Death and Other Details [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 1 33.3%
  • Καλή

Votes: 0 0.0%
  • Μέτρια

• Κακή

• Total voters
    3

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,754
Λιβαδειά

Disney+ | Imdb

Η σειρά διαδραματίζεται στον λαμπερό κόσμο της παγκόσμιας ελίτ και ακολουθεί την πανέξυπνη και ατίθαση
Ίμοτζεν Σκοτ (Βάιολετ Μπιν), η οποία βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και γίνεται η βασική
ύποπτη σε ένα μυστήριο δολοφονίας.

Η τοποθεσία; Ένα πολυτελώς ανακαινισμένο υπερωκεάνιο. Οι ύποπτοι; Κάθε κακομαθημένος επιβάτης
και εξουθενωμένο μέλος του προσωπικού. Το πρόβλημα; Για να αποδείξει την αθωότητά της, πρέπει
να συνεργαστεί με έναν άντρα που απεχθάνεται, τον καλύτερο ντετέκτιβ του κόσμου, τον Ρούφους
Κόουτσγουορθ (Μάντι Πατίνκιν).

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: takisot
Έχω δει 3 επεισόδια και βλέπεται αρκετά ευχάριστα. Τα σκηνικά είναι πολύ ωραία και έχουν και μία μικρή "Άντερσον" αισθητική. Σίγουρα θα με κρατήσει μέχρι το τέλος, χωρίς βεβαίως να περιμένω να δω μία σειρά μυστηρίου που θα φέρει την επανάσταση.

Ήταν η ευχάριστη έκπληξη του καλοκαιριού για εμένα. Την είδαμε σε ένα τριήμερο μέσα. Εξαιρετική σειρά μυστηρίου τύπου Αγκάθα Κρίστι με όλες τις αφέλειες μίας αμερικανιάς, άλλα βλέπεται ευχάριστα. Ο ιστός της ιστορίας πλέκεται όμορφα, οι πρωταγωνιστές αρκετά καλοί με τη προσωπική μου αδυναμία Μάντι Πατίνκιν σε ρόλο αφηγητή άλλα και πρωταγωνιστή να κεντάει.

Με 6.7 στο imdb πόσο μπορεί να βλέπετε βρε παιδιά? Συνήθως σειρές κάτω από 8 με το ζόρι βλέπονται εδώ μιλάμε για ακόμα πιο κάτω.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: karamela
Ξεκίνησε καλά... Με μεγάλες προσδοκίες αλλά κατάντησε βαρετή και εγκαταλήφθηκε στα μισά. Η Βιολέτα πάντως.. κουκλάρα