Δεν ανοιγει το pc!!!

agrino

Senior Member
13 November 2008
454
Καλησπέρα! Σε ένα λαπτοπ lenovo z50 με win8.1 μου βγαζει μπλε οθόνη και κάνει συνεχείς αποτυχημένες επανεκκινήσεις. πρόκειται για σφάλμα 0Χ00021α! Δεν μπορώ να μπω σε safe mode με κανέναν συνδυασμό, ενώ το μόνο που ανοίγει είναι το bios menu! θέλω τη βοήθεια σας γιατί έχω σημαντικά εγγραφ που τα χρειάζομαι τη δευτέρα στη δουλεια! Τι να κάνω??

Εκανα! αλλα οτι βρηκα προυποθετει ειτε ανοικτο υπολογιστη είτε safemode! Εμενα δεν ανοιγει

Μάλλον ακόμα και στη microsoft ακόμα ψαχνονται για τις περιπτωσεις που δεν υπάρχει dvd η usb με το λειτουργικό...
Δηλαδή σε περιπτωση αναβάθμισης.
http://answers.microsoft.com/en-us/...a/9cdbd526-375a-42c0-8251-7db8bbf71648?auth=1
Να δουμε τι θα πουν και οι άλλοι συμφορουμιτες.

Από την στιγμή που το laptop σου έχει DVD-RW, εάν δεν έχεις το DVD των windows για να κάνεις τις διορθώσεις που χρειάζεται, θα πας σε ένα internet cafe και θα κατεβάσεις μια οποιαδήποτε έκδοση Linux (πιο εύκολα Ubuntu). Θα το περάσεις σε ένα CD και θα κάνεις Boot και θα επιλέξεις δοκιμή και όχι εγκατάσταση. Όταν μπει στα Linux, θα πάρεις τα αρχεία που χρειάζεσαι σε ένα στικάκι.
Επίσης θα μπορούσες να δεις και σε ένα περίπτερο, εάν υπάρχει κανένα περιοδικό για PC με DVD που να έχει bootable Linux για να κάνεις το ίδιο.
Αφού ηρεμήσεις την Δευτέρα, θα μπορέσεις μετά με την ησυχία σου να ακολουθήσεις τα βήματα που υπάρχουν για την κανονική λύση.

Από την στιγμή που το laptop σου έχει DVD-RW, εάν δεν έχεις το DVD των windows για να κάνεις τις διορθώσεις που χρειάζεται, θα πας σε ένα internet cafe και θα κατεβάσεις μια οποιαδήποτε έκδοση Linux (πιο εύκολα Ubuntu). Θα το περάσεις σε ένα CD και θα κάνεις Boot και θα επιλέξεις δοκιμή και όχι εγκατάσταση. Όταν μπει στα Linux, θα πάρεις τα αρχεία που χρειάζεσαι σε ένα στικάκι.
Επίσης θα μπορούσες να δεις και σε ένα περίπτερο, εάν υπάρχει κανένα περιοδικό για PC με DVD που να έχει bootable Linux για να κάνεις το ίδιο.
Αφού ηρεμήσεις την Δευτέρα, θα μπορέσεις μετά με την ησυχία σου να ακολουθήσεις τα βήματα που υπάρχουν για την κανονική λύση.

Ευχαριστω πολύ! καταφερα και πήρα τα αρχεία μου! Εχω βρει iso σε dvd με άλλη έκδοση win! πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση στο pc? εξακολουθεί να μην ανοίγει και φυσικά να μην μπουταρει από το νέο iso