δεν ανεβαίνει αρχείο στον ftp δικτυακό χώρο μου

Skakinen

AVClub Fanatic
22 November 2006
10,652
Αθήνα
Ε, αυτό είναι από τα άγραφα!!!
Αφού ανέβασα τέσσερα αρχεία Mp3 σε ένα φάκελλο ftp που μου δίνει ο πάροχός μου κατά λάθος ενώ ήθελα να πατήσω το κουμπί της ανανέωσης, πάτησα το κόκκινο X (διακοπή).
Από τη στιγμή εκείνη το ήδη ανεβασμένο αρχείο σαν να εξαφανίστηκε, σαν να άνοιξε η γη και να το κατάπιε!!!
Και όχι μόνο αυτό, όσες φορές προσπάθησα να το ανεβάσω είτε με άλλο όνομα είτε και ζιπαρισμένο!!! , φαινόταν να ανεβαίνει αλλά με το τελείωμα του ανεβάσματος το αρχείο ΔΕΝ υπήρχε!!!
Τι ακριβώς συμβαίνει ρε παιδιά;
Μπορώ με κάποιο τρόπο να ανεβάσω το αρχείο αυτό;

picture.jpg

Κατά πάσα πιθανότητα έχει μείνει κάποιο temp αρχείο το οποίο δεν σβήνεται.
Τα περισσότερα frp προγράμματα το δημιουργούν.
Μία λύση είναι να χρησιμοποιήσεις άλλο ftp client μιας και το temp αρχείο του θα έχει άλλο όνομα.
Η σωστή λύση είναι να βρείς το αρχείο και να το σβήσεις.

Κι αν έχει μείνει temp αρχείο τι πρόβλημα δημιουργεί;
Μήπως επειδή είμαι οριακός στη χωρητικότητα (στο ftp) το κρυφό αρχείο αφήνει ελάχιστο ελεύθερο χώρο;
Και δεν φαίνεται´ούτε από τον Explorer ούτε από την εφαρμογή asPhpFTP0.9.4 με την οποία μπορώ επίσης να έχω πρόσβαση;

Πώς θα βρώ το αρχείο;

Μήπως επειδή είμαι οριακός στη χωρητικότητα (στο ftp) το κρυφό αρχείο αφήνει ελάχιστο ελεύθερο χώρο;

To ftp quota σου δηλαδή πόσο έχει φτάσει;

Πώς θα βρώ το αρχείο;

Συνήθως το κρύβει με την προέκταση "."
Δηλαδή μπορεί να είναι κάποιο .swap ή κάτι ανάλογο. :)

To ftp quota σου δηλαδή πόσο έχει φτάσει;

Συνήθως το κρύβει με την προέκταση "."
Δηλαδή μπορεί να είναι κάποιο .swap ή κάτι ανάλογο. :)

Αν υπάρχει ως κρυφό αυτό το αρχείο μου περιορίζει τη διαθέσιμη χωρητικότητα τόσο όσο είναι το μεγεθός του.
Δηλαδή από τα 20Mb που έχω διαθέσιμα τώρα έχω λιγότερο από 1.
20-16(τα φανερά) - 3,5(αυτό το κρυφό) = 0,5< Mb.

Να επικοινωνούσα με τον πάροχο για να κάνει Reset στο Ftp οπότε θα σβηστεί και ο ...κρυφός εισβολέας;

Να επικοινωνούσα με τον πάροχο για να κάνει Reset στο Ftp οπότε θα σβηστεί και ο ...κρυφός εισβολέας;

Aν είναι μόνο 20 mb δεν κάνεις ένα rmdir στο κεντρικό να τελειώνει και να τα ξανανεβάσεις;
Telnet πρόσβαση έχεις ή δεν παίζει;

rmdir , κεντρικό , Telnet κινέζικα μου φαίνονται αυτά.
Αν δεν σε κουράζω εξήγησέ μου αλλιώς δεν πειράζει, δεν υπάρχει πρόβλημα.