Denon 4308 και σύνδεση USB HDD

emperor

Senior Member
2 February 2008
685
Main Listening Position NYC
Aγαπητοί συμφορουμίτες, θα ήθελα τα φώτα σας σε κάποια προβληματάκια που αντιμετωπίζω.
Είμαι πρόσφατος κάτοχος του 4308 και προκειμένου να τον εκμεταλλευτώ όσο το δυνατόν περισσότερο, πήρα ένα εξωτερικό δίσκο 750GB και μετέφερα εκεί όλα μου τα MP3.
Έχω δυο σοβαρότατα προβλήματα, κι αν κάποιος ξέρει ας δώσει λύση:
α) Ο δίσκος αργεί. Όταν λέμε αργεί, σέρνεται. Για να πας από φάκελο σε φάκελο περνάνε 20-30sec. Για να φτάσεις στο σημείο να επιλέξεις τραγούδι περνάνε και 3 λεπτά ορισμένες φορές. Είναι τρομερά εκνευριστικό σε βαθμό που απλά δεν έχει νόημα να χρησιμοποιείς το δίσκο. Έχω πολλά τραγούδια (80Κ+) και πάρα πολλούς φακέλους κι ακόμα και στο PC μου δεν είναι σφαίρα, αλλά αυτό το πράγμα είναι απίστευτο
β) Πρόβλημα που ίσως το έχουν κι άλλοι, τα ελληνικά MP3. Δεν εμφανίζει ούτε τίτλους (αλλά μόνο ....... τελείες στη θέση των γραμμάτων), και εκεί που έχω ελληνικά κάνει τουλάχιστον 10 !! λεπτά για κάθε φάκελο.
Thanks εκ των προτέρων
//Γιάννης

δυστυχώς όσες συσκευές a/v διαθέτουν usb , δεν μπορούν να διαχειριστούν μεγάλους δίσκους (>4gb) και πολλούς φακέλους, για τον πολύ απλό λόγο, ότι δεν έχουν κάποιο λειτουργικό με δυνατότητα indexing και κάποια ram για αποθήκευση.
Τα ελληνικά tags είναι πονεμένη ιστορία επίσης.