denon 2807 ή pioneer 1017

gkesidis

New member
23 December 2006
6
Βοήθεια για αγορά ενισχυτή a/v . Ποιος απο τους δυο πιστεύετε οτι είναι καλύτερος ;

Καταρχήν σε καλοσορίζω στην παρέα μας. -bye-

Κατά δεύτερον, ως προς τι είναι καλύτερος; τι ψάχνεις από έναν ενισχυτή; και φυσικά με τι ηχεία θα χρησιμοποιηθεί; Θα χρησιμοποιηθεί και τελικός ενισχυτής; Σε τι εντάσεις ακούς; Είναι μεγάλος ο χώρος;

Σόρυ για τις ερωτήσεις, αλλά μονολεκτικά δεν μπορεί να δωθεί απάντηση. :nounder:

Βοήθεια για αγορά ενισχυτή a/v . Ποιος απο τους δυο πιστεύετε οτι είναι καλύτερος ;

Kαλώς όρισες, στην παρέα μας.
Τι ζητάς από έναν ενισχυτή, πιστεύω ότι και 2 είναι πολύ καλλοί, με άφθονες ρυθμίσεις αυτό όμως που είναι σημαντικό είναι το σετάκι από τα ηχεία που θα συμπληρώσει το σύστημα και ποιές θα είναι οι πηγές σου.:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: denon 2807 ή pioneer 1017

Kαλώς όρισες, στην παρέα μας.
Τι ζητάς από έναν ενισχυτή, πιστεύω ότι και 2 είναι πολύ καλλοί, με άφθονες ρυθμίσεις αυτό όμως που είναι σημαντικό είναι το σετάκι από τα ηχεία που θα συμπληρώσει το σύστημα και ποιές θα είναι οι πηγές σου.:ernaehrung004:

π.χ. Για home cinema και ηχεία τα mt-20 ποιος ταιριάζει περισσότερο?

Γενικά για Home Cinema από καταβολής διακρίνονται οι Yamaha λόγω των καλών ψηφιακών-αποκοδικοποιών που χρησιμοποιούν, αλλά από "ρεύματα" δεν είναι για απαιτήσεις....

Αγαπητοί φίλοι γειά σας και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Ο χώρος μου είναι 4 Χ 9,5 μτ. αλλά είναι ενιαίος με την κουζίνα. Αυτό που πραγματικά μένει σαν σαλόνι είναι 4 Χ 6 περίπου και τα ηχεία που διαθέτω είναι της mission σειρά m74 κύρια m72 περιφεριακά και mc2 κεντρικό καθώς επίσης και sub yamaha 315. Να σημειώσω ότι μέχρι πρότεινος όλα έπαιζαν με το yamaha rxv 640 που μόλις πουλήθηκε.

Ήθελα να συμπληρώσω ότι με ενδιαφέρει η χρήση του ενισχυτή για μουσική 50% και για hc επίσης 50% και ότι σε πρώτη φάση δεν θα χρησιμοποιηθεί τελικός.

και τα δυο καλα ειναι για αυτο που φτιαχτηκαν να αποδωσουν
οποτε....... την μουσικη την ξεχναμε

καλημερα σας. εννδιαφερομαι και εγω για ενισχυτη. η εμπειρια μου εχει δειξει οτι οι Yamaha της χαμηλης κατηγοριας με ενα καλο τελικο παιζουν καλα τοσο σε μουσικη οσο και σε ταινιες(μονοι τους ουτε για αστειο).Οι pioneer στην κατηγορια του 1017 και πανω παιζουν ανετα μονοι τους και ειναι προσανατολισμενοι περισσοτερο για ταινιες(ο ηχος τους μου θυμιζει πολυ τον ηχο μιας καλης κινηματογραφικης αιθουσας). οποτε αν σκοπευεις να παρεις και τελικο συστηνω Yamaha σε αντιθετη περιπτωση pioneer δαγκωτο!Για τους Denon δεν εχω αποψη.