οι επιδόσεις του 1280p είναι 45% υψηλότερες από το m1 στο 13 pro, ~25% υψηλότερες από το m1 pro, και 10% χαμηλότερες από το m1 pro max συγκρίνοντας πάντα το run 20. Ενδεικτικά, multicore για το m1 pro 9565 στο 14άρι και 12386 για το pro max στο 14άρι πάλι.
Ωχ, θα μου τους ξεσηκωσεις και τους δύο πάλι τώρα....![]()
Με τον Μ1 τα έχεις....Ποτέ δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
Με τον Μ1 τα έχεις....
Είχα Μac air m1 και το mbp 14 m1 pro και ήταν άψογα σε όλα.
Φυσικά το mbp πιο ισχυρό και αυτό θα επέλεγα τελικά, επειδή έχω αρκετές απαιτήσεις.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Ούτε καν.
Μόνο και μόνο ο (αυτό) περιορισμός με τις arm συμβατές εφαρμογές αρκεί.
Για content creators μόνο.
Οι λοιποί επαγγελματίες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα προγράμματα τους.
Λογιστές, μηχανικοί, σχεδιαστές κλπ.
Χωριά ότι το raw performance του m1 pro δεν αποτελεί πλεον κάποια εξωτική λυση σε σύγκριση με την 12η σειρά της Intel.
Σαν επαγγελματίας, άνετα ανταλλάσσω την όποια αυτονομία η θόρυβο με την απόλυτη συμβατότητα στο σύνολο των εφαρμογών και την ασύγκριτα ανώτερη εγγύηση της Dell.
Τη μετριότατη αυτονομία δεν ξέρω που ακριβώς την έχουμε βρεί. Από το ίδιο review του notebookcheck.
Το ότι υπάρχει διαφορά στην αυτονομία όταν επιλεγεί OLED οθόνη είναι γνωστό και πάντα ίσχυε. Στις 13 ίντσες δεν βλέπω λόγο για 4k οθόνη πάντως.
View attachment 197174
Ένα τελευταίο σχόλιο για το trackpad: Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ο χρήστης να μαντεύει τα όρια του χάριν του design. Αυτό είναι το αντίστροφο του form follows function.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.