Xmoran AVClub Enthusiast 7 February 2011 1,118 Ν. ΣΜΥΡΝΗ 18 January 2015 #1 Πριν πάρει τον δρόμο για τον κάδο ανακύκλωσης μήπως τον θέλει κάποιος ? Δούλευε κανονικά και έχει και το τηλεχειριστήριο του...
Πριν πάρει τον δρόμο για τον κάδο ανακύκλωσης μήπως τον θέλει κάποιος ? Δούλευε κανονικά και έχει και το τηλεχειριστήριο του...
DJman Senior Member 25 June 2011 420 Μαρουσι 20 January 2015 #2 Ξερεις αν πιανει Rai Uno? Λογικα θα τα πιανει γιατι ειναι στον hotbird..
Xmoran AVClub Enthusiast 7 February 2011 1,118 Ν. ΣΜΥΡΝΗ 21 January 2015 #3 DJman said: Ξερεις αν πιανει Rai Uno? Λογικα θα τα πιανει γιατι ειναι στον hotbird.. Click to expand... Για να είμαι ειλικρινής δεν το ξέρω, τον χρησιμοποιούσα μόνο με τα μπουκέτα της Nova... Προς το παρόν ο δέκτης είναι κρατημένος (μέσω pm) για μέλος του φόρουμ , αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω...
DJman said: Ξερεις αν πιανει Rai Uno? Λογικα θα τα πιανει γιατι ειναι στον hotbird.. Click to expand... Για να είμαι ειλικρινής δεν το ξέρω, τον χρησιμοποιούσα μόνο με τα μπουκέτα της Nova... Προς το παρόν ο δέκτης είναι κρατημένος (μέσω pm) για μέλος του φόρουμ , αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω...
Xmoran AVClub Enthusiast 7 February 2011 1,118 Ν. ΣΜΥΡΝΗ 23 January 2015 #5 Ο δέκτης είναι διαθέσιμος... Θα τον κρατήσω μέχρι την επόμενη Παρασκευή και αν δεν τον πάρει κάποιος έφυγε για την ανακύκλωση (Παραλαβή είτε κοντά στην περιοχή Ν. Σμύρνης είτε στην Ν. Χαλκηδόνα / Ν.Φιλαδέλφεια)
Ο δέκτης είναι διαθέσιμος... Θα τον κρατήσω μέχρι την επόμενη Παρασκευή και αν δεν τον πάρει κάποιος έφυγε για την ανακύκλωση (Παραλαβή είτε κοντά στην περιοχή Ν. Σμύρνης είτε στην Ν. Χαλκηδόνα / Ν.Φιλαδέλφεια)
DJman Senior Member 25 June 2011 420 Μαρουσι 23 January 2015 #6 Αν προλαβω μεχρι Κυριακη αλλιως μετα φευγω και δεν θα προλαβω. Θα σου στειλω αν ειναι.
Xmoran AVClub Enthusiast 7 February 2011 1,118 Ν. ΣΜΥΡΝΗ 23 January 2015 #7 Οκ φίλε, αν είναι να επιστρέψεις 1-2 εβδομάδες μετά την επόμενη Παρασκευή και τον θέλεις σίγουρα να τον κρατήσω... Στείλε μου pm σε κάθε περίπτωση.
Οκ φίλε, αν είναι να επιστρέψεις 1-2 εβδομάδες μετά την επόμενη Παρασκευή και τον θέλεις σίγουρα να τον κρατήσω... Στείλε μου pm σε κάθε περίπτωση.
DJman Senior Member 25 June 2011 420 Μαρουσι 24 January 2015 #8 Να σαι καλα. Μολις βρω λιγο χρονο θα σου στειλω. Ειμαστε και μακρια αλλιως θα πεταγόμουν μια στιγμη!
Xmoran AVClub Enthusiast 7 February 2011 1,118 Ν. ΣΜΥΡΝΗ 24 January 2015 #9 Ο δέκτης δόθηκε σήμερα στον 1ο που είχε ενδιαφερθεί και επανήλθε μέσω π.μ Djman λυπάμαι αλλά είχε προτεραιότητα ... Μπορεί να κλείσει , ευχαριστώ.
Ο δέκτης δόθηκε σήμερα στον 1ο που είχε ενδιαφερθεί και επανήλθε μέσω π.μ Djman λυπάμαι αλλά είχε προτεραιότητα ... Μπορεί να κλείσει , ευχαριστώ.
K kathiki New member 24 November 2007 17 25 January 2015 #10 Ευχαριστώ πολύ τον Χάρη για τη χειρονομία του. Το σίγουρο είναι ότι θα χρησιμεύσει ο αποκωδικοποιητης.
Ευχαριστώ πολύ τον Χάρη για τη χειρονομία του. Το σίγουρο είναι ότι θα χρησιμεύσει ο αποκωδικοποιητης.