Delete mp3 απο το iPhone?

AlexTheodin

Supreme Member
25 December 2007
5,912
Athens, Thessaloniki, Köln
Καλημέρα και καλο μήνα!

Ξέρει κανένας πως μπορώ να σβήσω μερικά τραγούδια απο το iPhone?
Μέσα απο το ίδιο το τηλέφωνο έχω καταλήξει οτι δεν μπορώ να τα σβήσω. Αλλά και απο το iTunes δεν βλέπω κάποια επιλογή να το κάνω.

Είναι κάτι τόσο προφανές που δεν το βλέπω ή η Apple μας κάνει την ζωή δύσκολη χωρίς κανέναν λόγο?

Αυτό όμως θα σβήνει και τα κομμάτια απο τον δίσκο μου ή μόνο απο το iPhone? Θέλω να πώ έχω κανέναν λόγο να μην θέλω να επιλέξω να γίνεται αυτόματα η διαχειριση της μουσικης μου απο το ιTunes?

Αν θυμάμαι καλά, σου δίνει κάποια επιλογή. Στην περίπτωσή μου, έχω επιλέξει για λειτουργικούς λόγους να είναι in sync τα τραγούδια στο iTunes και στο iPod μου.

Αλλά, έχω επίσης επιλέξει να διατηρώ τη μουσική του iTunes σε ξεχωριστό χώρο από την κανονική συλλογή μου, μιας και το iTunes τα κάνει σαλάτα στην οργάνωση της μουσικής ούτως ή άλλως (directory structure: Artist, Album, Song.. ο ορισμός τους μπάχαλου)..

Απλά, επειδή θέλω να μπορώ να κάνω recover το iPod μου οποιαδήποτε στιγμή, δεν κάνω manual διαχείριση της μουσικής του.

ΠΟΤΕ δεν σβήνεις από το κεντρικό library από το Music γιατί θα τα χάσεις τελείως.
Το κεντρικό MUSIC είναι η αποθήκη σου , η βιβλιοθήκη σου, ο κουβάς σου με άλλα λόγια.

Φτιάχνεις ένα Playlist όπου εκεί με drag'n drop μεταφέρεις από το music ότι τραγούδια θες και επιλέγεις το iphone να κάνει sync με αυτό το Playlist. Οπότε ότι διαγραφές θες κλπ θα τις κάνεις (μέσω itunes πάντα) στο playlist, ΟΧΙ στο MUSIC.

Ετσι έχω καταλήξει εγώ και δεν μπερδεύεται τίποτα. Εχω 4-5 playlists για 2-3 iphone, ipods , itouch που κυκλοφορούν στο σπίτι και ο καθένας έχει τα δικά του τραγούδια.

Ναι, αλλά όταν κάνεις διαγραφή ένα τραγούδι από το playlist, είσαι σίγουρος ότι σβήνεται τελείως από το iPhone / iPod? Γιατί σε εμένα δεν συνέβαινε αυτό.. Απλά σβηνόταν από το playlist.

Είχα καταλήξει να είναι full το iPod μου και να μην μπορώ να βγάλω άκρη ποια τραγούδια πρέπει να φύγουν ή έχουν φύγει μεν από playlists αλλά υπάρχουν ακόμα μέσα στη συσκευή..

Απάντηση: Re: Delete mp3 απο το iPhone?

Ναι, αλλά όταν κάνεις διαγραφή ένα τραγούδι από το playlist, είσαι σίγουρος ότι σβήνεται τελείως από το iPhone / iPod? Γιατί σε εμένα δεν συνέβαινε αυτό.. Απλά σβηνόταν από το playlist.

Εννοείται ότι σβήνει. Ξαναλέω πρέπει στην καρτέλα του iphone να έχεις τσεκάρει το συγκεκριμένο playlist οπότε όταν κάνεις sync πάει και κάνει στην ουσια ένα αντίγραφο του playlist στο iphone/ipod/itouch.

Δοκίμασα κι εγώ το sharepod, καταπληκτικό πρόγραμμα, κάνει την ζωή εύκολη σε αντίθεση με την μ@λ**ια της Apple.
Το θέμα είναι ότι περνάω τα τραγούδια που θέλω με το sharepod και μετά όταν κάνω synchronize με το iTunes μου τα σβήνει!
Προφανώς δεν είναι λύση να τα τικάρω όλα μέσα στο iTunes, αμα ήταν έτσι δεν χρειαζόμουν το sharepod.
Υπάρχει λύση να βάζω τα αρχεία που θέλω στο iphone με το sharepod και να μην μου τα σβήνει το iTunes στο synch?