DENON 4306

vastsar

Senior Member
8 April 2007
585
Πωλειτε ο 4306 αγορασμενος προ διετιας, κατασταση αριστη. Τιμη 1200 ευρω.

Χωρις παρεξηγηση, αλλα αυτη η τιμή ειναι οσο κανει καινουριος ο 3808,
εμενα θα με ενδιεφερε, αλλα σαφως πολυ πιο κατω.
Παντα φιλικα.
Raffaello

Ο 3808 βγηκε σαν αναβαθμιση του 3806 και ο 4308 του 4306. Με ηχεια μικρα που σκοπευα να αγορασω (πριν 2 χρονια), τα 705 της Β&W μου ελεγαν οτι ο 3806 ειναι μια χαρα. Με τα 704 οταν κατεληξα μου ελεγαν οτι επρεπε να παω σε μεγαλυτερη κατηγορια ενισχυτη (4306), οπου και κατεληξα. Αν δεν κανω λαθος εχουν σημαντικη διαφορα στον μετασχηματιστη η πυκνωτη. Συγχωρεσε με αλλα απο τεχνικα δεν καταλαβαινω, απλα αυτα μου λεγανε τοτε. Οταν τον αγορασα τιμη αντιπροσωπειας ηταν 2300 ευρω.Εν πασει περιπτωσει επειδη βλεπω πραγματι μια πτωση στις τιμες - νεα τιμη 1000 ευρω.

Σε καταλαβaiνο απολuτα φιλε μου, εγώ έχω τον 3802 αγορασμενο 1450 ευρώ κε ζητημα να τον δοσω 250-300 ευρω..

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ετσι ειναι τα πράγματα!

Οι ηλεκτρονικες συσκευές χανουν την αξία τους ΠΟΛΥ γρήγορα, οσο καλες και να ειναι, λογω ανταγωνισμού με τα επόμενα μοντέλα που είναι ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ και ΚΑΛΥΤΕΡΑ ....:grandpa:

ΑΝ αναλογιστουμε ολοι ποσα λεφτα εχουμε χασει κατα καιρους απο τις συσκευες που εχουμε αγορασει πανακριβες και αναγκαζομαστε μετα να τις πουλησουμε στο 1/5 της τιμης τους, ΤΟΤΕ μαλλον συμφερει να ΜΗΝ τις πουλαμε και να συμβιβαζομαστε με αυτες ... -bye-

Γιατί βρε παιδιά του κόβετε την φόρα του ανθρώπου... Πιο φρόνιμο θα ήταν με κάπιο PM, επί παραδείγματι, να κάνετε την προσφορά σας εκθέτοντας όλους του λόγους που σας οδήγησαν σε αυτή την τιμή. Ο διάλογος εδώ σχετικά με την τιμή τις περισσότερες φορές δεν βοηθά πόσο μάλλον όταν αυτός ή αυτοί που τον αρχίζουν δεν ενδιαφέρονται να αγοράσουν τελικά. Όσο για το αν αξίζει τελικά να πουλήσει κάποιος μια συσκευή χωράει πολύ σηζήτηση. Τις περισσότερες φορές αξίζει να ψαχτεί πρώτα αν μπορεί να χρησιμεύσει σε κάποια άλλη θέση, σε άλλο σύστημα-δωμάτιο ή σε άλλο σπίτι, και ύστερα να βγεί προς πώληση με μια λογική τιμή για την κατάστασή του και την τρέχουσα αγορά. Σίγουρα τελικός παρονομαστής είναι η σχετική χασούρα που αν το πουλάς γιατί σου πιάνει χώρο απλά παίρνεις κάποιοα χρήματα πίσω, αν θέλεις να κάνεις αναβάθμιση ντε και καλά τότε απλά τσοντάρεις τα λεφτά που θα πάρεις και αν έχεις μια σχετική οικονομική ευκολία καρατάς το παλαιό μηχάνημα και είσαι ευτιχισμένος ιδιοκτήτης δύο κομματιών!
Φιλικά,
Γιάννης

Re: Απάντηση: DENON 4306

Ο 3808 βγηκε σαν αναβαθμιση του 3806 και ο 4308 του 4306. Με ηχεια μικρα που σκοπευα να αγορασω (πριν 2 χρονια), τα 705 της Β&W μου ελεγαν οτι ο 3806 ειναι μια χαρα. Με τα 704 οταν κατεληξα μου ελεγαν οτι επρεπε να παω σε μεγαλυτερη κατηγορια ενισχυτη (4306), οπου και κατεληξα. Αν δεν κανω λαθος εχουν σημαντικη διαφορα στον μετασχηματιστη η πυκνωτη. Συγχωρεσε με αλλα απο τεχνικα δεν καταλαβαινω, απλα αυτα μου λεγανε τοτε. Οταν τον αγορασα τιμη αντιπροσωπειας ηταν 2300 ευρω.Εν πασει περιπτωσει επειδη βλεπω πραγματι μια πτωση στις τιμες - νεα τιμη 1000 ευρω.

Καλησπέρα.Ο 4306 και ο 3806 στα τεχνικά τους χαρακτηριστικά σε θεμα ηχου δεν εχουν καμμιά διαφορα.Οι διαφορες τους εντοπιζονται πιο πολυ σε θεματα εξοπλισμου τους.