Δεν με αφήνει να κάνω rename

Θωμάς1

AVClub Addicted Member
26 June 2006
1,760
Θεσσαλία
Έκανα φορμάτ στον υπολογιστή μου και τώρα που προσπαθώ να βάλω υπότιτλους σε μερικές ταινίες όταν πάω να αλλάξω την ονομασία των υποτίτλων για να είναι ίδιοι με την ταινία λέει οτι αν αλλάξω το όνομα δεν θα λειτουργούν και όντως δεν λειτουργούν.
Επίσης παρατήρησα οτι στις ταινίες που είχα βάλει από πριν υπότιτλους άλλαξαν οι ονομασίες από μόνες τους πχ έγραφα εγω Irombot στα mkv το ίδιο και στους υπότιτλους και τώρα γράφουν Irombot.mkv και Irombot.srt.
Κάποιες από αυτές εμφανίζουν ιπότιτλους με τον media player clasic και κάποιες όχι.

Έχω εγκαταστήσει τα ανάλογα προγράμματα για να παίζει mkv όπως επίσης και Win Zip, Win Rar, adobe reader .
Πρέπει να εγκαταστήσω και κάτι άλλο που μου διαφεύγει;

Το πρόβλημα είναι ότι όταν αλλάζεις το όνομα σε ένα αρχείο δε συμπληρώνεις την κατάληξη του αρχείου. Δηλαδή, γράφεις μόνο Irombot ενώ πρέπει να γράψεις Irombot.srt αν μιλάμε για τους υπότιτλους.
Είτε συνεχίζει και γράφεις και τις επεκτάσεις των αρχείων είτε κάνεις τα παρακάτω για να μην τις εμφανίζει:
Ανοίγεις την Εξερεύνηση. Κλικ Εργαλεία -> Επιλογές φακέλων-> Προβολή->Απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων.

Απάντηση: Re: Δεν με αφήνει να κάνω rename

Το πρόβλημα είναι ότι όταν αλλάζεις το όνομα σε ένα αρχείο δε συμπληρώνεις την κατάληξη του αρχείου. Δηλαδή, γράφεις μόνο Irombot ενώ πρέπει να γράψεις Irombot.srt αν μιλάμε για τους υπότιτλους.
Είτε συνεχίζει και γράφεις και τις επεκτάσεις των αρχείων είτε κάνεις τα παρακάτω για να μην τις εμφανίζει:
Ανοίγεις την Εξερεύνηση. Κλικ Εργαλεία -> Επιλογές φακέλων-> Προβολή->Απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων.

Είσαι αρχηγός!
Ευχαριστώ πολύ!
Έγινε.

Και χωρις να "τικαρει" την επιλογη αυτη αν στην μετονομασια γραψει ταδε.srt παλι παιζει κανονικα χωρις προβλημα -bye-