Denon AVR-1610 -Δεν δίνει ήχο, δεν βρίσκει συνδεδεμένα ηχεία ...

Anastasios Mallios

Established Member
27 April 2013
120
Μάνδρα Αττικής
Γεια σας,

είμαι νέο μέλος εδώ και βρήκα το φόρουμ σας ύστερα από αναζήτηση στο google λόγο του προβλήματος που έχω.
Είμαι κάτοχος από το 2009 ενός Denon AVR 1610, τον αγόρασα Γερμανία όταν έμενα ακόμα εκεί, όλα λειτουργούσαν μια χαρά με τα JBL σειράς Ε που έχω επίσης, μέχρι πριν λίγες μέρες. Το βράδυ έβλεπα ταινία στο Bluray μου, τελείωσε έκλεισα τα μηχανήματα έπεσα για ύπνο και το επόμενο πρωινό που πήγα να ακούσω ράδιο τίποτα. Νεκρός ο ήχος. Δεν αναγνωρίζει συνδεδεμένα ηχεία.
Ενώ ανοίγει λειτουργεί κανονικά στις ρυθμίσεις ηχείων δεν έχει πια αυτόματη ρύθμιση μόνο manual αλλά και πάλι δε βρίσκει έπειτα ηχεία ούτε στην Α ούτε στη Β επιλογή. Όταν άνοιγε ο ενισχυτής πριν βγάλει ήχο έκανε πάντα ένα "κλακ" σχετικά έντονο. Τώρα ακούγεται ένα πολύ σιγανό με το ζόρι ...
Αν μπορεί κάποιος να μου πει κάποια ιδέα του τι μπορεί να έχει ή κάποια λύση θα του ήμουν ευγνώμον. Αν κάποιος καταλαβαίνει τι πρόβλημα έχει και πως διορθώνεται και πόσο περίπου θα κοστίσει ακόμα καλύτερα.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το κόπο και το χρόνο σας.

Τσεκαρε τα καλωδια των ηχειων μηπως εχει κουνηθει κανενα και βραχυκυκλωνει.

Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με τον 1910 και τελικα ηταν προβληματικο το rca που ειχα συνδεσει το sub

Άλλαξα τα καλώδια όλα για να το τσεκάρω αυτό ... έπειτα σύνδεσα τα ηχεία ένα ένα και τα δοκίμαζα ταυτόχρονα αλλά και πάλι τίποτα.

Εδώ και καιρό το subwoofer έχει χαλάσει και το έχω στη κούτα του όταν βολευτώ να το στείλω για επισκευή οπότε δε νομίζω να έχω παρόμοιο πρόβλημα.