Denon 1909 vs Yamaha 663 vs Onkyo 606

Όντως....
Τα ήξερα για τα specs αλλά δεν ήξερα μήπως έχει το ίδιο "σακουλάκι" για τα μοντέλα της.

Παιδιά αρχίζω και ερωτεύομαι επικίνδυνα έντονα τον Harman Kardon 255.....

Αυτό να με προβληματίσει??
7 x 50W 7.1-Channel
Αν και απ' ότι βλέπω στα reviews λένε ότι βγάζει 90W/ch σε 5κάναλο... Γιατί είναι τόσο modest στις δηλώσεις των χαρακτηριστικών τους αλήθεια?

Όποιος έχει άποψη επί του θέματος είναι υπερ-ευπρόσδεκτος!!!

Πλέον το θέμα είναι Harman Kardon 255 vs Denon 1909

(Αλήθεια αντιπρόσωπος της Harman υπάρχει στο Ελλαδιστάν ή πρέπει να τον στείλω Γερμανία αν γίνει καμιά στραβή?)

Σε σχέση με έναν Denon 1909 αξίζει τα παραπάνω λεφτά ο Marantz 5003 ή πλησιάζει επικίνδυνα στην κατηγορία των Denon 2309/Yamaha 1800 οπότε δεν αξίζει η αγορά του?

Sorry φίλε alestr9s αλλά με ενδιαφέρουν και εμένα οι ενισχυτές αυτοί που αναφέρεις και λέω να μην ανοίζω ένα παρόμοιο thread.

Κάνε δουλειά σου! :p

Κουβέντα κάνουμε :D

Παιδιά ρίχτε μία 2 θετικές απόψεις και για τον HK 225... στο τσακ κρατιέμαι!! :)
Ελπίζω να μην είναι αμιγώς μουσικός και να τα πάει καλά και με H/T καταστάσεις!

Τα links που σου έδωσε ο JL έχουν πολύ πράγμα.

Προσωπικά πάντως από το διάβασμα που έκανα δεν θα τον προτιμούσα σε σχέση με τον 1909. Οι τύποι παλεύουν με τα fw upgrade...

Έχω 5 pc στο σπίτι μου να παλεύω, δεν θέλω και ενισχυτή... :D

Αυτό να με προβληματίσει??
7 x 50W 7.1-Channel
Αν και απ' ότι βλέπω στα reviews λένε ότι βγάζει 90W/ch σε 5κάναλο... Γιατί είναι τόσο modest στις δηλώσεις των χαρακτηριστικών τους αλήθεια?
(Αλήθεια αντιπρόσωπος της Harman υπάρχει στο Ελλαδιστάν ή πρέπει να τον στείλω Γερμανία αν γίνει καμιά στραβή?)

Πονεμένη ιστορία τα Watt.
Κάθε κατασκευαστής μετράει διαφορετικά.
Άλλος ανακοινώνει ισχύ στα 6ohm, άλλος στα 8 ohm, άλλος με ένα κανάλι οδηγούμενο,
άλλος με όλα, άλλος στο 1KHz, άλλος από 20Ηz έως 20KHz, άλλος με παραμόρφωση στο θεό κ.ο.κ.:confused:

Υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της HK.
http://www.wavemotion.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=29

Κάνε δουλειά σου! :p

Κουβέντα κάνουμε :D

Παιδιά ρίχτε μία 2 θετικές απόψεις και για τον HK 225... στο τσακ κρατιέμαι!! :)
Ελπίζω να μην είναι αμιγώς μουσικός και να τα πάει καλά και με H/T καταστάσεις!

Πιο πολύ θα έπρεπε να σε αγχώνει μήπως δεν είναι μουσικός, γιατί στα κινηματογραφικά αν αυτός δεν τα πάει καλά τότε ποιός...

(Η ΗΚ στο επαγγελματικό της τμήμα κατασκευάζει από τους πιο φημισμένους ενισχυτές και ηχεία, μέσω της JBL, για αίθουσες κινηματογράφου)

Τα links που σου έδωσε ο JL έχουν πολύ πράγμα.

Προσωπικά πάντως από το διάβασμα που έκανα δεν θα τον προτιμούσα σε σχέση με τον 1909. Οι τύποι παλεύουν με τα fw upgrade...

Έχω 5 pc στο σπίτι μου να παλεύω, δεν θέλω και ενισχυτή... :D

Τα χα διαβάσει από πριν τα threads...

Το θέμα με τα FW φαίνεται να έχει λυθεί απ' τον Οκτώβρη, οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα έχουν το καινούριο FW τα μηχανήματα πλέον
Εν τω μεταξύ τον είχε εδώ και μήνες το ε-σοπ στα 549 αλλά τώρα το χει βγάλει απ τη λίστα...

Last edited: