Δεν βρίσκει το Novasport2 (και λογικα και το 5)

DeareN

New member
6 August 2009
35
Kαλησπέρα παιδιά και συγγνώμη που δεν εχω πολλα ποστς αλλα είμαι του διαβάσματος πιο πολυ και οχι του γραψιματος. Εχω ενα προβλημα με τον dreambox μου(550s). Εχω ενα πιατο για hotbird. Εκανα 2 φορές search καναλιών, βρηκε 1800+ με την πρώτη, βρήκε 7 new με τη δευτερη αλλά ενώ βγάζει όλα τα κανάλια σε όλα τα μπουκέτα στη λίστα(πχ ολα τα sky και jazzera sports), δεν μου βγάζει τα novasports 2 και 5. H σειρά πάει novasp 1,novasp 1 Cy,novasp 3, novasp 3 Cy, novasp 4, novasp 4 Cy, novasp 6,novasp 6 Cy. Eχω μέσα gemini λογισμικό αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κάνω.
Ευχαριστώ

Το Novasport 5 δεν πρόκειται να το βρεις γιατί... δεν υπάρχει πια!

Όσον αφορά το Novasports 2, φαίνεται παράξενο. Ίσως όχι τόσο πολύ βέβαια αν έχεις πολύ παλιό satellites.xml

Για αρχή, δοκίμασε να το προσθέσεις με τη βοήθεια του DreamboxEdit και πληροφορίες από το King of Sat.

Ενημερωμένο satellites.xml μπορείς να βρίσκεις από εδώ...

Kαλησπέρα παιδιά και συγγνώμη που δεν εχω πολλα ποστς αλλα είμαι του διαβάσματος πιο πολυ και οχι του γραψιματος. Εχω ενα προβλημα με τον dreambox μου(550s). Εχω ενα πιατο για hotbird. Εκανα 2 φορές search καναλιών, βρηκε 1800+ με την πρώτη, βρήκε 7 new με τη δευτερη αλλά ενώ βγάζει όλα τα κανάλια σε όλα τα μπουκέτα στη λίστα(πχ ολα τα sky και jazzera sports), δεν μου βγάζει τα novasports 2 και 5. H σειρά πάει novasp 1,novasp 1 Cy,novasp 3, novasp 3 Cy, novasp 4, novasp 4 Cy, novasp 6,novasp 6 Cy. Eχω μέσα gemini λογισμικό αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κάνω.
Ευχαριστώ

Το novasports5 λέγεται novasports highlights. Το novasports2 είναι στον ίδιο αναμεταδότη με ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, ΣΚΑΙ, Μακεδονία TV, Discovery Channel, Βουλή, Cartoon Network και novasports7. Οπότε αν πιάνεις αυτά τα κανάλια, πρέπει να έχεις και το novasports2.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν βρίσκει το Novasport2 (και λογικα και το 5)

Υπάρχει, απλά ονομάζεται Novasports Highlights....

Άρα... ΔΕΝ υπάρχει ΠΙΑ...
Ο φίλος μας ψάχνει για novasports 5, το οποίο δεν πρόκειται να βρει πουθενά ως υπηρεσία. Αυτό είπα...
Το γνωρίζω ότι έχει μετονομαστεί σε NovaSports Highlights. Αυτό έχει συμβεί αρκετό καιρό πριν...