ΔΕΝ έχω όμως internet...

Nikfrance

Banned
27 January 2010
595
Dijon - Corfou
Καλημέρα παιδιά...

Μεγάλο ο ξενύχτι και δουλεύω το πρωί...:bigcry:

Θέλω να χρησιμοποιήσω ένα PC σαν htpc.

Πήρα λοιπόν ένα router ένα καλώδιο ethernet στα μέτρα που ήθελα ένα καλώδιο vga όπως το ήθελα καλώδιο audio κτλ όλα OK!!!

Όλα πήγαν θαυμάσια το pc μπήκε στην θέση του το router καλώδια όλα, έχω εικόνα στη TV από το "htpc" ήχο κτλ άψογα!!

ΔΕΝ έχω όμως internet, μου λέει ότι κάποιο καλώδιο δεν είναι συνδεδεμένο, τα ξανά τσεκάρισα ΟΛΑ δεν βλέπω κάτι παράξενο!

Τι δεν έκανα καλά ρε παιδιά μια βοήθεια κάποιος φίλος σας παρακαλώ!

Νίκος

Τα λαμπάκια του Router (LAN, DSL, Internet) έχουν ανάψει;
Αν ανάβουν τα άλλα λαμπάκια και δεν ανάβει το λαμπάκι για LAN και σου βγάζει το μήνυμα στο PC σημαίνει μάλλον ότι έχεις θέμα καλωδίου...

Όλα καλά φιλε μου σε ευχαριστώ, ήταν θέμα καλωδίου κάπου την είχε "ακούσει" προφανώς...

άλλαξα καλώδιο καινούργιο και όλα καλά.

Έχω σκαλώσει σ άλλο τώρα, ήχο δεν έχω πως να το συνδέσω βρε παιδιά τι καλώδιο θέλω??

Tι προτείνεται να το συνδέσω να δουλεύει με τα ηχεία τις TV η με το home sinema??

Και τι καλώδια θα χρειαστώ???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιος έχει κέφι ας βοηθήσει!

Νίκος

Ε, καλύτερα με το Home Cinema σου... Δεν νομίζω να έχει η τηλεόραση κανένα σοβαρό ηχειάκι...
Από τη μία πλευρά (του PC) χρειάζεσαι σίγουρα μικρό καρφί.
Από την άλλη, πρέπει να το δεις, αλλά λογικά RCA.
Οπότε, πας σε ένα ηλεκτρονικάδικο, ζητάς καλώδιο x μέτρων από μικρό καρφί σε RCA και τελειώνεις... -bye-

Αν εχεις 5.1-7.1 home cinema πρεπει να πας σε ψηφιακη συνδεση, optical-coaxial, αν εχεις διαθεσιμες εισοδους, αλλιως δεν ξερεις τι χανεις.

Παιδιά καλησπέρα, ευχαριστώ πρώτα από όλα να είσαστε καλά!

ΔΕΝ τα κατάφερα ακόμα σας βάζω τον "κώλο" από την TV μου να δείτε, δοκίμασα σε όλα τα audio που έχει...
με ένα καλώδιο mini jcak (καρφί σε RCA) βάζω και μια photo από το rca,
το καρφί φυσικά στην κάρτα ήχου και μετά όπως σας είπα πήρα σβάρνα όλα τα audio...

Τίποτα χωρίς ήχο είμαι...

Καμια άλλη λύση βρε παιδιά?

P.S.
Και με το Home sinema τα ίδια δεν έχω ήχο ούτε από κει...

h.jpg

CABLE+RCA.jpg

Το audio in (2) της τηλεόρασης είναι καρφί, αν δεν κάνω λάθος. Οπότε θέλεις καρφί σε καρφί ή ένα μικρό ανταπτοράκι (2 RCA θηλυκά σε καρφί) για να το συνδέσεις με το καλώδιο που έχεις ήδη.

thanksfortheinfo.jpg

ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ!
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Ένα καλώδιο καρφάκη και από τις 2 μεριές και παίζει...!:award::award::award:

Ευχαριστώ!

Δεν νομίζω να είναι ψηφιακός ήχος E??:stupid::stupid::stupid: