Δέκτης που να μπορει να σερφαρει κανονικα στο διαδυκτιο?

statik

Senior Member
22 May 2008
456
Γεια
Υπαρχεις δέκτης που να μπορει να σερφαρει κανονικα στο διαδυκτιο? Πχ το enigma2 έχει τετοια δυνατότητα? Δέκτες όπως οι Dreambox, Azbox κτλ. κάνουν τέτοια δουλεια?
 
Γεια
Υπαρχεις δέκτης που να μπορει να σερφαρει κανονικα στο διαδυκτιο? Πχ το enigma2 έχει τετοια δυνατότητα? Δέκτες όπως οι Dreambox, Azbox κτλ. κάνουν τέτοια δουλεια?

Δέκτες με web browser υπάρχουν αρκετοί. ET9000, Vu Uno/Duo, Amiko Alien, Edision Pingulux, Optibox Anaconda και άλλοι. Το enigma2 δεν έχει δική του δυνατότητα για web browser.

Έχεις χρησιμοποιήσει web browsers σε τηλεόραση; Προσωπικά δε το βρίσκω και πολύ καλή ιδέα.
 
Οι Azbox Elite , Premium & Plus μακράν έχουν τον καλύτερο web browser με το original fw . Vu Uno δεν έχω για να πω αλλά στον DM 800 που έχω βλέπω ότι ο web browser του enigma 2 υπολείπεται κατά πολύ του web browser των AZbox
 
Γενικά θα συμφωνήσω με τον malakudi στο ότι το browsing σε τηλεόραση δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Το μόνο αξιόλογο είναι βιντεάκια στυλ youtube και dailymotion. Για youtube νομίζω έχουν plugin οι περισσότεροι linux δέκτες που κυκλοφορούν.
 
Εnigma 2 δέκτες εννοείται πως το κάνουν!!!!!!!!!!!!! Αλλά και πολλοί άλλοι.
 
Last edited by a moderator: