Δεν βλέπω κάποια κανάλια της NETMED (NOVA) τι μπορεί να φταίει;

atma

New member
8 March 2008
48
Ελλάδα
Καλημέρα,

Σήμερα πέρασα από EDG σε Gemini 4.40 και μπορώ να πω ότι το image στον PVR-600 πετάει. Τα κανάλια αλλάζουν με τρομερή ταχύτητα και η εικόνα είναι 5-κάθαρη και σταθερή.

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι μετά από blindscan / automatic scan δεν μπορώ να δω Novacinema2, MTV και VH1!! Δεν υπάρχουν στον "παροχέα NETMED". Δηλαδή δεν τα βλέπει ο decoder!!!

Τα VH1 και MTV είναι τα κανάλια που έβλεπα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και... καταλαβαίνεται...

Τι μπορεί να φταίει; Οι μοίρες στο πιάτο; Δεν το έχω πειράξει ποτέ, από πολύ πριν πάρω Dreambox ήταν όπως και παλιότερα τα έπιανα όλα :-(

Κάνε ξανά ένα scan και δεν τα δεις, βάλε τον παλιό δέκτη να δεις σε τι συχνότητες παίζουν και τις παιρνάς με το χέρι μετά.

10930 Η 27500 3/4
Την έχεις περασμένη αυτή τη συχνότητα στον δέκτη;

10930 Η 27500 3/4
Την έχεις περασμένη αυτή τη συχνότητα στον δέκτη;

Δεν ξέρω πως την περνάω :-)

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με συχνότητες. Έχω έναν PVR-S 600, ξέρεις να μου πεις με πια menu την περνάω;

Ευχαριστώ

Μπα παιδιά τίποτα, τα πέρασα με το χέρι και πάλι τίποτε... Δεν μπορώ να δω ούτε NOVA ούτε τίποτε άλλο, ενώ η αδερφή μου, στο δωμάτιο της πιάνει τα πάντα με έναν decoder μάρκα "μ'έκαψες". Δεν ξέρω τι να κάνω τώρα :-(

Ανοιξε το manual του δέκτη και διάβασε τον τρόπο για να κάνεις χειροκίνητη αναζήτηση.
Μενου ->εγκατάσταση->ανίχνευση υπηρεσιών->χειροκίνητη αναζήτηση

Το έκανα. Παιδιά έχω κάνει τα πάντα, θα έλεγα 90% ότι φταίει το πιάτο, αλλά ένας φίλος μου μένει πιο κάτω (είναι περιοχή εκτός πόλεως εδώ, με μονοκατοικίες με αυλή κτλ), μου είπε ότι κι αυτός δεν πιάνει NOVA εδώ και μια εβδομάδα και δεν ξέρει τι συμβαίνει.

Υπάρχει περίπτωση να έχει "σπάσει" το σήμα τόσο; Πάντως το Blindscan μου βγάζει 302 κανάλια (72 transponders αν δεν κάνω λάθος) εκεί που έβλεπα 1200+ στο Hotbird 13.0+

Φώναξα έναν τεχνικό να δει τον δορυφόρο αλλά δεν ξέρω πότε θα έρθει...