Denon AVR-2809

notist

Senior Member
12 August 2009
593
Καλημέρα σας.Πριν λίγες ημέρες αγόρασα τον Denon AVR-2809 και έκανα όλες τις συνδέσεις HDMI με τις πηγές μου.Έβαλα και το μικρόφωνο να σετάρω τα ηχεία,πιστεύω ότι τα κατάφερα.Ήθελα να ρωτήσω το εξής:Υπάρχει η δυνατότητα να αλλάζει η πηγή με τον δέκτη στο stand by,γιατί εγώ τον ανοίγω και κάνω την επιλογή από το κοντρόλ του?Από το προσπέκτους δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά.Ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων.

όσο είναι κλειστός όχι, αλλά μόλις πατήσεις on και μέχρι να ανοίξει έχεις 4-5 sec να αλλάξεις την πηγή...

Ναι σωστά.Το θέμα ήταν να άλλαζε πηγή στο stand by.Όχι τόσο για μένα αλλά για την σύζυγο με την μικρή και τις barbie..χαχαχαχα.Εγώ βάζω δορυφορικά επιλογή sat στον denon,εκείνες dvd player για barbie και δεν τα πάνε καλά με τα ηλεκτρονικά :BDGBGDB55:

Εαν και εφοσον οι συνδεσεις των πηγων ειναι με HDMI ,ο Denon το βρισκει μονος του (HDMI control ON ) μολις ανοιξεις την οποια πηγη και αν εχεις και την τηλεοραση stand by ανοιγει και αυτη

Καλημέρα.Πολύ ενδιαφέρον αυτό που έγραψες Budda.Να φανταστώ ότι είναι ρύθμιση από το μενού του δέκτη που εμφανίζεται στην τηλεόραση.Ναι οι συνδέσεις όλες είναι με HDMI.

Καλημέρα.Επανέρχομαι στο θέμα.Budda πήγα στις ρυθμίσεις του ενισχυτή το HDMI control είναι στο on,όπως και οι συνδέσεις είναι όλες με HDMI,αλλά στο stand by δεν αναγνωρίζει την πηγή που ανοίγω.Όταν τον ανοίγω από το κοντρόλ του πάει στο TV,και επίσης όταν κλείνω την τηλεόραση κλείνει ο ενισχυτής,δεν ανοίγει όταν την ανάβω.Κάνω κάτι λάθος?Ευχαριστώ.