Denon 1930 vs HTPC (σε 1080p)

Το σημαντικο κατα την αποψη μου ειναι το budget. Αν δεν κανω λαθος το denon εχει γυρω στα 450?. Ενα htpc δεν νομιζω οτι το φτιαχνεις με αυτα τα χρηματα.
Υπάρχει και η λύση του PS3 στα 650 ευρουλάκια που αν του βάλεις και linux, παίζει και hd φορμά μέσω του σκληρού του .... :operator:
Φυσικά είναι και blu-Ray player, και μια πολύ καλή παιχνιδομηχανή για τις κρύες νύχτες του χειμώνα .... :grinning-smiley-043

Το μόνο αρνητικό του μέχρι στιγμής, είναι ότι δεν κάνει upscalling στα απλά DVD, αλλά πιστεύω ότι αυτό θα διορθωθεί .... :antlers:

Last edited:
χτες εβαλα να δω το χμεν ΙΙΙ σε SD απο το pioneer 696 που εχω παρει για πιο plug and play καταστασεις και για κατι γρηγορο.....

τον τελευταιο καιρο εβλεπα συνεχως HD μεσα απο το HTPC μου..

απλα δεν μπορεις να ξαναδεις SD αν δεις HD απο ΗTPC..........

ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕΝ

Χιχι, ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας...
να πώ μόνο οτι το Pionner δεν υποστιρίζει 1080p , αλλα μόνο 1080i... οπότε ούτε κάν το έχω στις επιλογές μου... μάλλον θα πάω για HTPC λοιπόν ;)

Πάω να κάνω και ένα πόστ για τον ήχο στην ανάλογη κατηγορία..

Εχω το DENON 1930 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Βεβαια θελει και τις αναλογες ταινιες. Το μονο που δεν καταφερα ειναι να βρω πως μπαινουν ελληνικοι υποτιτλοι στο DVIX,,εχει πολλες γλωσσες εκτος απο Ελληνικα,,,,,,,αν ειναι δυνατον ???
Αν ξερει καποιος ας μου πει............. thanks -bye-