Δεν λαμβάνω κανένα μειλ από το site

Global

Senior Member
1 May 2017
380
Γιατί παρόλο που έχω επιλέξει να λαμβάνω ειδοποιήσεις μέσω μειλ στα τοπικς που έχω σαν αγαπημένα δεν λαμβάνω κανένα μειλ από το site.

Γιατί συμβαίνει αυτό και πως μπορώ να το λύσω?

Επειδή τυχαίνει χρήστες να μαρκάρουν τα mail απο το avclub σαν "Junk" επειδή δεν θέλουν να τα βλέπουν στο inboix ,αντί να πάνε στο profile τους να απενεργοποιήσουν τα emails, το hotmail μας εχει μαρκάρει σαν "blocked / user complains".

Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κατι για αυτό. Οποια προσπάθεια απο μεριά μας με την microsoft εχει αποτύχει παταγωδώς. Η μόνη λύση ειναι να ορίσετε ενα αλλο mail στο profile σας (gmail κτλ).

Επίσης δοκίμασε απο το outlook πανω δεξιά στο help, να στείλεις ενα μήνυμα στην microsoft οτι δεν μπορείς να λάβεις μηνύματα απο το avclub.gr μήπως σου το επιτρέψουν.

Το avclub.gr ουδέποτε εχει στείλει spam ,πάρα μόνο τα αυτόματα notifications της πλατφόρμας.

Μου λύθηκε κι αυτή η απορία, εμένα όλα τα mail του φόρουμ μου ρχονται στο gmail κι αναρωτιόμουν γιατί όχι στο outlook, πάντως σε λίγο καιρό φίλε θα το μετανιώσεις, κάθε μέρα που ανοίγω το gmail μου ρχοναι και καμιά τριανταριά ειδοποιήσεις απ τα πολλά θέματα που παρακολουθώ, έχω βαρεθεί να σβήνω.

μπορείς να τα απενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις σου.

chrome_2018-11-08_18-06-55.jpg

Δηλαδή αν δεν έχει κάποιος gmail δεν μπορεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις από αυτό το site σε hotmail - outlook μειλς?

Πάντως κάτι πρέπει να κάνετε γι' αυτό το πρόβλημα.
Ή τουλάχιστον να έχετε σαν ειδοποίηση όταν κάποιος κάνει εγγραφή να μην βάλει μειλ της Microsoft.

Ακόμα και αν βάλω το avclub στους ασφαλείς αποστολείς στο hotmail - outlook μου δεν θα γίνει κάτι?

Οχι. Οσο χρήστες μαρκάρουν τα mail μας σαν Spam / Junk, τόσο η microsoft θα μας μπλοκάρει. Θα μπει και αντίστοιχο notification. Οτι ήταν να κάνουμε το εχουμε κανει με το support της microsoft και περιμένουμε να πιστέψουν η όχι ότι δεν είμαστε spammers.

Υπάρχουν forums που έχουν ήδη απαγορεύσει την εγγραφή χρηστών με hotmail.

Οκ το άλλαξα σε gmail.
θα δοκιμάσω τώρα να κάνω αυτό το τοπικ ενημέρωση με μειλ για να δω αν θα λάβω ειδοποίηση στο gmail που έφτιαξα μόλις τώρα.