DENON 3310 Προβλημα !!

marios

Senior Member
20 June 2006
491
Τελικά δεν άντεξα να περιμένω τον 1910 και πήγα και πήρα τον 3310.
Συνδεσεις όλα ΟΚ. Παίζει 15 λεπτά και μετά σβήνει.
Κόβει από προστασία αλλά από τι?
Τα καλώδια τα είδα είναι οκ, τα ηχεία είναι 8 ohm , αερίζεται σωστά
Καμιά ιδέα ?
Αλλιώς αύριο πρωί πρωί ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ

Εντασεις που παιζεις ?
ηχεια , μηπως 4ομα?
Το κεντρικο δουλευει ? περασε το μια ενα τεστ τοουν να δεις αν εκαψε κανα τουιτερ?
Λογικα δεν αντεχει τετοια συγκινηση απο τα ηχεια οπως ο μαραντζ ενος φιλου και σβηνει για να μην καει.Εκτος βεβαια και παιζει κατι αλλο , αλλα δυσκολο.................

Τα ηχεία είναι 8 ohm.
Εντάσεις τίποτα ελάχιστα την μπάλα έβλεπα από ΝOVA μέσω του DENON. (Ασχετο αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά στο Upscaling 720p)
Αυτό με το τουιτερ μου το είπανε απο κει που το πήρα.
Αλλά πριν πέζανε σωστά. το τεστ που μου λες είναι στο μενού του DENON?

Απάντηση: Re: DENON 3310 Προβλημα !!

Τα ηχεία είναι 8 ohm.

τι ηχεια εχεις?
Εντάσεις τίποτα ελάχιστα την μπάλα έβλεπα από ΝOVA μέσω του DENON. (Ασχετο αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά στο Upscaling 720p)
Αυτό με το τουιτερ μου το είπανε απο κει που το πήρα.
Αλλά πριν πέζανε σωστά. το τεστ που μου λες είναι στο μενού του DENON?

μεσα στο μενου speaker settings test tone
δες αν ακους απο το κεντρικο, αν και λογικα εχει θεμα ο denon

Μετα από το τελευταίο τεστ που έγινε χωρίς καθόλου ηχεία πάνω, και αυτός το βιολί του έσβηνε σήμερα το πρωί τον πήγα ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ.
Οπότε είμαι αναμονή.

Μετά από 3 μέρες μάλλον πάω για καινούργιο....
Αυριο θα ξέρω σύγουρα.

Να δούμε.

Σήμερα έγινε η αλλαγή.
Πηρα στα χέρια μου τον καινούργιο αφού τον δοκιμάσαμε στο show room.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Αυριο θα έχω το στήσιμο του καινούργιου.

Πλέον όλα εντάξει...
Από δω και πέρα ελπίζω μόνο να τον χαρώ.
Φοβερό μενού μέσω υπολογιστή κανεις τα πάντα με web interface.

Τέρμα το αγχος , τώρα μόνο ακροάσεις !
Μπράβο και στην ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ για την γρήγορη σχετικά αντικατάσταση.

Πλέον όλα εντάξει...
Από δω και πέρα ελπίζω μόνο να τον χαρώ.
Φοβερό μενού μέσω υπολογιστή κανεις τα πάντα με web interface.

Τι ακριβως ειναι το web interface?Χρειαζεται και συνδεση σε pc?

Oχι στην κυριολεξία σύνδεση..αλλά να γίνει ο Denon μέρος οικιακού δικτύου,για να τον βλέπεις μέσω της IP του στον υπολόγιστή για να τον ελέγχεις...-bye-

Τέρμα το αγχος , τώρα μόνο ακροάσεις !
Μπράβο και στην ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ για την γρήγορη σχετικά αντικατάσταση.

Ξέρω στην ζωή μου να μην είμαι αχάριστος οπότε αν άξιζαν το μπράβο θα το είχα δώσει από πολύ νωρίς...
Τέλος πάντων όπως λέει ο λαός
ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Χαιρετώ! Πρόσφατος κάτοχος και εγώ του 3310! Βασικά έχω δύο ερωτήσεις..

1) Μου είπανε από την Κινοτεχνική όταν πήρα τον ενισχυτή πως η εγγύηση παύει να ισχύει όταν κάποιος κάνει firmware update μόνος του.... Ισχύει κάτι τέτοιο??????

Μάλιστα μου είπανε πως αυτό αναφέρεται και στα χαρτιά του ενισχυτή κάτι που εγώ δεν βρήκα πουθενά.. Το κάνουν λέει διότι αν το δίκτυο κρεμάσει και το update κοπεί στην μέση το μηχάνημα μπορεί να μην ξαναξεκινήσει.. Έχουν μάλιστα λεέι αρκετά περιστατικά που δεν τα καλύπτουν για αυτό το λόγο...

2) Έχω συνδέσει μεταξύ πάνω του ένα pc μόνο για ήχο με οπτική και την tv μου για εικόνα με rca.

Όταν ανοίξω το pc ακούω κανονικά τον ήχο από τα ηχεία αλλά όταν θέλω να δω παραλληλα και tv δεν μου την αναγνωρίζει.. Αν κλείσω το pc οκ.. Τί γίνεται?? Κάπου διάβασα στις οδηγίες για την οπτική ότι από τι στιγμή που μία συσκευή δώσει σήμα εκεί το μηχάνημα δεν μπορεί να διαβάσει άλλη.. Ισχύει??????? ή απλά κάνω-γίνεται κάτι λάθος???

Χαιρετώ! Πρόσφατος κάτοχος και εγώ του 3310! Βασικά έχω δύο ερωτήσεις..

1) Μου είπανε από την Κινοτεχνική όταν πήρα τον ενισχυτή πως η εγγύηση παύει να ισχύει όταν κάποιος κάνει firmware update μόνος του.... Ισχύει κάτι τέτοιο??????

Μάλιστα μου είπανε πως αυτό αναφέρεται και στα χαρτιά του ενισχυτή κάτι που εγώ δεν βρήκα πουθενά.. Το κάνουν λέει διότι αν το δίκτυο κρεμάσει και το update κοπεί στην μέση το μηχάνημα μπορεί να μην ξαναξεκινήσει.. Έχουν μάλιστα λεέι αρκετά περιστατικά που δεν τα καλύπτουν για αυτό το λόγο...

2) Έχω συνδέσει μεταξύ πάνω του ένα pc μόνο για ήχο με οπτική και την tv μου για εικόνα με rca.

Όταν ανοίξω το pc ακούω κανονικά τον ήχο από τα ηχεία αλλά όταν θέλω να δω παραλληλα και tv δεν μου την αναγνωρίζει.. Αν κλείσω το pc οκ.. Τί γίνεται?? Κάπου διάβασα στις οδηγίες για την οπτική ότι από τι στιγμή που μία συσκευή δώσει σήμα εκεί το μηχάνημα δεν μπορεί να διαβάσει άλλη.. Ισχύει??????? ή απλά κάνω-γίνεται κάτι λάθος???

1) Kαι εγω αυτό γνωρίζω, θεωρητικά όμως μιά που δεν το έχω διαβάσει στις οδηγίες κάποιου ενισχυτή.Αν το καλοσκεφτεί κάποιος πιθανόν και να είναι το σωστό ,μιά που η κάθε αντιπροσωπεία δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς έχει κάνει ο κάθε κάτοχος ενός μηχανήματος με διάφορες αναβαθμίσεις.
Εδω και πολύ καιρό έχω τοποθετηθεί εδω πολλές φορές γιά το θέμα.
Αναβαθμίσεις όχι μόνοι μας παιδιά όσο απλές και εαν είναι, απο την στιγμή που το κάθε μηχάνημα είναι εντός εγγύησης.Μετά βγάλτε του τα μάτια εαν θέλετε.
2)Είχα και εγω κάποτε το ίδιο πρόβλημα όταν χρησιμοποιούσα pc στο σύτημα.Εμαθα να ζω με το πρόβλημα αυτό, μιά που δεν μπόρεσα να το λύσω.

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου και στα δύο σκέλη αλλά στο κομμάτι της αναβάθμισης έχω ακόμα μία ερώτηση.

Για να κάνει κάποιος αναβάθμιση στον συγκεκριμένο ενισχυτή δεν χρειάζεται απολύτος τίποτα το ιδιαίτερο. Τί θέλω να πω?

Όταν άνοιξα τον ενισχυτή για πρώτη φορά μου έβγαλε στην οθόνη "new firmware available" με κουμπάκια next - cancel. Την οποία καλώς-κακώς την έκανα.. (ευτυχώς χωρίς κανένα πρόβλημα) Για να κάνω τις επόμενες υπάρχει απλά μία επιλογή που λέει "firmware update" και απλά πας εκεί, την επιλέγεις και την κάνεις.. Θέλω να πως πως αν η μαμά denon είχε θέματα τέτοια δεν θα έπρεπε να βάλει έστω και ένα κωδικό (για τους τεχνικούς) ώστε να σε προφυλάξει από τυχόν κακοτοπιές??

Πιο παλιά άκουσα από γνωστό για να κάνεις update σε ένα μηχάνημα έπρεπε να το σκαλίσεις και λίγο, να ξερεις και 5 πράγματα και εν πάσην περιπτώση να ασχοληθείς για να το κάνεις και όχι απλά να κάνεις ένα click που είναι και πιο εύκολο και από το audyssey..

Απο την στιγμή που ο δέκτης συνδέεται ΜΟΝΟΣ του σε σερβερ της Denon και σε ειδοποιέί για νέο firm τα περί "χασίματος" της εγγύησης είναι ανέκδοτο...

Σίγουρα υπάρχει τρόπος απο το service να κρίνει αν το firm είναι original ή κάτι που βρήκες εσύ και το έβαλες...

ΥΓ: Καλό θα ήταν με ενα τηλ να το ξεκαθαρίσεις αυτό..Σε ακραία περίπτωση ενα mail στην "μαμά" Denon θα βοηθούσε...Στην τελική για ποιο λόγο να υπάρχει αν "χάνεις" την εγγύηση?

Last edited:
Αυτό ακριβώς εννοώ και εγώ. Αν έμπαινα στην διαδικασία να ψάξω μόνος μου στο net να βρω update, να το κατεβάσω, να το κάψω σε cd, να προσπαθήσω να το περάσω στον ενισχυτή και γινότανε η κίαμαλα τότε οκ μάλλον φταίω.

Από τη στιγμή όμως που α)υπάρχει επιλογή στο μενού τελείως απροστάτευτη ή έστω χωρίς ένα warning, β)το προτείνει ο ίδιος ο ενισχυτής από μόνος του δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να χάσεις την εγγύηση αν το κάνεις.....

Θα στείλω και στην Κινοτεχνική και στηγ μαμά Denon για να έχω γραπτές απαντήσεις και θα σας πω όταν έχω νεώτερα.

Αυτά που σου λένε από την Κινοτεχνική είναι απλά Ελληνικές μαϊμουδιές...

Αν το upgrade ήταν εναντίον της εγγύησης δεν θα υπήρχε εξαρχής η επιλογή αυτή...