Δέκτες με IPTV

drspiros

AVClub Addicted Member
Έχω δει στο διαδίκτυο διάφορα sites από εξωτερικό που διαφημίζουν, υποθέτω νόμιμα, συνδρομές σε διάφορα IPTV κανάλια και μπουκέτα. Ποιοι δέκτες της αγοράς υποστηρίζουν τέτοια δυνατότητα;

αυτος που του λες εχει μεσα και ετοιμα καναλια για stream γιαυτο ειναι και πολυ ακριβως.

ολοι οι enigma2 δεκτες πα το καταλληλο plugin παιζουνε iptv καναλια.

Money was not an option.
Δεν πλήρωσα, τον δανείστηκα για μία εβδομάδα να δοκιμάσω κάτι άσχετο. :p
Σίγουρα θα υπάρχουν και πιο φτηνοί πάντως.

Έχω δει στο διαδίκτυο διάφορα sites από εξωτερικό που διαφημίζουν, υποθέτω νόμιμα, συνδρομές σε διάφορα IPTV κανάλια και μπουκέτα. Ποιοι δέκτες της αγοράς υποστηρίζουν τέτοια δυνατότητα;

Αν βλέπεις premium περιεχόμενο ή γνωστά κανάλια συνδρομητικών υπηρεσιών στις λίστες τους, μόνο νόμιμα δεν είναι. Θέλει μεγάλη προσοχή.

Δε θυμάμαι ποιο site ήταν, νομίζω όμως ότι ενώ είχε πολλά κανάλι στυλ Discovery, Animal Planet , NG ή κανάλια με ταινίες, δεν είχε αθλητικά, που συνήθως και ο πυρήνας της παρανομίας. Aν το ξαναπετύχω, θα το σημειώσω. Ποιο plugin κάνει αυτή τη δουλειά;

Αν βλέπεις premium περιεχόμενο ή γνωστά κανάλια συνδρομητικών υπηρεσιών στις λίστες τους, μόνο νόμιμα δεν είναι. Θέλει μεγάλη προσοχή.

Επειδη για κατι τετοιο ψαχνει αρκετος κοσμος τελευταια για ακριβως αυτο το λογο που αναγραφεις στο μηνυμα σου , μπορεις επειδη εισαι καλυτερος στα τεχνικα και τις λεπτομεριες να εξηγησεις ποσο επικινδυνο ειναι ...? και ποσο ευκολο ειναι να βρεθουν .... γιατι μαντευω οτι θα μαζεψουν πολλους που νομιζουν οτι βρηκαν λυση στα παντρεματα των καρτων...Τουλαχιστον ας μαθουν και την αλλη πλευρα της αληθειας εκτος απο αυτη που τους πουλησε καποιος,,,

Φιλοι καλυτερα δωστε ενα 20αρικο η 30ευρω να εχετε νομιμη συνδρομη και το κεφαλι σας ησυχο παρα για καποια διαφορα χρημάτων να βρεθειτε με σοβαρα μπλεξιματα , γνωμη μου.

Οι iptv δεκτές αυτοί μπορούν να παίξουν τα HD κανάλια των πακέτων η μόνο τα αναλογικά?