dealers vs χομπίστες

waxman

Established Member
26 September 2007
131
Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά παρατηρώ αρκετούς dealers η αντιπροσώπους συσκευών αν προτιμάτε, να συμετέχουν, σε ένα site για χομπίστες. Χωρίς να θέλω να κάνω ρατσιστικές διακρίσεις αυτό έχει ώς αποτέλεσμα να μην είμαστε αρκετά αυστηροί απέναντι τους. Βλέπω αρκετή συγκατάβαση και διαλακτικότητα για ένα κλάδο που ως επι το πλείστον αποτελείται απο ερασιτέχνες αν αναλογιστούμε τι επιστημονική κατάρτιση απαιτούν οι τεχνολογίες. Ειμαι άδικος νομίζετε?
Αλλωστε χαρακτηριστικό του λαού μας είναι η ημιμάθεια..., και σε αυτό τον κλάδο είναι διάχυτη.

μα φιλε μου οι περισσοτεροι απο αυτους ξεκινησαν απο χομπιστες και παραμενουν ετσι.
Καποιοι απο αυτους εχουν υπερβει τα εσκεμενα και το φορουμ τους εχει απομακρυνει, αλλα η πλειονοτητα αυτων εχει προσφερει την γνωση της και πολλοι απο αυτους μας εχουν βοηθησει οποτε το εχουμε χρειαστει.

To forum μας είναι ανοικτό σε όλους γιατί όλοι έχουμε να προσφέρουμε σε αυτό που αγαπάμε. Όπως θα έχεις προσέξει άλλωστε, οι επαγγελματίες του χώρου είναι υποχρεωμένοι να αναφέρουν και την ιδιότητά τους για τη συμμετοχή τους στην διαδικτυακή κοινότητά μας. Συμφωνώ ότι πρέπει να είμαστε αυστηροί μαζί τους, αλλά πάνω από όλα πρέπει να είμαστε δίκαιοι γιατί υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι είναι σωστοί επαγγελματίες.