλεύουν και στις 2 πρίζες που έχει το αμάξιο.

5.6v 350mA βγάζει. Επαρκούν?

Για το 3gs πρέπει να έχει έξοδο 500mA.

Όπως πχ αυτό : http://store.apple.com/us/product/TX328VC/A?fnode=MTY1NDA0MQ&mco=MTI5ODI2NzU&s=topSellers

Για το 3gs πρέπει να έχει έξοδο 500mA.

Όπως πχ αυτό : http://store.apple.com/us/product/TX328VC/A?fnode=MTY1NDA0MQ&mco=MTI5ODI2NzU&s=topSellers

ΑΧΑ! ευρέθη ο ένοχος!

Θενκς μαη φρεντ.

ΥΓ: μη μαλώνετε σας παρακαλώ. Τα προϊόντα της apple είναι σαν τις γκόμενες που όσο περισσότερο μας βγάζουν το λάδι, τόσο περισσότερο τις θέλουμε! :a0210:

Εχω πετάξει φορτιστες, αντάπτορες και χιλια 2 που αρνουντε ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΟΥΝ το iphone 2g. τελικα το φορτίζω με την βαση tom tom.
Nαι 100 φορτιστης αλλα νταξ' εχει και gps και τρεντυ βαση...